Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire vártok? Hátha megszokják egymást, és mégis összenőnek? 😆
Azt csak tárolom,anno úgy volt hogy TMK kalákában csak be kell rakni a bontott blokkot,amit a pinki pár hónap alatt nem tett meg.
De az istennek nem passzol a blokktartó a blokkal.
Így várunk.
Nevezd egyszerűen Szopás-nak. 😂
Akkor a mostani cb vagymi?
Tudom, emlékszem 😁
Csak saját lomot csinálok,van kacat bőven félretéve.Először valszeg a strandkorlátkék rettenet jön.
Annak a kínai karbija tömítései megadták magukat,meg valamiért mikor berúgom még van index-lámpa-világítás,de mire a madarasig eljutok és vissza már csak gyujtás van semmi más. 😂
Valszeg a tekercselésnél van gebasz,vagy az agyonhebrákolt kábelkötegnél.
Mer azt én csináltam.
Össze kellett illeszteni egy MC1-et egy MC2 és MC3 blokkal.Elektromosan. 😂
Pedig volt olyan itt is aki körbe csókolta 😃 egyébként a mai motoros réteget minősíti ha egy ilyen meg tud élni ebből, bár még van hova fejlődnie a nemzet mekk mesteréhez.
beszorult a feje? 😲
Cool!!!
Èn biztos nem tenném ki a kedvenc motorom a téli szunyokáláskor, vagy egyéb bevatozáskor ilyen stressznek! :-) Még valami életre szoló fusztrációval hoznám el.. De tudom, mások a prioritások egyes motorosoknál... ;-)
Szóval? Akkor mindenféle autó motor felújítást is vállalsz? Mik a kritériumok? Blog/vlog mikor várható? Lesznek szarozós fikázós posztok? 😂
Pedig a nincs helyett nagyon jó. Arra kell csak figyelni ne lógjon ki az illesztéseknél. Én meg amúgyis 2x-es PAPI vagyok. 😄
Azt a MAMI-ban mint elrettentö példát hozzák fel...Pedig az URAL M72-es hengertalp tömitése 22 éve nekem is spirál matek füzet boritójából lett kikanyarítva. Azóta mikor meghallom, hogy ilyet nem szabad, mindig elszégyelem magam...(pirulos-> sponsored by pipi)
Ha nem lenne ilyen szar állapot akkor jó lenne az.
Olyan retro fíling. 😆
Nah mindegy,impulzusvásárlóként berendeltem egy szett dugattyúgyűrűt shenzenből.
Szóval ha beért nekilátok összerakni az eredeti blokkot.
A váltó megy de vezérlést még nem raktam össze,szóval az vicces lesz. 😆
Olvasgatlak örömmel mióta posztolsz, de ne haragudjál ennyi év tapasztalattal te ezt még nem tudhatod! A megfelelö iskolák is hiányoznak szerintem a szakmai pályafutásodból (neked is).... :-))) Meg különben is, amig nem latexben szerelsz, csak egy nagy nulla vagy!!! ;-)))) Nem tudom, ha világos voltam?! ;-)))
A lényeg, nem kell kapargatni, csak vastagabb tömítés kell ami kiegyeliti a felületi egyenetlenségeket..., szóval ez az új ökölszabály!
Jajj csak félrenyomtam… 😂😂 egy kutyaszar az mind 😂
Kar hogy az a lom egy CBR. 😆
Inkább kifizettem volna azt a 30ezret egy egy órára ha nagyon viszket 😂
Ja baszki a cb-re azt hittem a cbf-ed 😂😂
Szakszervíz… mit is várunk egy ilyen csodás marketing mögött 😂
...be akart csajozni... 😅 kerül, amibe kerül 😂
Miért? ha ezektől 2 motorral többet oda visznek téli tárolásra meg szervizre 200 rugóért, már megérte... 😁
Idei szezon elment neki sajna, de a váz legfeljebb karira kész lesz.
Sanyit baszta is az ideg! Kölök koromban spirálfüzet borítójából külömbet csináltunk, ja és nem csepegett szívárgott.
Igazából haveri alapon takarítok utána.
Már rég kész lenne és menne ha nincs baj nagyobb.
Bár felesleges volt venni bontott blokkot,szerintem.