...mint a kávét magára öntő picsa, aki megvette a McDrájvban a frissen főtt kávét, levette a fedelet, a poharat a lába közé fogva kihajtott a forgalomba és leforrázta magát. Perelt és nyert - mert nem volt ráírva, hogy "vigyázzgeci ,forró".
Igen,oda.Mert ha nincs oda írva és valami történik akkor az az idióta amerikai egyből perel.Tudod mint az az idióta aki meg mikrózta a macskáját,majd perelt hogy nincs rajta a mikrón hogy nem lehet macskát mikrózni.
mikori kocsi? mert a régieknek nem volt kicsinyítős a tükre, vagy csak a széle, szóval aki ehhez volt szokva annak elsőre fura lehet
mondjuk én elintéztem volna ezt egy matricával
felénk konkrétan semmilyen nincs
olyan van aki ha ráér ránéz, de ha nincs kedve akkor nem néz rá
régen vállaltam sok mindent de meguntam
ha nem basznak át 10+ éve akkor már kőgazdag motorszerelő lennék 😂
Így egyben?.........hát nem tudom, volt már olyan nő aki csodát tett velem, de az nem volt szűz ellenben volt szűz ismerősöm akivel úgy éreztem magam mintha darabokra estem volna. 🙄
Nem szerelő nincs hanem olyan szerelő nincs aki ingyé vagy szaré-hugyé melózna, amikor egy kiba elektromos hiba keresésével elkúrok majd 1 napot miközben a végén kiderül, hogy csak valami filléres bisz-basz ment el akkor besértődés van mikor elkérné a zember 5-6 munkaóra díját viszont ha nem kéri el akkor meg ő baszik rá. Volt itt 2-3 éve aki azt írta, hogy 30000-ért vállal blokk szét-összét és akkor mindenki annyiért akarta mert hát a mester annyiért csinálja. Amint elkezdenéd azt a pénzt elkérni amennyiből meg is élnél rögtön üres lenne az udvarod.....tapasztalat.
nincs szerelő
ha most elkezdeném magam hirdetni akkor jövőre már hegyekben állna itt mindenféle motor
pedig szart se értek a szereléshez
😂
mondjuk rajtam a fotobolt után is szarul állna a cicanadrág emiatt lehet kevesebb lenne az ügyfél.....
Rendes volt tőle, hogy felajánlotta a gyors segítségét. Aztán teltek a hetek, hónapok, és vártuk a csodát. Oszt darabokban kellett elhozni elég lom állapotban. Na mind1...is panelgarázsban igyekszek ennél jobban molyolni... 😇
ez a tömítés készítés azért fura mert megveszi a drágább lapot és így elbassza
ha ennyire igénytelen miért veszi a drágábbikat?
igaz nem sok a különbség, de szart pakolni jó az olcsóbb eszköz is
közelebb vannak a dolgok mint amilyennek látszik
ami nincs leírva az nincs is........
mondjuk én elintéztem volna ezt egy matricával
olyan van aki ha ráér ránéz, de ha nincs kedve akkor nem néz rá
régen vállaltam sok mindent de meguntam
ha nem basznak át 10+ éve akkor már kőgazdag motorszerelő lennék 😂
ha most elkezdeném magam hirdetni akkor jövőre már hegyekben állna itt mindenféle motor
pedig szart se értek a szereléshez
😂
mondjuk rajtam a fotobolt után is szarul állna a cicanadrág emiatt lehet kevesebb lenne az ügyfél.....
ha ennyire igénytelen miért veszi a drágábbikat?
igaz nem sok a különbség, de szart pakolni jó az olcsóbb eszköz is
lécci aggyá pénzt,anyám szvűtétjére,köszi egy szál cigid van? 😂
Csak karigeri egy napi fészbukreklámköltsége untig elég lenne.