Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feje alá nem teszik senkinek. Van aki csak babusgatni szereti a lótyit.
Gyakorlatilag akkor érkezek mikor akarok, a 8óra legyen meg.
Kismama műszak? 😂
ez biztos valami sváb vérvonal, azok voltak mindig ilyenek
pénz hegyekben de bálamadzaggal van a munkásnadrág megkötve és úgy megy a boltba
közben meg mindenhol befőttesüvegekben van a pénz eldugdosva
és ez nem mese hanem láttam összecsavargatva a pénz és bedugdosva a befőttes üvegbe, már azt is elfelejtette hogy ott is volt 😂
06:50től 14:50ig melózok.
Én általában 7 körül szoktam felkelni, de valamiért most pocsékul aludtam, negyed hat óta nem alszom, hatkor fel is keltem az ágyból.
Rendes emberek ilyenkor már felvannak 😃
Bár én is csak mióta a kórházból kijöttem. Azóta ötkor mindig felkelek. Tegnap véletlenül hatkor. Régen simán aludtam félhetig
Druszám, nem bírsz aludni? 😆
Szerintem pipiék is pont úgy élnek, ahogy nekik éppen a lehető legjobb. Van kollégám aki nagyon fillérbaszó, de neki ez okoz örömet miközben tök igénytelen magára meg a környezetére. De neveli a három gyerekét egyedül. Engem is panelpatkányozhatnak, de nekünk megfelel és rohadt kényelmes. Leteszem a lantot, azt nagyon más dolgom nincs, csak a család, barátok, hobbi, stb...
Na,azt kihagynám. 🤔
Az biztos, fél oldal kinéz 😃
😂
majd ha jön , válaszol mindenre tök logikusan
Ő ilyen, te más, én megint más, nincs ezzel semmi baj.
De minek? Mi értelme úgy megdögleni hogy van egy csomó pénze? Azért szarrágó hogy ne 100al hanem 150millával dögöljön meg?
Pont azért van neki mert nem szórja el számára értelmetlen és feleslegesen drága dolgokra, valamint jól is fekteti be.
Lehetséges.Valamiért vele van.Megérteném ha nem lenne rá pénz,aztán szép kártyáznánk és erre futná,de nem,ennek az állatnak van pénze és mégis szarrágó.
Ja,anyám alföldi apám kisalföldi.A blatonnál találkoztak,én már ide születtem.Akkor én balatoni vagyok nem alföldi meg kisalföldi.
nem tudhatod. lehet együtt örülnek , hogy spóroltak ötezret
Én csak a családját sajnálom.Szegény nő,micsoda romantika lehet mikor ez az állat elviszi nyaralni egy munkásszállóra,felveszi a hasitasi mellé az ünnepi szandált ünnepi zoknival.
Amikor jó akkor nagyon, de ez ritkán volt! Pont ilyen kocsim volt 2.0 benzin svájcból behozott tehát nem egy leélt darab. Életem legrosszabb döntése és autója volt, annyit költöttem rá 7 év alatt, hogy abból vehettem volna 2 másik autót.
Hát az igaz, hogy többszázéves családfával kevesen rendelkeznek ott. Is. 🙂 de azért aki odaszületett az már csak pesti pláne ha már a szülei is🙂
az tuti, mer' nyaralni is munkásszállóra megy