ez biztos valami sváb vérvonal, azok voltak mindig ilyenek
pénz hegyekben de bálamadzaggal van a munkásnadrág megkötve és úgy megy a boltba
közben meg mindenhol befőttesüvegekben van a pénz eldugdosva
és ez nem mese hanem láttam összecsavargatva a pénz és bedugdosva a befőttes üvegbe, már azt is elfelejtette hogy ott is volt 😂
Rendes emberek ilyenkor már felvannak 😃
Bár én is csak mióta a kórházból kijöttem. Azóta ötkor mindig felkelek. Tegnap véletlenül hatkor. Régen simán aludtam félhetig
Szerintem pipiék is pont úgy élnek, ahogy nekik éppen a lehető legjobb. Van kollégám aki nagyon fillérbaszó, de neki ez okoz örömet miközben tök igénytelen magára meg a környezetére. De neveli a három gyerekét egyedül. Engem is panelpatkányozhatnak, de nekünk megfelel és rohadt kényelmes. Leteszem a lantot, azt nagyon más dolgom nincs, csak a család, barátok, hobbi, stb...
Lehetséges.Valamiért vele van.Megérteném ha nem lenne rá pénz,aztán szép kártyáznánk és erre futná,de nem,ennek az állatnak van pénze és mégis szarrágó.
Én csak a családját sajnálom.Szegény nő,micsoda romantika lehet mikor ez az állat elviszi nyaralni egy munkásszállóra,felveszi a hasitasi mellé az ünnepi szandált ünnepi zoknival.
Amikor jó akkor nagyon, de ez ritkán volt! Pont ilyen kocsim volt 2.0 benzin svájcból behozott tehát nem egy leélt darab. Életem legrosszabb döntése és autója volt, annyit költöttem rá 7 év alatt, hogy abból vehettem volna 2 másik autót.
pénz hegyekben de bálamadzaggal van a munkásnadrág megkötve és úgy megy a boltba
közben meg mindenhol befőttesüvegekben van a pénz eldugdosva
és ez nem mese hanem láttam összecsavargatva a pénz és bedugdosva a befőttes üvegbe, már azt is elfelejtette hogy ott is volt 😂
Bár én is csak mióta a kórházból kijöttem. Azóta ötkor mindig felkelek. Tegnap véletlenül hatkor. Régen simán aludtam félhetig