Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ilyenkor hagyom benne használt olajat.
Télen úgysem indítgatom, addig meg elvan benne ez.
A láncot se szoktam letakarítani, azt is csak tavasszal, közvetlen az első használat előtt.
Csak egy szűri az egész. 😆
Szerencsés vagy úgyis, 6e jön össze, de a tavalyi 3500 hoz képest jó ez is, bár én májustól májusig számolom.
Inkább az a gond, h még rengetegen elhiszik ezt a választásnak hívott színjátékot, amivel senki semmit nem befolyásol. Megnézném , mit tenne a sok kapzsi suttyó, ha egyáltalán senki nem menne szavazni rájuk. De hát míg van szar , lesz veréb is.
Meg mondjuk a gyökér szlotákokhoz nem jutottam ki tavaly se idén.se pedig szeretem a Tátrát is nagyon. De hát azok faszok.
Annyira nem panaszkodok, igy is tizezer közelébe vagyok, mintegy ötezer esett ki amit sajnálok mert nagyon vártam. Majd jövőre.
Nekem egesz jo lett a szezon a tavalyihoz kepest. 🤔
Lehet cserélni kéne olajat. A balkán utánra terveztem, de az meg kiesett. Aztán vagy várok tavaszig vagy lecserélem most. Mindkét motoron uj gumi, már csak ennyi hijja.
Na hát pontosan ez lesz ezután is........
Asszem ugyanaz volt a narrativa
Semmire
Eleg fos esos ido van.
Dobj fel valami motoros temat. 🤔
Itt is a politika 🤔
És mire jutott?
A keller nagyon nekiallt anno. 🤔
Sose volt és nem.is.lesz elszámoltatás. Már nincs is miért. Az antall kormányt kellett volna legelőször, mikor momdent eladtak a pénzt meg elharácsolták. De itt hiába kiabálnak kigxót békát egymásra, kéz kezet mos. Nem.basztatják.egymást csak igy csinálnak.
Az a gond hogy sokaknak érthető módon nem a legtetszetősebb a mostani rendszer, nem szeretnék a másik oldalt se igy inkább el se.mennek szavazni. Igy a kevés idióta soknak fog tűnni. A nem szavazás sajnos nem vélemény nyilvánitás hanem az ellenzék támogatása.......
Baszki,orban,csak kicsik a betuk. 😆
A kulcszo az elszamoltatas.
Irvan lop,es el kell szamoltatni,ez mindent meger.
Tanulsagos amit dopi mond.
http://youtu.be/cJQLAb1VS4w
Nem lesz elég idióta, kizárznak tartom.
Momdjuk.azt se értem ez a tehetségtelen féleszű totálisan analfabéta karigeri hogy a francba jutott erre a szintre? Nyilvánvóan báb, teljesen hülye, kb mint biden. Azt se tudja mi történik körülötte, legalább szólnának.neki a háttérmozgatói mikor mit kell mondania. Hátha legalább ugy tünne mint aki részese a város irányításának. És ez lett volna az országgal is ha elérik a céljukat.
Végülis a márkizajost is majd kibasszák nem soká, aztán marad a büdösbanya.
De ezek nooooormálisak? Ugyanabba a szarba lépni, csak mert ne viktor legyen? Megint eladni külföldre az országot, ellopni mindent és idehozni az eu álértékeit, migránsokat szivárványosokat? Tényleg ezt akarja a sok idióta?
Bogyo ezutan ugyis szive holgyet klára urat valasztja. 😆
Ez az ember remekül szemlélteti a fővárosiakat. Mondtam mindig, oda születni kell, akkor nem tűnik fel hogy idióták, mert te magad is az vagy.