Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell felnyitható jobb a zárt, könnyebben azonosítanak. 😂
Olyat csak a bagósok vesznek.
Meg a három réteg thermobélést ilyen időben, a bélés alól kibányázni a telefont hogy tudjak fizetni.
Jobb az megtankolva. Csak megmosom a hajam aztán indulok is 😁
A sisakot is csak fel kell hajtani - mármint a rendesebbeket.
Hát ja sisak meg kesztyű amit le kell venni.
Persze hogy nem fontos, de nekem meg van pénzem ezért nem érdekel 😋
Igazából asszonynak fontos, mert csak a Kálvin térig kéne eljutnia, de felszedték a síneket a metróban, most a villamos síneket is csinálják, a dugóban bumlizhatna egy olyan busszal amiből csak reggel és este jön 2 járat, aztán ha arra nem fér fel akkor 3 óra alatt teszi meg a 15km-et Mondtam neki hogy ez jó sétatempó de nem értette a viccet 😂
Igaz ő meg villannyal jár, szóval pláne nem érdekel a benzin ár.
Akár hívhatod őket így is,a lényegen mit sem változtat.Én szerencsére olyan helyen élek ahol ilyenek nincsenek,így a gyerekeimnek sem kell ilyenekkel találkozniuk.
Neked mint pestinek (tényleg, melyik vagy a lentebbi képen? 😄) valóban nem kurvafontos (bár csepel déli részéből átjutni békásmegyerre melózni sem 20 perc hanem több mint 1 óra és nem kevés gyaloglás ha nem pont ott vannak a megállók) viszont a többségnek igen. 👻
Igen, tudom hogy mindenkinek kurvafontos autózni, de azért csak jobban lehet közlekedni amikor drága a benzin 😁
Pestre látogató vidékieknek. 😆
Utálom amikor beöltözök, azt vetkőzhetek neki egyből a tankoláshoz. Mindig amikor megjövök akkor tankolok, és akkor már nem kell visszaöltözni.
Ha elindulok akkor menni akarok. Meg volt tervben hogy megyünk kollégával, csak elkapta a dögvész.
Mert olyan nincs, hogy pesti csak olyan aki ott él jelenleg, de max. talán a szülei születtek ott, a régi polgári famíliák sem nagyon vannak hisz a polgárság is talán ha 5 emberöltőnyi és azok is kihaltak, nem nagyon találni olyat akiknek már a nagyszülei is ott születtek mert ugye vándorlás van, vidékről pestre pestről vidékre.
ilyenek vannak vidéken is, nemrég lefújtam kettőt kékre
Mert te ezeket minek hívod?
Na jó, de akkor hová lett az a rengeteg pesti 😄 azé a 80% erős tulzás.
Az előbb azt kérdezted hol írtál olyan jelzőket amit én a tolladba raktam?.....lepratelep, kretének hm? 😁
Én úgy gondolom, hogy akik autóznak azok jelentős többségének nagy szükségük is van rá főleg vidéken, de még a vidéki városokban is, esetleg Bp.-n alternatíva a tömegközlekedés mert nálunk kecsón a külvárosokbók igen hosszú idő átvergődni a város túlfelére míg autóval ez 10-15 perc alatt megtehető faluról meg katasztrófa, hiába lakunk Bp. és Kecsó között félúton és mindkettőt elérem autóval 30-50 perc alatt vonattal-busszal ez Bp.-re kb 2 óra illetve 1.5 és ez még csak a széle onnan valahogy el is kéne vergődni a város célzott részébe míg Kecsó vonattal sehogy busszal meg átszállással több mint egy óra az állomásig ahonnan még több átszállással juthatok el bárhova, de pl. a melóhelyemre gyakorlatilag kb 3 óra lenne és naponta legfeljebb 2X adott időben nem, hogy amikor akarok míg autóval 35 perc ugyanez. Ez nem alternatíva az autó ellen még ha 1000 vagy 2000 lesz is az üa. legfeljebb ha kell ember a munkáltatónak hát kifizeti vagy végleg elnéptelenednek a falvak mert mindenki a városokban akar majd élni bár ez így is tendencia hisz a falvakban nem nagyon akad meló a nép nagyrészének a többség a városokba jár melózni és nem tömegközlekedéssel kivéve az irodisták.
Az a pipi aki sajnálná belerakni a 100-ast.
Pont rohadt mindegy hol született,az a lényeg hogy hol él és hogy felvette-e azt a stílust.Mint írtam,én is éltem ott,én nem tudtam azonosulni azzal a stílussal amit ott képviselnek azt pedig végképp nem akartam hogy a gyerekeim egy olyan lepratelepen nőjenek fel annyi kretén között.
én is abban bízom, h olyan 600nál már elengedi a kocsit, akinek nem a melóhoz kell
Ezért kell mindig akkor tankolni mikor mész motorkázni és akkor a lehető legfrissebb. Téli álmon kívül mindig szinte üres tankal áll a garázsban a hobbi motor, pont ezért.
Túl olcsó, még mindig dugó van minden reggel.
a tőtött bagó meg a százas benya nem egy műfaj
Basszus tényleg. Ki kéne járni, aztán 100-asat kell tankolni.
Igazság? Az igazság, hogy vidéken születetteket szidod mert mint írtam a 80% vidéken született és onnan költözött oda ahogy a szüleim is én meg vidékre költöztem, de míg ott laktam ( utoljára 96) Bp.-n a szomszédaink a gellért hegyen mind vidéki születésűek voltak idősek (vén komcsik a szűrös is ott lakott az egyik szint volt az övé) és fiatalok, de előtte a lakótelepen a pesti születésűek már eladták vidékieknek ahogy a miénket is egy vidéki család vette meg a fiainak az egyetemre járáshoz. Tehát ha a pestieket szidod magaddal is teszed, inkább szidd az életmódot amit ott lehet élni ami vidéken nincs meg és az biza hívja a fiatalokat és nehezen ereszti.