Összejön ám gyorsan 😂 haveromnak nagyjából 1hónap alatt kiosztogatták a pontokat. Lehet hogy nem kellett volna részegen megrángatni a szolgálatban lévő rendőrt 🤷🏼♂️
Sanyi ,legközelebb ne állj meg.Tekerd meg a szarvát úgy,hogy ne érjen utól.Fizettem már én is ,sunyi fotós brigád miatt.Azóta magx hatvan karámon belül. 😅
Ezunán viszont belegondoltam, hogy motorral kb. egy túrán 40X elvehetik bárki jogsiját, mondjuk az biztos, hogy motorral sem fogok záróvonal közelében sem előzni igaz eddig sem volt szokásom.
Azon a szaron és a pótján rendszám sem volt, de nyilván jobban esett velem meg az utánam jövő szgk-val foglalkoznia, a pénz nem volt túl nagy 10 rugóra büntetett, de a pont az sok és milyen mosolygósan vidám volt, a két katona aki vele volt azok szemmel láthatóan nem nézték a szervet túl sokra.
No, elolvastam a tájékoztatót amit linkeltél és azt írják, hogy a rendőrtől kapott nyomtatványon rajta van, előkerstem és tényleg ráírta a derék közeg saját kezüleg, hogy mennyire ítélt, papírt csak akkor kapok először amikor elértem a 12-őt mert akkor 6-ot visszaképezhetek magamon némi kp.-ért és jó pár óráért cserébe. Amúgy ahogy a táblázatot néztem gyakorlatilag 3 nem túl nagy dologért udrik a jogsi, a kolléga 2 nap alatt kapott 12-őt 2 eset miatt, én többedmagammal egy jó régóta előttünk 15-20-al haladó MTZ-t báláspóttal a háta mögött előztünk csak én már mire visszaértem sokadikként záróvonalat fogtam, de most, hogy olvastam a közeg feljelentését nem csak ennyi van odaírva hanem még ez-az, de mindegy is mert maga az előzés szabályainak bármilyen megsértése 6 pontot ér.
Nem, minden esetben küldenek, asszonynak mikor 3 pontot levontak arról is küldtek papírt kolléga meg most, hogy elérte a 12-őt szintén kapott, hogy mennyiért és hol tud "visszavásárolni" 6-ot.
lassan az összes szomszéd tőlem kapja a netet
már 2 szolgáltatótól van optikai kábel bent hogy véletlen se legyen netmentes perc
a té tégebben elég tré volt
aztán volt aki azért hívott mert nem megy a youtube és nem eszik a gyerek....
én innen kértem le egykor
már 2 szolgáltatótól van optikai kábel bent hogy véletlen se legyen netmentes perc
a té tégebben elég tré volt
aztán volt aki azért hívott mert nem megy a youtube és nem eszik a gyerek....