Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szandráról végre készült egy értelmes kép. Ininek biztos tetszeni fog 😂
Összejön ám gyorsan 😂 haveromnak nagyjából 1hónap alatt kiosztogatták a pontokat. Lehet hogy nem kellett volna részegen megrángatni a szolgálatban lévő rendőrt 🤷🏼‍♂️
Butáskodtok itten. 😁
Kamionnal legközelebb simán húzd rá a másikra a kormányt még a záró vonal előtt, hiszen ezt várják a rendőrök 😆
Ohh,hát azzal nem igazán érdemes pattogni. 😁
Kamionnal? Szép üldözgetés lett volna. 😁
Sanyi ,legközelebb ne állj meg.Tekerd meg a szarvát úgy,hogy ne érjen utól.Fizettem már én is ,sunyi fotós brigád miatt.Azóta magx hatvan karámon belül. 😅
Te is biciklire gyűjtesz, Sanyi bácsi? 😆
én megpofoznám mindet 😂
úgy közlekednek, mint az őskorban. tökön-babon keresztül, mert úgyis a traktorban van több vas
Ezunán viszont belegondoltam, hogy motorral kb. egy túrán 40X elvehetik bárki jogsiját, mondjuk az biztos, hogy motorral sem fogok záróvonal közelében sem előzni igaz eddig sem volt szokásom.
Azon a szaron és a pótján rendszám sem volt, de nyilván jobban esett velem meg az utánam jövő szgk-val foglalkoznia, a pénz nem volt túl nagy 10 rugóra büntetett, de a pont az sok és milyen mosolygósan vidám volt, a két katona aki vele volt azok szemmel láthatóan nem nézték a szervet túl sokra.
legyél te az mtz sofőr és szopathatsz mindenkit 😂
No, elolvastam a tájékoztatót amit linkeltél és azt írják, hogy a rendőrtől kapott nyomtatványon rajta van, előkerstem és tényleg ráírta a derék közeg saját kezüleg, hogy mennyire ítélt, papírt csak akkor kapok először amikor elértem a 12-őt mert akkor 6-ot visszaképezhetek magamon némi kp.-ért és jó pár óráért cserébe. Amúgy ahogy a táblázatot néztem gyakorlatilag 3 nem túl nagy dologért udrik a jogsi, a kolléga 2 nap alatt kapott 12-őt 2 eset miatt, én többedmagammal egy jó régóta előttünk 15-20-al haladó MTZ-t báláspóttal a háta mögött előztünk csak én már mire visszaértem sokadikként záróvonalat fogtam, de most, hogy olvastam a közeg feljelentését nem csak ennyi van odaírva hanem még ez-az, de mindegy is mert maga az előzés szabályainak bármilyen megsértése 6 pontot ér.
https://nyilvantarto.hu/hu/ada...
én innen kértem le egykor
Ügyfélkapun nem hanem azt hiszem a belügyön keresztül lehet lekérdezni, de én a papírra várok első körben.
Nem, minden esetben küldenek, asszonynak mikor 3 pontot levontak arról is küldtek papírt kolléga meg most, hogy elérte a 12-őt szintén kapott, hogy mennyiért és hol tud "visszavásárolni" 6-ot.
hogy éppen mennyi gyűlt fel
ha van ügyfélkapud, akkor vhol az mo.hu-n is meg tudod nézni.
akkoriba, mikor már le kell adni a hajtási engedélyt
A büntetőpontokról mikor illetve mennyi idő múlva szokott levél jönni?
Pontosabban Ini-NYET. 😂
IniNet! 😆
ja és van free wifi is mert jószívű vagyok, gecinagy sávszélességgel 😉
lassan az összes szomszéd tőlem kapja a netet
már 2 szolgáltatótól van optikai kábel bent hogy véletlen se legyen netmentes perc
a té tégebben elég tré volt
aztán volt aki azért hívott mert nem megy a youtube és nem eszik a gyerek....