Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már a cement is 25 kilós kiszerelésben van. De még azzal is kamu lenne.
Ez biza csak perlit.
inkább 10 sound mint 3 perc blues
csak én ebből már sajnos kiöregedtem, amikor fiatal voltam csak a sziget volt ott meg általában fos zenék voltak
egy hétig meg nem tudtan 80%-os ittas lenni hogy tetszen a buli
Ha nem kamu akkor 350 kg
Bár nem tudom,hogy a perlitet milyen zsákban tárolják
Háát igen,abba már beleférhet egy pipa
Gondolom nem sok gitárszóló lesz
nagy királyság a faszom,csak trendi.többre tartok egy Blues Companyt a garázsomban...
30ezer/nap,csak a fruskáknak nincs rá gempa,vagy sajnálják
Inkább eljöhetne jövőre megint az Iron Maiden voltra azt jól elmennék rá!
Mer amúgy ez a sound akkora királyság
Nem lehet jegyet kapni,vagy mi a pöcs
Uram isten. A legjobbakat kívánom neki!

Épp jöttem haza Győrből munkából, aztán látom félt út lezárva. Megyünk közelebb láttam egy skodát hátulról törve hátulról. a kocsi mögött fekete szám táblák. Elsőre azt hittem nincs nagy baj mondom csak koccanás volt. Aztán a kocsi előtt takarásból láttam hogy ott a motor törve és a haverok motorjai elé letámasztva. Valaki letakarva a kocsi és a motor közötti távolságon közel a szallagkórláthoz. Akkor lefehéredtem. Vigyázzatok magatokra, tudom sokan mondjuk meg én sem vagyok szent de kicsit jobban figyeljünk vagy kicsit jobban gondolkodjunk előre.
Sajnálom.
Itt Fváron is izgulunk egy srácért. A héten kifurakodott elé egy autó. Elfékezte magát, elcsúszott és fejjel nekicsapódott a kocsinak...
Arckoponya, koponyaalapi törés, ilyenek. Egy fél liter vér volt a sisakban...
Részvétem.
Ne már !
M1 Autopályán motor baleset. Egy VTR-es motoros társunk már nem ér haza. Nyugodjon Békében.
Szia! Mindjárt indulok gályázni...
tső
Üdv mindenkinek, vigyázni egymásra!
Na megyek vaxolni a vasat !
Vasárnap délben ráérek késő délután már nem mert eszem-iszom lesz bódottág...
Mee mindig kihúzó vagy !
Csak okosan! Bakonyba 3százzal... jobb is nem tudok menni megint csak telefonon beszélnénk.
Még egy-két vadat összetelefonálunk a Lacikával , azt hajtunk egy lightosat !