Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Assistancia elől kiveszed a pipát (Mapfree). Most kötöttem délután. (Nekem még be lehetett piálni, mert épp 10 éves a vas).
Qurvarégi motorra hol lehet utasbiztosítást kötni?
Biztositas.hu nem enged tovább mert 10 éves elmúlt.
A motor nem érdekel de baleset esetén fizetnie kéne vagy mi.
Nekem nem ez jutott eszembe
Akkor is fizetni kellett
Fasza...
Ratyiparadicsom
Legalább is a ramblák tele volt velük
Mer mivan bárszelónában?
Nekem tetszett a feri gyerek, olyan fejeket vágott hogy már csak akkor szakadt az ember a röhögéstől amikor még meg se szólalt
Régen az ilyenekért ha látni akartad fizetni kellett
Olyan nem lesz.Ha ez lenne a végén még Feri visszatér ........
Nem voltál még barcelónában,visszasírnád ezt a két buzit Hofi után szabadon,nem baj ha engedik,csak kötelező ne legyen
Nos,nekem meg ezzel a hozzáállással van bajom! Ha valamire rosszként gondolok,azt nem vállaszthatom,nem is akarom! Mi lenne ha senki sem menne el savazni?
Nyugi 10 éven belül ugyis át kel térnünk az iszlámra azok meg nem tűrik a homokosokat.
gyerekek,nem tudom milyen világ ez,de bajszagot érzek
volt egy köröm a városban.ment a járdán egy csaj. cefet alakja,szép hosszú haja volt.úgy állt rajta a farmernadrág,hogy a légvételem elakadt.brutál gömbölyű buborékfenék...
inkább lekéstem a zöldet,hogy még kétszer elmenjen mellettem...jön vele szemben a járdán két ecsetfejű.nemhogy nem mosolyogtak,de mégcsak nem is néztek rá bazmeg...
ezek után állok a pénztárban,fizetni akarok. előttem egy nagydarab kopasz csávó atomfehér kitűrt ingben,csontkeretes szemüveg,csőszárú nadrág feltekerve ( ),cérnakarkötő...fizet...a magentaszínű búvármaszk,türkiz cipő,oxigénes víz,etc...gondoltam még van esély,lehet a lányának is 43-as lába van...kimegy,fizetek én is,kint meg látom,egy másik dagadt buzi várja...
ez valami trend már? jólvanezígy?
Válaszd a legkisebb rosszat.
Ha meg kinyílik a bicska akkor pedig jön a "mocskosfutbalhuligánokszétvertekmindent"!
Demokratikusan nem nagyon lehet mit tenni!Erőszakkal meg nehéz olyat helyzetbe hozni akit szívesen látnék!
Nekem azért áll lefelé a szám széle mert az esélyét sem látom a fénynek!
Mégpedig azért mert én, személyszerint ,most nem tudok kire szavazni
Na jó de ezzel az általános morgunk,mindenki lop,szemetek,csak a zsebüket tömik,de igazából nem teszek semmit mentalitás miatt nőhettek a fejünkre.
ismerős államigazgatásira járt.gyakorlaton voltak,elvitték őket a parlamentbe,hogy megnézzék mi hogy megy ott.
szavazás kezdődik,dezső újságot olvas,jobbra is,balra is több üres szék van mellette. frakcióvezető hátraszól,hogy igen,vagy nem.dezső újság összecsuk,majd a sajátja után a többi üres helyen is benyomja a kért választ,ezután újság vissza,olvas tovább...
Ha akarnék sem tudnék pártot alapítani!
Meg van a gerincem
Teszek annyit a közösbe,hogy bármilyen véleményem legyen s tettem már a közért is.
Picit belevágtam a helyi fertőbe is.
Pl. Mikor a közgyűlésen az ellenzéki köcsög két perc fröcsögés után A szemem láttára rányomta az igent a kormánypárti felvetésre .
Hagyjuk!
Sok idő és sok történés kellett ahoz,hogy elfogyjon az optimizmusom.
Nálunk nem ellenzék van hanem ellenség....
dehogy jöhet. ezelőtt is így volt,míg a 2/3 nem lett meg. Mo-n az ellenzék abból áll ,hogy ovisok módjára megakasztunk mindent,amit a kormány akar. függetlenül attól,hogy jó-e,vagy nem.a lényeg az,hogy ellentmondjunk.dedós módjára. ha valami,akkor ez valóban lassítja a haladást...
ha politikáról van szó akkor a semmi sok esetben jobban megéri mint a valami
Nos rendben,tegyük fel összefogás és nyer a simicska érdekeltség a zöld-szoci-liberális résszel.Úgy hogy közben pár emberrel lemaradva egy fegyelmezett tömbbként mindennek beakaszt a fidesz?
Ebből szerinted működőképes dolog jöhet ki?
Egy nyomorult törvényt nem fognak áttólni.
ez itt a kert