A víz az egyik legjobb hőelnyelő közeg (nagy a fajhője). Egy centire sem megy el szerintem egy ilyen pár LED-es infra (hő-) forrás "sugara", a tetthelyen elnyelődik. Szerintem....
https://azsiacenter.com/elektr...
ilyesmi infra cuccot látott már valaki hazai boltban? az se baj ha teljesen vízálló
a lényeg hogy 12v meg nem látható fénye legyen és a víz alatt 3 méterre el tudjon világítani
és ne az aliról vagy hozzá hasonló klón boltból legyen ami 2 hónap múlva ér ide
a 2 csíkos ki lett spórolva 😂
az egy csíkos kb annyit cdinál hogy a furatot olyan méretűre alakítja amire meg kellett volna fúrni
a 2 csíkos meg elkezdi a rendes menetet kialakítani
a sima meg a végleges
gépi menet fúrókat meg csak nyomaték határolós géppel szabad használni mert könnyen törik, utána cumi kivésni
Na,csak hogy megszakitsam ez a flame-et,menetmetszo.
Van sima meg az egy csikos,mar reg tanultam,melyik megy elore?
A sima vagy a csikos?
Gepi metszot hadznalok,ott egyfele van.
Dehogy hülye. Egy évben hazamegyek zalába. Megnézem a Zalai Hírlapot és kb. a végén a napi vicc aminek értelme van...A többi félelemkeltés, kamu, baromság, lényegtelen, unalmas...
Igen, pártatlan vagyok, mert tudom mi a különbség...
A leggusztustalanabb osztrák lapot is jó szívvel végig tudom lapozni, mert ugyan borzolják a kedélyeket, támadják az ellenzéki baloldalt, hatást keltenek a migránsokkal, vírussal, vagy ami éppen aktuális, de soha nem hazudnak. Mindig tényekkel. Ugyan azok a számokat, tényeket, adatokat közlik, mint a másik oldal. Max mást olvasnak ki belöle. Kicsit mást. De ezt nem értheti, aki már azt sem tudja elképzelni, milyen az amikor valaki valamiben öszinte.
az ábra elmond mindent:
wwwdetail2mobilesitedetail&...]https://m.aliexpress.com/item/...[/url]
ez is azt írja infra fény elmegy a víz alatt
víz alá levegőből a bajos
ilyesmi infra cuccot látott már valaki hazai boltban? az se baj ha teljesen vízálló
a lényeg hogy 12v meg nem látható fénye legyen és a víz alatt 3 méterre el tudjon világítani
és ne az aliról vagy hozzá hasonló klón boltból legyen ami 2 hónap múlva ér ide
az egy csíkos kb annyit cdinál hogy a furatot olyan méretűre alakítja amire meg kellett volna fúrni
a 2 csíkos meg elkezdi a rendes menetet kialakítani
a sima meg a végleges
gépi menet fúrókat meg csak nyomaték határolós géppel szabad használni mert könnyen törik, utána cumi kivésni
Van sima meg az egy csikos,mar reg tanultam,melyik megy elore?
A sima vagy a csikos?
Gepi metszot hadznalok,ott egyfele van.
ehhez azér kell lenni elég sok hibának a fejben hogy elhidd
a tények más szemszögből nézése a hazugság kifinomultabb neve
Csak van aki tényleg be is nyalja.
A leggusztustalanabb osztrák lapot is jó szívvel végig tudom lapozni, mert ugyan borzolják a kedélyeket, támadják az ellenzéki baloldalt, hatást keltenek a migránsokkal, vírussal, vagy ami éppen aktuális, de soha nem hazudnak. Mindig tényekkel. Ugyan azok a számokat, tényeket, adatokat közlik, mint a másik oldal. Max mást olvasnak ki belöle. Kicsit mást. De ezt nem értheti, aki már azt sem tudja elképzelni, milyen az amikor valaki valamiben öszinte.