Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt jelenti, hogy kormányközeli befektetök felvásárolják az egészet, aztán minden fontos napilap főoldalán, minden online híroldal kezdőlapján ugyan azok a cikkek lesznek, amiknek ráadásul fele Fakenews....
Azok jól dolgoznak
el kellene menned afrikába körbenézni, a szegényebb részekre
ott csak egy kicsit lop a vezetőség a te o1g képzelgésedhez képest
szóval csak egy nagyon kicsit lopnak, de ez pont annyi hogy a nép egy része már éhen haljon
az hogy nem " lop" egy hatalmon lévő rendszer tagja az a mesében esetleg előfordul, ugyanabban a mesében ahol a kommunizmus faszán működik
szóval inkább annak örülj hogy csak amnyit lop a vezetőség hogy azért tudsz venni új autót meg új fotogépet, és tudsz még sok egyéb olyan dologra pénzt szánni ami nem ahhoz kell hogy megéld a holnapot is
Az mit jelent, hogy " sokan attól tartanak, hogy orbánizálódik a közmédia"?
Nálunk nincs ilyen jelenség.
Kezdő ipari tanuló a mi Führerünkhöz képest....
Piszok korrupt náci.felhaborito.
https://mandiner.hu/cikk/20210...
Hát ez a kurz...... felháboritó....... 🙂
Mert nem kint voltam.
Igy tudtam elszabadulni.
Na jo, de minek neked teszt ha már kinn vagy? Jelenleg a határon kérik ha kérik... aztán sehol.
Olaszok ellenben kérték pizzériába behatoláskor is de határon ember nem volt.
Ja pont mint a te haverjaid.Miután befogadnak mindenféle jöttmentet és azzal végeztetik a "szakmunkát".Mindezt még drágán is.
De vehetsz külön is kütyüt. igaz 300 juró nem biztos, hogy ki tudsz szorítani ennyit ha egy terasz 5000 be kerül(fetrengős)
Nos beszéltem már olyannal akinek van ilyen aztán az övé asszem 23 nyelvet tudott azonnal fordítani és meglepően jól.
Ezek párbeszédfordítók(kezeit széttáró)
Ennyire futotta.
Ket nap,nem vagyok idomilliomos,es az antigen teszt 48 oras.
Majd megy a lavrov es elkeni a kurz szajat,es jovore jobb lesz.Addigra kempingben kozelebb leszek a mezesbodonhoz.
ja
nekem mindegy volt, a cég fizette
addig se kellett dolgozni amíg szuttyogott
Azt is.....?.
Minek tanulja? nektek jó volt a szar munka is :-)
Neki is jó volt:-)
Még pénzt is kapott érte :-)
Aha, mert az fordít? Élö beszédet?
Enyém szebb:)
hát pont az út szélén van a szemét(kezeit széttáró)
Mi az elkeserítő? szépen kaszálva van a fű(kezeit széttáró)
nem kellett tudni ő jött ide tanulja meg a nyelvet
mivel a külföldi sem okosabb mint mi, így a cég szerzett tolmácsot
annak is kb annyi értelme volt mint a papnak a fasz 😂
elromlott a hűtő és vettél hozzá jégkockát(kérdőjeles)
van e a csomagolásán lila tehén?(kérdőjeles)
az a világ van már, hogy nem kell tudni semmilyen nyelven beszélni(kezeit széttáró) elég ha a laposteló tud(kezeit széttáró)
Ez így praktikus: olyan mint motoron reklámszatyorral letakarni a rendszámot a Véda alatt.