Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is megoldás és az elsö gondolat volt, de ha véletlenül el akarom adni akkor szarul néz ki szabadonálloban. Néztem ukat is.cserét de rendelésre is.huszonezer.
85 asszem.
leveszed a felső lapot levágsz 8 centit hátulról és viszont látásra 😁
A korpusz magassag mennyi?
Az szabvany,82 cm szokott lenni,ha egyedi magasabb akkor cumi.
inverteres dolgot nem tudom, de akkut biztos lehet csinálni "okosba" vagy kilopkodni a vasúti kocsikból és felújítani
vidéken elfér az akku bárhol, akár egy komplett fészert is lehet építeni köré
mondjuk az igaz hogy ha 20 évesen lettek volna ilyen lehetőségek mindenképp megérné, de 50éves körül már nem feltétlen érdemes 20+éves távlatokban gondolkodni
legfőképp olyan helyen mint nálunk hogy nem az épület az árképző hanem az hogy mennyi cigó van a faluban......
Jokor jöttél, mondj valami jo megoldást. Mosogtaogép csere, nem beépithetö de helye van a pultban. Az uj felsö lapja olyan mint a hütök teteje hogy 4 centivel tulnyulil hátra igy pont ennyivel log ki a frontbol az eleje. Ha leveszem besimul. a sorba de a munkapult és a mosogatogép közt van 35mm.
Mivel lehet izlésesen kibajlágolni?
Őneki azt kell nyilvánosságra hozni a médiában, amit az "Úr" megparancsol.
Ő is csak egy bábu.
Annak is nyáron kell betermelni, és.nem veszek mert annyira még nem jo. Amennyivel többe kerül évekig tankolhatok és nem maradok az utszélén aggregátorra várva egy hosszabb uton.
Vegye elektromos autot,mer az jo. 😆
Az a baj létezik már akku csak jo drága, no meg olyan inverter kell ami kezelni tudja azt is. Na az enyém nem olyan.
akkut kell csinálni, otthon elfér jó sok kevésbé hatékony lúgos akku
meg kell nézni milyen volt régen a vasúti kocsikban, azok 20+ évekig üzemeltek
tavasztól őszig simán ki lehet húzni vele
téli fűtéskor meg el kell égetni mindent ami szemét van, csinálsz turbós kazánt és az összes autógumit elhordod a környékből 😂
Hagyd már ezt a hülye felelösség vállalást ami.jelen körülmények közt épp a felelötlenségröl szol.
Ráadásul pont te mondod aki végképp semmit nem tesz a társadalomért ezt a mantrát meg benyelted és beakadt. Holott a csak lógsz a társadalom nyakán és a dohányzásod miatt jelentös terhet is róssz rá.
https://raketa.hu/porul-jarnak...

Hogy más szakértés is legyen ne csak a virologia.
Megint egy felháboritó intézkedés, eddig egy szolgáltatóváltással se jártam jól. Pár éve a gáz miatt fizettem közel egy százassal többet. Ez most ismét deficites lesz erösen.
Te nem vállalsz semmiféle felelősséget a társadalomért - azért mert nem vagy hajlandó beoltatni magadat.
https://index.hu/tudomany/2021...
Nyald meg a sót, ha már állandóan személyeskedsz. Amugy is unalmas az itteni nagy szakértés, ami pont annyi mint a kiválasztott médiában megjelenö információhalmaz. Az meg sose lesz átlátható és egyenes. Lehetne a nagy valoságrol negativ példákat mondani de a fanatikusoknak teljesen felesleges. Aki a saját anyját nem képes honapokig meglátogatni meg keritésre akasztgatva ellátni, a sogorát csak azért gyülölni mert nem oltat az nem erkölcsi alap a társadalomban.
Mi van már, nem tudsz aludni? 😲
Léci léci léci. Bár szerintem ott is csak bogyó habzana.
Megint gyökér vén besavanyodott fasz vagy aki a saját családjának is neki megy mert nem oltatja magát. Még jo hogy nincs gyereked, idöben megállt a visszafejlödési lánc.
Szerintem aki megismer az irodaban se szol hozzad. 😆
Ja, a lényeg: higgyétek el hogy ez nekem így teljesen megfelel, és a főnökömnek is. Picit több lenne a pénz (mondjuk havi nettó egy százassal...) akkor marha elégedett volnék.
Ha elfáradok vagy egyszerűen nem fog a fejem, akkor bármikor ejtőzhetek akár két-három órát is, amikor meg megy a meló (és éppen rohadt sok a sürgős feladat mint most is), akkor mi a fenéért szállnék ki a gépből 16:30-kor? Most is hirtelen jött pár sürgős dolog, és simán megcsinálom hétfő reggelre. Nem terveztem semmi különöset a jövő heti szabimra, talán egy-két napon elviszem a zasszonyt valamerre kirándulni a Bakonyba vagy a Mecsekbe, valamint rendet akarok rakni a kertben. Úgy is kész leszek a legsürgősebb melóval, hogy holnap délután a fotoklubos haverjaimmal megyünk fotózni egyet.
Mert az ügyfelek meg a kereskedő kollégák rendszeresen keresnek, azonnal érdemben megválaszolandó kérdésekkel - amihez kell az asztali gépem. Anno a főnökkel így állapodtunk meg, és nagyon ritkán szegem meg a megállapodást: két havonta (amikor épp nincs meló természetesen) így például el tudok menni fodrászhoz - nyitvatartási időben. Amúgy minden bevásárlást, egyéb ügyet munkaidőn kívül intézek hacsak lehet. Nincs vele gondom - szinte ugyanolyan, mintha egy irodában ülnék a kollégák között, csak szerintem SOKKAL eredményesebben tudok dolgozni, mert nem szól hozzám senki, fölöslegesen nem cseszeget senki.
de ha nincs meló, akkor miért kell ott ülnöd a gép előtt? Csak azért, hogy telexet olvass, meg minket bosszants a libsi faxságaiddal?
Aki haverom így dolgozik, azt nem kérdezik, mikor csinálja meg, és ő leginkább este-éccaka rajzol, mert akkor csend van, nem mászkál senki, tud figyelni a dógára...
aztán ki nézi hol vakargatod a golyóid?
pc vagy kanapé nem mindegy?