Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a jo hogy nem lehet nagyon lefagyasztani.Igy fasza kremes.
A környékünkön Jászapáti, ahol még igazi a csavaros.
A művelődési házzal szemben.
A polusban meg mindig nyomjak.
Magdolnatelepen szeretek kajálni a vasúti átjárónál.
Akkor utána majd megnézem a csavarosat a Hópehelyben.
Ritkán találni már csavaros retró fagyit.
lengyeleknél 89-ben kurva sok fagyit ettünk, azóta se ettem olyan jó vaníliát
100 zloty volt a csavaros fagyi, egy forintért adtak 50et "feketén" szóval 2 forint volt a fagyi, itt nálunk az kb a 70es évek vége felé volt annyi, annak az ízére már nem emlékszem csak a réz kettessel mentem a kocsmába mert ott volt egyedül csavarosfagyi
Fagyiban erdekes,de sülysap ut menten a hopehely.
Az a regi fajta gepi 2 fele izu.
Az mibdig bejon.mar keves ilyen van.
Godollon,nemigen.Puccos felkapottabb hely a foteren,reg voltam ott.
Szombaton hazafelé jövet megálltam és a Sulyánba, ettem egy fagyot, ittunk egy kávét.
Jónak találod a helyet vagy ajánlasz másikat?
Én se eszek gyakrabban.
De akkor viszont egy óriás beugrik egy nap alatt.
Felevente egyet megeszem,az untig jo.
Szerintem is.
Csak legyen belőle bőven.
Szerintem dosztmindegy.
Ugyan olyan, mint a magyar, nem? 🍫
Etcsoki max tortabevononak.
De hát az étcsoki keserű, vaze! Abból pont a lényeg hiányzik: a hozzáadott cukor. Nyammm! 😍
belga csokit jobb szeretem, persze nem a lidl kivitelt
múltkor kaptam egy táblával a motorhasználatért, mivel étcsoki volt senki se ette el előlem
na az bármelyik milkától jobb volt
mogyorós volt az az osztrák milka............mmmmmmmmm. 😆
#baszóggyámeg
😆
Hát,azokat amiket leírsz ide a sajtóról biztosan jobban tudom. 😂
Te tényleg komolyan gondolod hogy a legnézettebb TV és a leglátogatottabb hírportálok 24.hu,hvg,atv stb ezeket mind azorbán fizeti?
Vagy csak megnyitod azokat az ujságokat és portálokat ahol azt olvasod hogy azorbán betiltotta,felvásárolta,megszüntette őket?
Ne viccelj.Ha az lenne amit vízionálsz akkor bogyó már média ügyben éhenhalt volna,pedig most fürdik a telexindexnyugatifényezalényeg mocskában mint koca a sárban. 😂
Te biztosan jobban tudod mint én...
Hol írtam öszinte politikáról???
gondolom ott is van tól-ig hullámhossz
a gagyi megfigyelő kamerák infra ledjei amúgy is kicsit pirosan világítanak
lehet ez is olyan
Lehet hogy az Ali-s cucc amit linkeltél, az infra tartománynak egy teljesen más részén dolgozik?
Vagy esetleg nem folyamatosam hanem impulzus üzemben hajtják a LED-eket igen nagy teljesítménnyel? Fax tuggya, de az Ali-n se olcsó a cucc, biztosan van oka.....
van pár infra kapu otthon igaz ezek levegőben is pár 10 centikre mennek kipróbálom a fürdőkádban
kamera vagy veszi vagy nem
végülis ha fél métert tud már akkor össze tudom hozni, 1 méter már nagyon jó lenne
A Wikipédia szerint már egyetlen pohár - tiszta - víz is szürkének, féligmeddig átlátszatlannak tűnik infravörös fényben:
" A víz ezzel szemben kevésbé átlátszó az infravörös fény számára: már egy pohárnyi is szürkésnek tűnik, mintha nem lenne teljesen tiszta, a mélyebb víztestek pedig feketék." Milyen lehet ez 30 méter vízrétegen keresztül?

https://hu.wikipedia.org/wiki/...