Há figyi,ahogy én nézem ez olyan adok-kapok,az a jóságos eju NGO-kkal,pénzügyi zsarolásokkal,kusza alapítványi finanszírozásokkal,homályos gumicsontokkal mint EU alapértékek zsarolja destabilizálja a neki nem kívánatos vezetéseket,erre a jó diktátorok meg szarnak bele másik nagyhatalommal létesítenek partneri viszonyt meg a migriket előzékenyen átsegítik a jobb élet reményében az emberi jogok fő védelmzőjének számító EU országoknak.
Há hol vannak az európai értékek,a könyörületesség,irgalmasság,befogadás stb.Tessék kérem ellátni szegény szerencsétlen bajbajutott irakiakat. 😂
Szerinted ki lesz az akit jobban szopatnak?
Mivel Lukasenka putyinhoz kötődik én a litvánokat nézem hogy beszopták.Úgy kell nekik,jó sokat hőzöngenek a libsi képviselőik.
Szóval tuti kibirnak pár ezer meleg barna szempárt. 😂
Ott nem,de kb mindegyik küszöbjén jó nagy részeken hiányzik a festék.Vagy kavics,vagy megvillázzá
k,rakodnak odavágnak mindenfélét.
És így döntöttünk.Nem neked kell felfújni.
És minek oda troton? Ott egyvalaminek kell ellenállni, a víz a só és hasonló dolgoknak, fizikai behatás ott pont nincs. Egyszerüen felesleges oda ezt elfújni.
Há hol vannak az európai értékek,a könyörületesség,irgalmasság,befogadás stb.Tessék kérem ellátni szegény szerencsétlen bajbajutott irakiakat. 😂
Szerinted ki lesz az akit jobban szopatnak?
Mivel Lukasenka putyinhoz kötődik én a litvánokat nézem hogy beszopták.Úgy kell nekik,jó sokat hőzöngenek a libsi képviselőik.
Szóval tuti kibirnak pár ezer meleg barna szempárt. 😂
"Bar tenyleg huzhatnatok a retekbe a politika topikba!"
"Nem tartunk senkit sem vissza. Végül is, nem mi vagyunk a végső céljuk. A felvilágosult, meleg, kényelmes Európa felé tartanak"
https://24.hu/kulfold/2021/07/...
Már vagy 1200 iraki migri ment át oda tőlük illegálban. 😂
k,rakodnak odavágnak mindenfélét.
És így döntöttünk.Nem neked kell felfújni.
Ezeket nyitott pickup platókra,ha nem vízálló akkor egyik sem.
http://youtu.be/mUDb4fi81-0
Oda egy masik cucc jon,ellenallobb.Troton,rücsis platofestek.
Kulso eros igenybevetelre tervezett festek.
ismerősnek a következő műszakira már néhol átrohadt a daily