Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutyafaszát. Nézd meg a linken a nigger kannibált, nyolc pulyát szart a világra, pedig ott nincs ilyen vastag anyagból szőve a szociális háló.

Ezek ilyenek.
Én lakásfelújításban vagyok, az ér?
Nnem Öszödön, már a felmenői meg a dagadt ribanca felmenői a zsidóktól a lakóépületeket, meg az Altus meg a kisz vagyon... meg a többi
A Patás akkor még a fasorban sem volt.
Minden nap motorozom.Ma hetvege igy kombi kell a bevasarlashoz.Amugy lehetosegek szerint 90% ban motorral intezek mindent.
Bocsi hogy nincs tobb.
A hátrányos helyzetről meg saját tapasztalat: Volt idő mikor segédmunkás voltam építőiparban mert éppen nem volt más meló, na jöttek oda ilyen hátrányos helyzetűek kigyúrva-feszelegve, ugyan azt a pénzt kapták mint én, na kb. 3 nap volt a maximum amennyit a legkitartóbb jött dolgozni, de fél nap után már 1 sem feszelgett!
"...lehet lopni csalni hazudni következmények nélkül..."

Ezt a Fletó kezdte Balatonöszödön, de a Viktorék fejlesztették tökélyre. 😂
Bagoly mondja.... nekem nincs motorom.
Erre én csak annyit mondok aki fehér ember létére ennek 1 forintot is fizet vagy bármilyen szolgáltatását is igénybe veszi azt nyilvánosság előtt heréltetném ki, nehogy véletlenül még szaporodni is tudjon 1 ilyen beteg ember!
Ti motorozni szoktatok amugy?
Vagy csak a fotelharc? 😆
Először is nem győzöm hangsúlyozni hogy nem szeretem a fajtáját
Még látni sem akarom őket nemhogy egyéb módon érintkezni vagy egy légtérben lenni velük
De
Annyira nem vagyok elvakult hogy ne lássam azt hogy ténylegesen hátrányos helyzetben lévők
Még az is aki 100%-ban a mi általános normáink szerint él
Az a réteg aki még rendszerváltás után "elcsúszott" annak meg végképp szár a helyzete
Nem mondom hogy nem hibásak benne, mert ha nem is mind de tudott volna tenni a helyzetük jobbá tételéért, de a kormányok afelé terelték hogy nem kell dolgozni káosz segélyt hiszen hátrányos helyzetben vagy
Rájöttek hogy ha több a gyerek több a pénz és elindult egy olyan folyamat aminek nincs vége, vagy nagyon fájdalmas vége van-lenne
2 generáció úgy nőt fel hogy ingyen pénz munka nélkül, lehet lopni csalni hazudni következmények nélkül

A hirdetésben szereplő hölgy meg legalább napi rendszerességgel fürdik, nem lop hanem megkeresi a pénzt (az hogy kinek mennyit ne menjünk bele)
Jó eséllyel teljesen átlagos életet él, az hogy nem a keze kopik a konzerv gyárban hanem az altesteaz teljesen lényegtelen
Kénytelenek gyártani a pujákat futószalagon, mert azzal biztosítva van a megélhetésük, lakhatás, autó.....
Végülis annak is lehet hívni. Nézőpont kérdése.
Egy dolgos kisvállalkozó, aki az általa nyújtott szolgáltatásokból próbál megélni, és nem pedig állami támogatásért rinyál, mint mondjuk a Pipi. 😆
Ettől hasznosabb már csak akkor lesz ha dob még vagy 5 társadalomba beilleszkedő dolgos puját. Ha meg a vásárlás a mérvadó, akkor nálad is többet ér!?
a társadalmi értékét nem becsülném le, hasznos tagja a társadalomnak, hiszen vásárol
azt se hogy mivel keresi a kenyerét
igény van rá így szolgáltat
A rendvédelmisek , a reptéri dolgozók után az eü. dolgozók következnek a főninél, akiknek meg lesz tiltva a gyülekezési jog.
Nesze neked demokrácia.
Egyébként ezek a megmozdulásoknak nulla értelme van.
Süket fülekre talál, semmi nem változik.
Igazi egzotikus szépség, értelmes , komoly tagja a Magyar társadalomnak
Itt is minden rendben: http://youtu.be/awSZj1bppcI
tapadós spray téren ettől nincs a világon jobb, sajnos nem kapni már sehol sem
láncra nem használtam sosem de a légszűrő boxok műanyag-gumi illesztéseit mindig evvel szereltem
öreg vasakon mindig van pár mm hiba ez remekül betömte
4-5 év múlva is rugalmasan tapadt
Az olajozó a tuti.
Folyamatosan keni a láncot, ezáltal az élettartama is kitolódik jócskán a szettnek.
pipi vazzeg mindenféle gerinctelen szottyadt politikus luvnyákat reszelnél amkor a szomszédodban ilyen fasza cigánylányok vannak?
https://www.videkilany.hu/szex...
nekem mindegy hogy rajta marad vagy nem, kenni jól ken, a többiről nincs tapasztalat
én nem vagyok híve ezeknek a tapadós cuccoknak még aszfalton se
egy jól működő láncolajozó rendszer mindennél többet ér
Te aztán megtisztelted. 😱
ott van neked vadai meg dobrev, kívánd meg azokat is