Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csinálj kettőt induáskor.
Állitólag van.ahol helyben átdátumozzák. Biznisz ez is......
Mind1. milyen a vége, az a fix pont. Befogod a satuba, oszt' csá. A csukló nyélre meg akasztod a súlyt.
ugyanaz a te sorsod is
mert aminek kezdete van annak vége is 😉
Hezitálok mert a hivatalos osztrák álláspont hogy 48 óráig jó utána valahol meg kő állni mint a nyúlnak az úttesten. 😆
Az teljesen jó ár......
Pszt,vitya hallgatja őt. 😆
Jah, ne ferdits a virustagadó pipi, én sose állitottam.ilyet, sőt elismerem a létezését jelenlétét. Mondhatnám o1g, de erről nem ő tehet 😃
Kurz-ot még nem adtam fel teljesen.Egyenlőre végstádiumban a rozsdaboglya,az viszi a kevés időt. 😆

Csak 8900.- a teszt.
https://koronavirusteszteles.hu/csomor/
Te meg vérkomcsi, assejobb 😂
Olyan ez mint a te elszánt harcod a rendszer ellen 😃
Inikém,ha menni kell akkor inkább te menj,szóval áldásom rád. 😂
Linkelni nagyon tud, mint a többi vírustagadó.... 😂
Már megint könnyen feladod, akár kurtzot 😃
Az állitást tudom, egy másikhoz nagyjából beállitottam.
Nem a fizikával van a gond hanem hogy nem csináltam még ilyet és jó lenne nem a saját balfaszságaimmal végig matekolni.
Elsősorban 18-42-55 Nm a bevett értékek, ezeket ha nagyjából belövöm akkor már jó. Annyi a macera hogy villásdugós a a szár nem Crowa.
most kezdtem el olvasni a trónok harcát, csak kitartok addig amíg nem érek a végére
szar a szemem aztán ilyen napi 50 oldalakat tudok csak látni a telefonon
Mivel nem tudom, hogy a halál után hogyan lehet jókat enni és jókat kúrni - ezért én inkább maradnék még egy darabig ezen az oldalon 😁
Neked is ezt javaslom... mennyé óttani. Ne hallgass a sok hülyére.
ha menni kell akkor menni kell
inkább +60-80 az ha a dokik szerinti ideálisat nézzük
már megvettem a kötelet ha nagyon szar a helyzet majd gyorsítunk 😆
igazándiból a végtelen mértékű halálos semmi előtt tökmindegy mennyit élsz
Pedig te a mozgásszegény életmódoddal, 40 kg túlsúllyal (meg sztem magas cukorral) eléggé a veszélyeztetett csapatban jáccol ☝️
Ha nem úgy fogod be, mint a videón a jószág, akkor erőmérő se kell... fogd úgy, hogy a forgástengely vízszintes legyen, és akkor elég egy súlyt madzaggal ráakasztani a derekára. Húzod lassan ki a vége felé, ahol lekattan, megméred a távot. Egy szorzás, és megvan a nyomaték.
Kis értékeket könnyebb így, mert nagy nyomatékhoz 10 kilót is rá kell akasztani.
én egyenlőre nem hiszek az oltásban
az ország fele oltott,beteg meg szinte alig
ha az oltástól állt volna le a buli akkor ha nem is fele de lényegesebben több lenne a beteg, ennyire nem tűnhet el a kórság 50% oltás mellett(aminek egy része állítólag szart se ér)
a traktoros iskolát végzett agyam azt matekolta ki hogy kb mindenkin átment a vírus és egyenlőre védettek vagyunk
még azokon is átment aki meg sem érezte
az oltás csak abban segít hogy az is az "átment" kategória lett szerintem az oltottakból is rengeteg már elkapta előtte csak észre sem vette
Nem tanultál matekot, fizikát általánosban? Ennél egyszerűbbet... Én mind2 kulcsomat leellenőriztem, nehogy bevigyenek az erdőbe, elég pontosak voltak - így nem kellett szétszednem, szóval azt nem tudom, hogyan kell állítani rajta. Gondolom, a rugó előfeszítésével...
Ha csak kb. igazak az oltott számok, akkor is az csak az ország fele. Szóval ha lebetegszik a másik fele - ugyanúgy megáll minden, baxhattyák az oltottak is ☹️
Két hete, mikor mentünk kifelé, lobogtattuk a papírt, a horvát ránézett, és intett... vissza meg nem kellett sehol. Kint zárt helyen maszkban vannak...
peca mérleggel meg tudod mérni hol kattan
minél hosszabb az erőkar annál pontosabb az eredmény
csak ne szabad kézzel húzd mert akkor 1-2 kiló eltérés a kéz remegés
Hat, ha nem zavar minek linkelgetsz?
Lesz egy tibicsokid oszt annyi.