Jaaaaa, azt passzolom. Lehet csak egyszerűen nyomasszabályzó szelep baja lehet ?
Jók azok a hdi motorok, pont tegnap nevettünk egy galaxyn, autószerelőé, felesége használja, automata váltós, hidegen melegen széttapossák, 300fölött van benne bőven a méter és most kilyukadt egy turbócső… ki volt akadva az asszony hogy betilt a kocsi 😂
A tied is 2.2-es ford ? Vagy milyen kocsi ez ? Egy Istenátka ez a motor. Mondjuk aki csinálja azt mondja a 2.3-as sem jobb, az máshogy szar 😂😂 szar az összes, mindegyiknek lesz baja.
Na vazz, akkor akár nekem is lehet ez mert az olajat nem eszi, viszont így egy kompresszió mérést meg kéne ejteni, még jó, hogy van egy donor blokk ha kell valami és nem ugyanaz ment tönkre benne.
Semmit. Egy grammot sem, ahova fel lett töltve, annyit engedtünk le belőle pedig szerintem volt amikor ment 20ezret is mert nem volt idő megállni vele. Eneos olaj ment bele nálunk. Drága lesz az biztos, bontott blokk szinte nincs mert mindegyiknek kifújja a dugóját a porlasztó.
Na várjà nem írom le megint 😁 a Zolinak ment válaszban a válasz.
Nem tudom miért tört el benne a gyűrű. Dugótetőkön látszott hogy kapott már a szelepektől valamikor régen. Drága lesz az egyszer biztos, de reméljük jó is.
Azt mondta itt a bontós srác hogy ha 60-70ezrenként bemérik és újratanítják, akkor örök élet ez a motor.
Ja, eltört a gyűrű az 1-gyes hengerben hogy baszódna meg, vettem bele porlasztót mert azt írta a gép, de aztan a bevizsgálttal is ez lett, mi hülyék meg nem mértünk kompressziót.
Úgyhogy ja, 4persely, hengerfej felújítva, 4porlasztót bevizsgálják és mehet míg a világ.
vlogra van kamera ilyen kihajtós felhajtós mittudoménmi
az is vagy 300 pénz volt
olyan mint a buzi ájfón hogy azt hiszi okosabb a gazdától és belepiszkál a felvételbe
ami egy átlag embernek kb meg is felel de ha más a terv akkor nem jó
sokkal jobb ha a jamera tud dolgokat és nem az utómunkával baszol el órákat a technika okoskodása miatt
Rá akartam vezetni, hogyha vlogolni akar, akkor pont erre (vagy a nagyobbik testvérére) van szüksége. Az ára csak annyiban érdekes, hogy az objektívekre, külső mikrofonokra, állványra ugyanennyit (vagy sokkal többet is...) el kell még költenie - az ő dolga eldönteni hogy mi fér bele az egymillióba.
https://index.hu/techtud/2021/...
https://formex.hu/termek/2-2-h...
alig 2 hét az első vágástól
Jók azok a hdi motorok, pont tegnap nevettünk egy galaxyn, autószerelőé, felesége használja, automata váltós, hidegen melegen széttapossák, 300fölött van benne bőven a méter és most kilyukadt egy turbócső… ki volt akadva az asszony hogy betilt a kocsi 😂
Nem tudom miért tört el benne a gyűrű. Dugótetőkön látszott hogy kapott már a szelepektől valamikor régen. Drága lesz az egyszer biztos, de reméljük jó is.
Azt mondta itt a bontós srác hogy ha 60-70ezrenként bemérik és újratanítják, akkor örök élet ez a motor.
Úgyhogy ja, 4persely, hengerfej felújítva, 4porlasztót bevizsgálják és mehet míg a világ.
az is vagy 300 pénz volt
olyan mint a buzi ájfón hogy azt hiszi okosabb a gazdától és belepiszkál a felvételbe
ami egy átlag embernek kb meg is felel de ha más a terv akkor nem jó
sokkal jobb ha a jamera tud dolgokat és nem az utómunkával baszol el órákat a technika okoskodása miatt