Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persely?
A mienknek lassan kész a motorja, 4perselyt kapott.
Így már jobb, csak qrva lassan dolgozol. 👍️
Bogyokam,tortent valtozas?
Jo,nincs letra a kepen meg leander. 😆
Még Hibrid Log-Gammát is tud - HDR videókhoz. Sajnos 4K-ban csak 30 FPS, de fullHD-ban akár 120 is.
Olvass utána gugli-fordítóval. Sony a6400: https://www-dpreview-com.trans...
ezeken minden lehet full manuálban tolni?
mert a gyerek gépe olyan hiába full manualban van a fénnyel valamit csinál és pl becsukod az ajtót elsötétül a kép és utána kivilágosítja a komisz dög
nem értek hozzá de azt mondja bármit állított rajta akkor is ilyen volt
Amit most vettem, annak a legfőbb tulajdonsága a brutális videofelvétel. Objektív nélkül 330k HUF. Ha több a pénz, akkor meg a6600-at kell venni. Két a6400 tesztvideo:
http://youtu.be/6EZFjGLrQK0;ab_channel=AndrasHorvath
http://youtu.be/gJFE_u19kz8;ab_channel=Jancs%C3%B3Gergely
van olyan cserélhető objektíves fotogép amivel jó minőségű filmet is fel lehet venni?
az ár lényegtelen, de azért milla alatt legyen
A régi, az a6000 lesz így a motorozós / kirándulós (a kitobijával), az őskövület, kereső nélküli NEX3-at meg elajándékozom a fotoklubban, van ott olyan csóró srác, aki örülni fog annak is, mert most hitványabb gépe van.
mégsem azok halnak meg az utakon.....
Ezért meg tiszta szívemből utállak. Bár amennyit az elmúlt fél évben használtam a gépem, olyan mintha nem is lenne.
Azt nézd, hogy általában kik ülnek rajta, és mit csinálnak a gépükkel a közutakon.
a supermotoval mi a baj?
kb az egyetlen értelmes utcai motor kategória a sport túrán kívül
Ezzel mindenki máshogy van: én például a szupermoto-sokat, sportkipufogó-tulajokat tartom hülyegyereknek. 😘
Tegnap óta nem csak macskám, hanem a6400-am is van. 👍️
Elég ratyis az akinek férfi ember létére macskája van
Mártony Kand úr. 😀
az ájfón mé nem mutattad meg, hogy lehet tőlük rendelni?
nekem ebből annyi jött le, hogy amikor megunom ágicát ráfordulok erre a cseh lányra is egész jó fórmában van(kezeit széttáró) egyébként ki ez és mit követett el, nem nagyon nézek mostanába politikai inditatású műsorokat, mert olyan mintha a barátok köztet nézném, mindig ugyan az csak a politikának sosincs vége a barátok köztnek meg van(meghajlós)
ez mindenhol így működik(kezeit széttáró)
most tankoltam 492 a prém dízel(kezeit széttáró)
valami változás van? Én nem emléxem, hogy az elmúlt 30 évben bárki is felelősségre lett vonva bármiért is(gondolkodós) Volt egy-két súlytalan figura akit odavetettek koloncnak, hogy valamin hagy csámcsogjon a nép, de ezek aprópénzes bulik voltak. A kiskunhalasi gyerek valami janika 50 millió kunhalmi volt főnöke valami 200 millió meg egy két ilyen csip-csup beáldozható balek. Az igazi pénzt lenyúlók közül mindenki ép és egészséges és főleg szabadon költheti a tőlünk elsíbolt milliárdjait(kezeit széttáró)
ezt miért raktad fel? Vagy egy kórteremben kezelnek molnárral?(fetrengős)
Felénk amit kapni lehet meg rendelek neten is az a CELO és aFischer cuccai, de azok legalább jók is. Nem rossz ár, de egy dobozért biztos nem fogok rendelni, a futár elviszi a különbözetet. A CELO-t a kedvezményemmel olyan 150 körül kapom.