Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda hír 😂
És ha a benzin ára csökken jelentösen?
Vagy fizetéseket emel?
Már nem az övéket, hanem a közszférában dolgozókét.....
Kíváncsivá tett a főni.
elovastam a bennfentesen, szarul néz ki nagyon, valószínűsítem a kummantást itt is... ha ez így igaz és kummantás van, tartom a korábbi mondataimat és ugyanaz a sitt, mint Ferinek, Viktornak és a haveroknak... legyenek egymás melletti cellában, majd ott sztorizhatnak 😂
Álljál féllábon addig. 😂
Veled?
Hogy nem lehet egyeteni,naná.
F2 for president. 😇
Nyomjuk a propagandát,dőljön a lé. 😆
azért mindjárt rákeresek, hogy képben legyek, de ugye nem nézek semmilyen tévét, a youtubon szoktam nézni a bayert és egy-egy jobb oldali és bal oldali műsort, de csak azért mert jobbak, mint a stand up comedy 😂
ha lesz róla Radics Peti video, megosztom 😂

Nem ismerem a sztorit, de ha kummantott, ugyanúgy börtön, mint Feri és köre, Viktor és köre stb.... ennyi a mélyelemzésem... egyetértesz? vagy tovább nyomod a fidesz propagandát? 😂
Egyebkent,te me nem nejlozacskoval a nyakadon nyomod? 😆
Persze,persze..
Csehkatkahoz valami melyelemzes?
De, a Zolink ennyire hülye. 😆 De így, és ezért szeretjük! 😍
Egyébként faszé' nem a Politikában nyomjátok?
Te miről beszélsz? 😂 ennyire ne legyél elvakult hülye 😂
én egy Radics Peti (véletleül sem nevezhető baloldalinak) poén videót raktam be, te meg gyártod a hülye elméleteidet 😂
reseteljél magadon egyet, mert valami bug van a fejedben 😂
Ahh,a szokasos hulye bullshited,nyakonontve propagandaval.hivatalos cegjrgyzeki es kozbeszerzesi adatok.
Utananezhetsz. 😆
Szokásos Origo / TV2 akció: lejáratják a Katkát, aztán 2 hónap múlva (a jogerős bírói ítélet után) majd közzé tesznek egy 2 soros helyreigazítást: "Igen, mi hazudtunk". Minden ellenzéki politikussal ezt csinálják. Sajnos a félhülye birka Fidesz-táborban (benned is...) csak a dolog első fele ragad meg.

Nagyon remélem, hogy a kormány a Watergate botrányba bele bukik.
Az üldözzük a NER lovagokat program és az úniós pénzek csak neresek általi felszipkázása és elszámoltatás szerinted hogy fog működni?
Katka is ott fog ülni a felcsuti per vádlottak padján és elveszik az ő vagyonát is?
Továbbá ha csak valami fideszes önkori képviselő köthető 4,5 milliárd EU pénz és 300 millió közpénz felvételéhez,(most tegyük fel jogosan) nem lenne tele az ellenzéki propagandasajtó óránként 15 cikkel?
És te meg bogyó nem nyomnátok a mémeket kazallal? 😂
Mi mi? Mimi?! 😂
mi? 😂
De azert az altalad megosztott video tenykent kozol spekulaciokat.
Na mennyema........... 😆
Uhhh, ezért mennyit kapott anno…. Jött ám a Fideszes nyugger kommandó…. Ők nem értették meg 😂
Aki nem érti, hogy Radics Peti videója csak egy vicc és többet lat bele, az az o baja…. 😂
Ezt a sw-t ugye tudjuk, hogy nem lehet távolról telepíteni 😂
Én nem gyártók összeesküvés elméleteket, azt meghagyom másoknak 😂
Miután a cég szerint csak és kizárólag kormányoknak adnak el ilyen sw-t, majd kiderül ki vett belőle… vagy nem, addig meg minden csak elmélet…
Végre összeraktam az idomokat.
Huhh,csak elmelkedem,amikor kikerult a hulye mszp-Lackner ciki ugy,hirtelen elindult borkai elmosta az egeszet.
Most kikerult a csehkatka unios penzugyi dolgai,maris panyiekat lehallgattak.
Ezt azert mondjuk jovo marcusra tartalekolnam,ott nagyobbat uthetne,de kell a tereles,memgyartas,internettrollkodas hogy ne a 4,8 milliardrol menjen a duma. 🤔