Biztonságos a lófaszt, kétszer is feltörték szegény balos újságíró ifónját 😆
Mondjuk erre pár gondolat:
"1. Amennyiben az izraeli titkosszolgálat Pegasus nevű kémprogramját egy „nemzetközi újságíróhálózat” fel tudja göngyölíteni, mert az „nyomokat hagy maga után”, akkor itt az idő egy nagy rozsdás lakatot tenni a Moszad kapujára, és a Moszad ügynökei, fejlesztőmérnökei, informatikus szakemberei elmehetnek fánkot árulni az eilati strandra.
2. Ha a magyar kormány legnagyobb és legveszélyesebb ellensége a Panyi Szabolcs, a Chikán Attila, a félhülye (vagy tán egészen az?) kis Simicska, a Varga Zoltán meg valami genderszakos seggfej a CEU-ról, akkor a hazai ellenzék nagy bajban van. (Vö.: Hát Bástya elvtársat már le sem akarják hallgatni? Hát Bástya elvtárs már szart ér?)
2.1 alpont: Amennyiben Panyi, Chikán, az Egyesült Államokban élő Simicska gyerek, a Varga meg a genderszakos korunk hőse valamelyik külföldi titkosszolgálat beütött embere, akkor ismét más a helyzet…"
Most rendeltem egy csapot, az ali kifizettette az ÁFA-t, ezt bejelentem a postán befizetek 399 Ft-t és kész. 72 usd összesen afasan, ami itthon 90e Ft így is megéri
Az eladoval kene ugy iratni az erteket,szerintem akkora mennyiseg hogy automatikusan elfogadjak.
Egyenlore nem kell kacat.
Legutoljara a metromannal hozattam kurvajo 12 v os kempingzuhanyt.
Az jo itthonrol is.
Korábban linkelte valaki, ki kell vágni a szigetelést felrakni a falra egy ilyen távtartós izét és akkor az tart.
De láttam már olyan dübelt is ami szigetelésen át a falba ment hosszú csavarral.
Még egyenlőre semmi de kéne filléres telefon fólia, apró szerelésikacatok amik kinából fillérekből meg voltak. Nem nagyon látom át egyenlőre az uj szabályozási rendszert, nem szeretnék feleslegesen többet fizetni.
Egyik ismerős írta, hogy kifizette az áfás árat, majd a posta is felszámolta, meg a kezelési díjat. Mikor megreklamálta akkor azt mondták neki ha nem fizeti ki nem kapja meg a cuccot, legfeljebb utólag tehet panaszt és talán visszafizetik.
Szóval én még várok hogy kiforrja magát a dolog, és végre valaki megoldja hogy áfa nélkül behozza a kínai cuccokat 😆
Az ukrán kapcsolatommal még nem beszéltem, de szerintem ő megoldja, bár ez a COVID neki is betett.
Én speciel ha valami nehezebbet kéne felfogatnom, akkor HA sima hungarocell van ott, egy darabon biztosan kicserélném zártcellásra vagy lépésállóra és ahhoz erősíteném azt a valamit.
Írok-írok, de majd mutatom a képet is, hogy milyen, mert ahogyan gyorsban feltérképeztem, többféle van. A lényeg az lesz, hogy kabáton hogyan működik a dolog.
A helyi boltos crossban utazik, ő ma azt mondta, neki 3-szor mentette meg az életét eddig. Nyilván nem utca a cross, de ez olyan mint a zuhanó repülő, ritkán, de akkor nagyon.
Akkor jön meg az új bukóm is, mert a régi megadta magát, rendeltem egy másikat, akkor mindjárt össze is próbálom a kettőt. Vagyis hármat, kabát, protektor, sisak.
Mondjuk erre pár gondolat:
"1. Amennyiben az izraeli titkosszolgálat Pegasus nevű kémprogramját egy „nemzetközi újságíróhálózat” fel tudja göngyölíteni, mert az „nyomokat hagy maga után”, akkor itt az idő egy nagy rozsdás lakatot tenni a Moszad kapujára, és a Moszad ügynökei, fejlesztőmérnökei, informatikus szakemberei elmehetnek fánkot árulni az eilati strandra.
2. Ha a magyar kormány legnagyobb és legveszélyesebb ellensége a Panyi Szabolcs, a Chikán Attila, a félhülye (vagy tán egészen az?) kis Simicska, a Varga Zoltán meg valami genderszakos seggfej a CEU-ról, akkor a hazai ellenzék nagy bajban van. (Vö.: Hát Bástya elvtársat már le sem akarják hallgatni? Hát Bástya elvtárs már szart ér?)
2.1 alpont: Amennyiben Panyi, Chikán, az Egyesült Államokban élő Simicska gyerek, a Varga meg a genderszakos korunk hőse valamelyik külföldi titkosszolgálat beütött embere, akkor ismét más a helyzet…"