ha megrendeled a tartályfeneket akkor eladják, de olyan áron hogy úgysem vennéd meg, gondolom emiatt nem kapni
a 2 tartályfenék, lényegesebben drágább mint a tartály többi alkatrésze
a tárcsa laptól nincs jobb sütni, olcsó mert nem kell próbázni, közben meg semivel sem rosszabb mint a tartályfenék
plusz a tárcsa a közepén vastagabb a szélein vékonyabb, pont jól kienyenlíti a gázláng miatti hőmérséklet különbséget mert a széleit nem éri a láng
Nézegettem ilyesmiket, de ami most van, az 7-8 mm vastag, és kb. 10 kg. Egyszer átfűtöd jó tűzzel, utána parázson tartva egyenletesen lehet rajta sütni egész este... nem áll le a sütés, meg nem is kapja oda.
azzal én sem törődök sokat végül is a villamos sem üthet el mindenkit(fetrengős) én szoktam ilyet is olyat is csinálni a szárny mindig nagy kedvenc, az összes fűszere a só.
De az olyan nagyon átsütött már inkább chips, mint kaja, mi inkább a húsokat szeretjük. Nagy bélű haverjaim vannak 😁 jól átsütjük, zsírral locsolgatva, jó parasztossan 😁 le se szarjuk a koleszterint meg a kalóriát 😅
Megint tévecc. Sosem voltam virítós, csak szeretem a jót. Venni akartam tárcsa grillt, de az összes "bóti" amit találtam, vékony fos lemez, 3-4 mm max. Az szar, és jó vastagot akartam, ezért kerestem olyan tárcsát, és megcsináltam inkább magamnak. Így olyan lett, amilyet szerettem volna.
Ennél egy jobb lett volna, "sekélydomború edényfenék" (nem tudod, mi az 😁) szóval az készülő nyomás-tartály végei, préselik, és 10-15-ös anyag se ritka. Sajna a kontaktom már nem dolgozik ott, nem tudtam "szerezni" el meg nem adják külön.
műanyag és műanyag között van némi különbség van vagy 2000 féle8kezeit széttáró) Pl. ininek meg nekem ami műanyag kerítés van azt valami újrahasznosított szarból gyártották és viszonylag kevés mértékben fakul anyagán nem látom, hogy ridegedene (ujjával nemet mutató)
szárny igen is jó kaja(meghajlós) Át lehet úgy sütni, hogy ropogós lesz még a csontot is el lehet ropogtatni és nekem pl. ízre finomabb is mint a húsosabb comb(kezeit széttáró)
mert nem vagy újgazdag(fetrengős) Pedig te szeretsz lenni ez a látszatember bmw, meg 70-ezres napi szállás(röhögős) 4 ezer ft-os tárcsa valahogy nem passzol ebbe a millőbe.
Ígen is tessék venni mázas köcsögöt de nem ám a 6 kilásat(ujjával nemet mutató) ha igazán fel akarsz vágni akkor az 1, 3 millásat(meghajlós)
...tepsiben, 2 ujjnyi vastag... az nem pizza, hanem kenyérlángos - de az is jó persze. Kis szalonna, hagyma a tetején, jól be szoktam belőle enni borozáskor (ahhoz kívánja az ember)
Szar a linked, nincs ilyen termék... Az enyém is olyan, 3 db 50 cm láb rá van hegesztve, oszt' csá. Mellé lehet ülni, tűz elfér alatta, nem billeg, pontjó 😁 Az én tárcsám valami "médin USA" véletlen láttam meg rajta, mikor befenekeltem 😁
A műanyag is egy rakat fos. Pár év alatt szétsüti az UV, attól fakul, és ridegedik, majd törik. Ezeket a fehér fos székeket 3-4 évente kidobjuk... bele eszi magát a kipucolhatatlan retek, megsárgul, érdes lesz a felülete a naptól - persze az, ami mindig kint van, de mi nem viszegetjük be.
Egy jó keményfa még kezeletlenül is jobban bírja... csak mi sem vagyunk olyan fa-szeretők, inkább fémbútor legyen, vagy múanyag.
nekem ilyen van: https://letakshop.hu/index.php...
be lett hegesztve co-val a négyszög alakú lyuk, van 3 lába bárhol megáll nem billeg,
kicsi lába is van hogy lehessen széken ülve sütni meg hosszú is ha épp állva akarunk sütögetni, ami egyben bogrács állvány láb is
a 2 tartályfenék, lényegesebben drágább mint a tartály többi alkatrésze
a tárcsa laptól nincs jobb sütni, olcsó mert nem kell próbázni, közben meg semivel sem rosszabb mint a tartályfenék
plusz a tárcsa a közepén vastagabb a szélein vékonyabb, pont jól kienyenlíti a gázláng miatti hőmérséklet különbséget mert a széleit nem éri a láng