Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért pont a nyuggereket? vagyis miért csak azokat?
engem évekig idegelt munkába menet egy fehér pár éves suzuki swift a 60as tempójával, és a sofőr annyi idős se volt mint én
na azt még gyalog se engedtem volna aszfaltra lépni
Én a nyugdíjasokat mindig, de legalább évente küldeném rutinvizsgára. Magamat is beleértve persze, ha megérem azt a kort.
Ez sem rossz, de akkor az összes kerti kapa, fűrészgép, hátipermetelő mint mehetne a levesbe, mert azok jellemzően KÖZVETLENÜL az élelmiszernövényre fújják a még legszarabb 2T robogóknál is szarabb füstöt.
Szerintem nem szükséges az ennyire szélsőséges retorzió. Ebben az esetben pl. biztosan nem, de viszont van olyan, mint a zebrán előzés-kikerülés az viszont bármekkora is lehetne.
megnéztem ami van 22es az is tn https://edigital.hu/monitor/lg...
mi baj vele? jól nézhető, szép színek, nem tükröződik
mondjuk hetente2-3 alkaommal ment egy órát maximum nincs széthasználva
szerintem a 70-es tempó akkor se lenne büntetve sosem, max az ilyen 25-30 a főutakon
Az csak egy tollvonás hogy legyen alsó sebességhatár 😄
Szlovákoknál van rá szabály hogy büntethető az indokolatlan lassú haladás.
Most selejteztem le az öreg Dell UltraSharp 2209wa monitorom. Ezen is még a szar DVI volt. Kellett helyette valami színhelyesebb, kalibrált.
A fenéket. Kemencében nem szemetet égetünk, hanem kemény fákat, szárazat, vagy gyümölcsfákat...az egyik sem olcsó és tárolnod is tudnod kell. nekem az egész kertem max 100nm
A rozsdamente küszöbdíszléceimet irígyled? Mert a szélterelőm az bizony nagyon is EU-gyártmány, konkrétan lengyel (a HEKO TEAM a rönyó gyári beszállítója is egyben - csak a rönyó kétszer annyit kér ugyanazért)
Nem teljesen. Nem hájp, hogy élettartam garancia van rá, vagy hogy órákra magára hagyhatom, mert stabilan tartja a kívánt hőmérsékletet, nem kell mellette állni. Egy Weber vagy Napoleon grillel ugyan azt megcsinálni sokkal, de sokkal több munka, tudás és trükközés. Ez egy teljesen más sütő kategória, amit kamado-nak hívnak. ötvözi a Smoker-ek, grillek és kemencék tulajdonágait. A kemence jó dolog azoknak akik sokan vannak, sok idejük van és sok fájuk...
A 4 csillagnál alacsonyabb töréstesztűeket is, hiszen ezek miatt kerül börtönbe az a sok ártatlan gyorshajtó. Ami egy normális autóban ülve lehetne egy csonttörés meg egy betétlap csere (sima biztosítási ügy), az így válik halálos balesetté és börtönné a figyelmetlen számára. Mert szétrohadt 20 éves Swiftekben és szétrohadt Fasztrákban ülnek az emberek, és ezekbe ültetik a családjukat is. Na meg fostos új Dácsiákba.... 🙃
bármennyire is zavar engem is a sok balfasz 70-el közlekedő, a jelenleg érvényes kresz szerint az autópályán kívül nincs alsó sebességhatár
amúgy aki így közlekedik páv és utána újabb vezetési vizsgára kötelezném
Meg aki kínai kacattal tele aggatja az autóját.
Az EURO4 alattiakat, és az ABS-szel, ESP-vel nem rendelkező autókat azonnal kitiltanám mindenhonnan. Ja, meg a klímátlanokat is, hiszen a nyári 35-40 fokos kánikulában nagyjából az a legfontosabb biztonsági berendezés.
És ugyan így csippanna, ha valaki a megengedett sebesség alatt megy 10%-al, valamint a kipufogógáz nem felel meg az EURO8-nak akár egy pillanatra is. Ez utóbbi esetben az önmegsemmisítés indulna el, hogy az öreg kotványok eltűnjenek az utakról 😘
közlekedésre az kellene hogy egy hiper érzékeny gps a kocsikba, bakszámla a rendszerben, aztán ha 50 vagy 90 felett a sebesség akkor máris csippan a telefon hogy levontak 5 ezret
ahogy a számláról lefogy a pénz a kocsi üzemképtelené válik amíg a számlán újra nincs zseton
egyből rend lenne, csak a gazdagok száguldoznának 😂
akkor marad a 22es, nagy pénzt nem akarok adni mert értelmetlen, majd messzebb ül a monitortól 😀
Ja, meg ezek az öreg kicsik mind TN-panelesek, na olyat véletlenül se vegyél, csak IPS-t.
Szóval sokkal mélyebben a zsebedbe kell nyúlni.
Lehet, de a megatalkodottak eseteben a vegleges eltavolitas a celravezeto.
Amugy kozlekedesi kihagas eseteben nemely esetben egy jo pofon tobbet erne.
17"-osokon nem volt csak analóg VGA és Dvi-D vagy Dvi-I.
10 évvel ezelőtt (az általad becélzott árkategóriába legfeljebb ezek férnek bele) csak a 22-23"-osokon volt HDMI vagy Displayport.
Nekem a tartalék géphez van egy 11 éves DELL U2312HM, de azt ha hibátlan, még ma sem veszed meg használtan 25 ezer alatt, annyira jók. Ezen Displayport van a DVI-D és VGA mellett.
a hdmi mióta van a monitorokon?
egyszerűen nem találok(a közelemben) 17" körüli lcd monitort amiben van hdmi 10 ezer alatt
van egy csomó 5-6 ezres de egyikben sincs hdmi, a laptopban meg nincs vga aljzat
a laptop alaplapját rá akarom faragni a hátuljára aztán lenne egy "ájmekk" gépe az asszonynak
22" monitor van itthon kettő is de az neki nagy(szerény lány volt mindig, szereti a kicsit)
a büntetés mértéke nem annyira elrettentő mint a gyakorisága
szóval ha mindig minden disznóság kiderül, és az embert heti 3x megverik a yardon az többet ér mint a kivégzés
szerintem a korbácsolásnál jobb büntetés sosem volt
a pincsik alapból egy komisz dögök nem jók azok semmire sem
öregasszonynak macska kell az olcsó