miért pont a nyuggereket? vagyis miért csak azokat?
engem évekig idegelt munkába menet egy fehér pár éves suzuki swift a 60as tempójával, és a sofőr annyi idős se volt mint én
na azt még gyalog se engedtem volna aszfaltra lépni
Ez sem rossz, de akkor az összes kerti kapa, fűrészgép, hátipermetelő mint mehetne a levesbe, mert azok jellemzően KÖZVETLENÜL az élelmiszernövényre fújják a még legszarabb 2T robogóknál is szarabb füstöt.
Szerintem nem szükséges az ennyire szélsőséges retorzió. Ebben az esetben pl. biztosan nem, de viszont van olyan, mint a zebrán előzés-kikerülés az viszont bármekkora is lehetne.
megnéztem ami van 22es az is tn https://edigital.hu/monitor/lg...
mi baj vele? jól nézhető, szép színek, nem tükröződik
mondjuk hetente2-3 alkaommal ment egy órát maximum nincs széthasználva
A fenéket. Kemencében nem szemetet égetünk, hanem kemény fákat, szárazat, vagy gyümölcsfákat...az egyik sem olcsó és tárolnod is tudnod kell. nekem az egész kertem max 100nm
A rozsdamente küszöbdíszléceimet irígyled? Mert a szélterelőm az bizony nagyon is EU-gyártmány, konkrétan lengyel (a HEKO TEAM a rönyó gyári beszállítója is egyben - csak a rönyó kétszer annyit kér ugyanazért)
Nem teljesen. Nem hájp, hogy élettartam garancia van rá, vagy hogy órákra magára hagyhatom, mert stabilan tartja a kívánt hőmérsékletet, nem kell mellette állni. Egy Weber vagy Napoleon grillel ugyan azt megcsinálni sokkal, de sokkal több munka, tudás és trükközés. Ez egy teljesen más sütő kategória, amit kamado-nak hívnak. ötvözi a Smoker-ek, grillek és kemencék tulajdonágait. A kemence jó dolog azoknak akik sokan vannak, sok idejük van és sok fájuk...
A 4 csillagnál alacsonyabb töréstesztűeket is, hiszen ezek miatt kerül börtönbe az a sok ártatlan gyorshajtó. Ami egy normális autóban ülve lehetne egy csonttörés meg egy betétlap csere (sima biztosítási ügy), az így válik halálos balesetté és börtönné a figyelmetlen számára. Mert szétrohadt 20 éves Swiftekben és szétrohadt Fasztrákban ülnek az emberek, és ezekbe ültetik a családjukat is. Na meg fostos új Dácsiákba.... 🙃
bármennyire is zavar engem is a sok balfasz 70-el közlekedő, a jelenleg érvényes kresz szerint az autópályán kívül nincs alsó sebességhatár
amúgy aki így közlekedik páv és utána újabb vezetési vizsgára kötelezném
Az EURO4 alattiakat, és az ABS-szel, ESP-vel nem rendelkező autókat azonnal kitiltanám mindenhonnan. Ja, meg a klímátlanokat is, hiszen a nyári 35-40 fokos kánikulában nagyjából az a legfontosabb biztonsági berendezés.
És ugyan így csippanna, ha valaki a megengedett sebesség alatt megy 10%-al, valamint a kipufogógáz nem felel meg az EURO8-nak akár egy pillanatra is. Ez utóbbi esetben az önmegsemmisítés indulna el, hogy az öreg kotványok eltűnjenek az utakról 😘
közlekedésre az kellene hogy egy hiper érzékeny gps a kocsikba, bakszámla a rendszerben, aztán ha 50 vagy 90 felett a sebesség akkor máris csippan a telefon hogy levontak 5 ezret
ahogy a számláról lefogy a pénz a kocsi üzemképtelené válik amíg a számlán újra nincs zseton
egyből rend lenne, csak a gazdagok száguldoznának 😂
17"-osokon nem volt csak analóg VGA és Dvi-D vagy Dvi-I.
10 évvel ezelőtt (az általad becélzott árkategóriába legfeljebb ezek férnek bele) csak a 22-23"-osokon volt HDMI vagy Displayport.
Nekem a tartalék géphez van egy 11 éves DELL U2312HM, de azt ha hibátlan, még ma sem veszed meg használtan 25 ezer alatt, annyira jók. Ezen Displayport van a DVI-D és VGA mellett.
a hdmi mióta van a monitorokon?
egyszerűen nem találok(a közelemben) 17" körüli lcd monitort amiben van hdmi 10 ezer alatt
van egy csomó 5-6 ezres de egyikben sincs hdmi, a laptopban meg nincs vga aljzat
a laptop alaplapját rá akarom faragni a hátuljára aztán lenne egy "ájmekk" gépe az asszonynak
22" monitor van itthon kettő is de az neki nagy(szerény lány volt mindig, szereti a kicsit)
a büntetés mértéke nem annyira elrettentő mint a gyakorisága
szóval ha mindig minden disznóság kiderül, és az embert heti 3x megverik a yardon az többet ér mint a kivégzés
szerintem a korbácsolásnál jobb büntetés sosem volt
engem évekig idegelt munkába menet egy fehér pár éves suzuki swift a 60as tempójával, és a sofőr annyi idős se volt mint én
na azt még gyalog se engedtem volna aszfaltra lépni