A Mr Olympia testélítő verseny díja egy szobor, amit Eugen Sandow-ról mintáztak. 1896-1925 között élt.
Tuti nem szedett semmit...
Persze én is a fehérje mellett szavazok, de ez a tény tény marad
Pont ez a baj magyar emberrel, felüti a guglit és fórumok alapján kikövetkezteti hogy mit kellene és hogyan. Ezért van a sok netszerelő, netdoki és sorolhatnám.
A német bemegy az edzőterembe írat egy étrendet olyan emberrel aki ezt tanulta több évig, nem a saját feje meg a gugli után csinálja.
Ugyanez igaz a nyugati motorosokra, ha azt mondja a szerelő hogy az az olaj abba a motorba való akkor az jó bele, ha a gumis azt mondja hogy az a gumi arra a felhasználásra van kitalálva amire a pilóta használja akkor az jó.
Ott a google. Olvass ahelyett h baromságokat írsz.
Ez a baj az emberekkel. Ahhoz is lustak h utánanézzenek valaminek mielőtt véleményt formálnak.
Na megyek mert ennyi móka mára elég volt. További jó fitymacsattogtatást :D
Talán a tl találkozón volt rólad kép ahol úgy nézel ki mint egy 40 éves. De lehet hogy nem is te voltál, idősebbnek gondoltalak mint az adatlapodon lévő életkor....
Hülyeség ellen nem véd a tápkieg meg a csirkerizs.
Ha agyad lenne vagy legalább utánaolvastál volna akkor tudhatnád h egy jó étrend nem csak abból áll.
Az edzés közben összeesett gyerekkel együtt egy tudatlan fasz vagy.
A régi nagyok meg a mértéktelen koxtol voltak nagyok. Az naturalban most se megy. Nemhogy kakaoscsigával. Barom.
Te kis buta, nem gép előtt ülök hanem a telefonom mögött...
Az adatlapodat csak akkor néztem meg amikor felraktad hogy a csoda tl-nek szétesett a motorja, majd kerestem és letörölted inkább a galériát
Legalább a koromat megnézhetnéd az adatlapomon te szerencsétlen.
Ha az megnyugtat ha látnád h motorozok és milyen testem van szezonban akkor leszopnál, de meg kell h nyugtassalak van aki megteszi helyetted :D te csak recskazz a gép előtt :D
Ja igen és a kedvencem, étrendezés.... nincs pizza nincs csoki nincs semmi, csak csirkemell, rizs és a táplálék kiegészítők, aztán a srácot mentő vitte el a teremből mert kimerült a szervezete az ásványi anyagokból.
mondjuk az a jó hogy Te egy vérprofi motorversenyző és testépítő vagy, közben a saját faszodat szopkodod, 40 hez közeledve család nélkül. Azért egy példakép vagy te is itt Janó
A régi nagyok hogy csinálták ? Ők nem tudtak válogatni 500 féle táplálék kiegészítő között... Nekem ez egy mese és azért mert van aki eszi agyba főbe, csak norbi update, csak ilyen meg csak ilyen táplálék kiegészítő aztán egy nulla a testalkata pedig 5napot edz egy héten, a másik meg akkor megy el edzeni amikor kedve van, szarik az étrendre és mégis elég nagy darab. Ez hogy lehet? Protein szeletek nélkül meg táplálék kiegészítők nélkül is lehet nagy darab az ember. Ez hihetetlen számomra... Annyira belemagyarázták az ember fejébe már hogy ezeket kel enni meg inni hogy már nélkülük elképzelhetetlen az edzés. Jó elhiszem hogy így tudod miből mennyit ettél.
Nincs. Aki normálisan csinálja az tudja, hogy mit miért csinál, mikor milyen "porokat" érdemes inni. Aki meg nem ért hozzá, az meg jön a ,,fehérjepor az szteroid, abbahagyod leeresztesz, mint egy lufi, ez nem is igazi izom, stb" szöveggel.
Ha porokkal is csak annyit érsz el, mint kakaós csigával, meg szalonnával, akkor pont annyit értesz hozzá mint a motorozáshoz. Nem mondták még, hogy ne szólj bele a felnőttek dolgába?
A neve ezeknek a "szar poroknak" az táplálék kiegészítő.
Rengeteget elárul.
Nem ezt kell enni, ezzel egészíted ki a mozgás során, a szervezetedből távozott tápanyagokat.
jajj na a nagy testépítés nincs ez egy kicsit túlgondolva? ilyen olyan szar porokat esztek, aztán ugyanaz az eredmény lenne ha nem ennétek ezeket a szarokat...
Biotech iso whey zero? Próba képpen rendeltem 2 tasakot, hogy milyen az íze, és hogy megérné-e ha dobozost vennék.Nem olcsó, de a kávé is kerül annyiba egy hónapban. .
Tuti nem szedett semmit...
Persze én is a fehérje mellett szavazok, de ez a tény tény marad
A német bemegy az edzőterembe írat egy étrendet olyan emberrel aki ezt tanulta több évig, nem a saját feje meg a gugli után csinálja.
Ugyanez igaz a nyugati motorosokra, ha azt mondja a szerelő hogy az az olaj abba a motorba való akkor az jó bele, ha a gumis azt mondja hogy az a gumi arra a felhasználásra van kitalálva amire a pilóta használja akkor az jó.
Ez a baj az emberekkel. Ahhoz is lustak h utánanézzenek valaminek mielőtt véleményt formálnak.
Na megyek mert ennyi móka mára elég volt. További jó fitymacsattogtatást :D
tanulni szeretnék egy mestertől
Mi közöd az életemhez?
Na, hallgatunk, szeretnénk tanulni tőled, hiszen csodás ember vagy, és okos is, ezt mutatja az is hogy mindenkit lehülyézel
A példakép része mondjuk igaz :P
Ha agyad lenne vagy legalább utánaolvastál volna akkor tudhatnád h egy jó étrend nem csak abból áll.
Az edzés közben összeesett gyerekkel együtt egy tudatlan fasz vagy.
A régi nagyok meg a mértéktelen koxtol voltak nagyok. Az naturalban most se megy. Nemhogy kakaoscsigával. Barom.
Az adatlapodat csak akkor néztem meg amikor felraktad hogy a csoda tl-nek szétesett a motorja, majd kerestem és letörölted inkább a galériát
Ha az megnyugtat ha látnád h motorozok és milyen testem van szezonban akkor leszopnál, de meg kell h nyugtassalak van aki megteszi helyetted :D te csak recskazz a gép előtt :D
Szinte érzem, hogy egy 40 kilós kocka troll vagy
Rengeteget elárul.
Nem ezt kell enni, ezzel egészíted ki a mozgás során, a szervezetedből távozott tápanyagokat.