annyira nem érdekel a téma mert evvel sötétben kell nézelődni akkor én meg elalszok
van egy 10x50es távcsövem avval nézelődöm ha kedvem van hozzá, leginkább a balatoni pecatúrán van csak használva
egy hölgy ismerősöm gyerekének volt ilyen 50 ezer alatti cucc, igaz annak óraműve nem volt
szerintem nagyon fasza képe volt
volt neki földi fordítója is aztán a templom kereszten látni lehetett a legyeket 6-700 méterről
Ehhez hasonló képeket 508.000-be fájó csővel látol motoros, pc vezérelt, csak meg kell adnod neki mit szeretnél kukkolni. De van olyan elvetemült hobbi csillagász kb a feléből összehozta otthon.
50 ezerért tudsz venni újonnan is olyan távcsövet(lábak+óramű) amivel a legapróbb gödrök is látszódnak a holdon, szóval kb senkit se érdekel a sok holdkép.....itt van az orrunk előtt......aki kíváncsi rá az megnézi
ebben az árkategóriában még a szaturnusz is kivehető, szóval egész olcsün jükat lehet nézelődni
van egy 10x50es távcsövem avval nézelődöm ha kedvem van hozzá, leginkább a balatoni pecatúrán van csak használva
szerintem nagyon fasza képe volt
volt neki földi fordítója is aztán a templom kereszten látni lehetett a legyeket 6-700 méterről
Amúgy
ebben az árkategóriában még a szaturnusz is kivehető, szóval egész olcsün jükat lehet nézelődni
amúgy vannak képek amik egész jó felbontások:
http://m.cdn.blog.hu/id/idegen...