Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg ahogy ma is kinézett az mdk !
Ja én arra a kék csíkocskában írtakra gondoltam !
Naná én is fogok reggelizni.
Basszus a holnap reggeli , na az aktuális !
Az aktuális, szevasz Zoli!
Mínuszban ?
Lassan de biztosan jönnek az elvonási tünetek... Pénteken 15fok lesz.
Várjuk !
Én csípem a témát, de azért a legjobb zárt plekón át látni a világot...
Koszi. Epp keszul egy hoszabb es jo minosegu es nem akartam vagdosni. Minosegben meddig mehetek el? 1080p?
Légy üdvözölve Józsi, szép jó estét Neked is!
Jó estét, jó beszélgetést az Uraknak!
annyira nem érdekel a téma mert evvel sötétben kell nézelődni akkor én meg elalszok
van egy 10x50es távcsövem avval nézelődöm ha kedvem van hozzá, leginkább a balatoni pecatúrán van csak használva
Jók azok is nagyon mi 20cm átmérőjű tükrössel lestünk, amit írtam az 50cm az már igen kutya!
egy hölgy ismerősöm gyerekének volt ilyen 50 ezer alatti cucc, igaz annak óraműve nem volt
szerintem nagyon fasza képe volt
volt neki földi fordítója is aztán a templom kereszten látni lehetett a legyeket 6-700 méterről
Ezt most miért nekem és miért ide?
Amúgy
Ehhez hasonló képeket 508.000-be fájó csővel látol motoros, pc vezérelt, csak meg kell adnod neki mit szeretnél kukkolni. De van olyan elvetemült hobbi csillagász kb a feléből összehozta otthon.
Ez valakinek biztos SZUPER Hold volt, csak nem nektek
Semmit nem lehetett látni belőle, vastag felhő volt az egész égbolt.
azért a sima felhő verte a szuper holdat........
Ma olyan minőségű távcsövek vannak, hogy minden látható mit hagytak ott és még a lábnyomok is megszámolhatók.
Mostantól 2 gigás videók is feltölthetők.
50 ezerért tudsz venni újonnan is olyan távcsövet(lábak+óramű) amivel a legapróbb gödrök is látszódnak a holdon, szóval kb senkit se érdekel a sok holdkép.....itt van az orrunk előtt......aki kíváncsi rá az megnézi
ebben az árkategóriában még a szaturnusz is kivehető, szóval egész olcsün jükat lehet nézelődni

amúgy vannak képek amik egész jó felbontások:
http://m.cdn.blog.hu/id/idegen...