tele van fejfával itt is...
a dzsézönsztetem elmehet a picsába a szállító egykettőhárommal,ahogy ezek előznek ködben a jégbordán este 9kor
van,ahol egy teli transporter lett oda..vagy 7 fejfa van egy helyen
Tegnap, szakadó eső-havas esőben pár kilométerrel többet mint 400 km-t kellett autóznom , és megtapasztaltam, hogy rettenetesen sok a kevés sütnivalóval megáldott öngyilkosjelölt! Mert az még rendben is lenne, hogy "siet", és előz, amikor nem látja , hogy mi van előtte!!? Megelőz aztán visszavág elém, mert nem lehet menni , és fékez. De nem vagyok meglepve, ennyi a népességben az átlagos IQ !! Hálát adtam az égnek, hogy ép bőrrel sikerült végigmenni!
A halálom mikor állok a körforgalom előtt és azt várom mikor megy el de a hülyegyerek lekanyarodik index nélkül mellettem.Ha megtenné gyorsabb lenne az áthaladás mert nem kéne totóznom hogy lemegy vagy továbbmegy.
Van olyan degenerált aki behajtáskor indexel kihajtáskor nem.
Persze, amikor nagyon gyér a forgalom, akkor én sem szoktam, mert ugye nézem néha a tükröket is.Viszont amikor előttem halad a sutyerák, és index nélkül bekanyarodik egy utcába, akkor azért felmegy a pumpa.
Ha nem muszáj én sem indexelek, motorral nagyon ritkán. Felesleges is, a paraszt mire észre veszi az indexemet én már 3autóval előrébb vagyok, akkor minek indexeljek ?
Számomra ez azt bizonyítja, hogy vannak hülye emberek, akik alkalmatlanok a jogosítványra...Se többet, se kevesebbet.
Nézz utána a kollektív bűnösség elvének, mert jelenleg Zoli Te erről írsz és ezt erőlteted feleslegesen
Minden bizonnyal.És tavaly láttam egy X6-ossal egy szőke nénit aki 3 kitolatási próbálkozás után inkább előrefelé hagyta el a madaras teszkó parkolót a másik parkolósor igénybevételével mert nem fért ki a töküres közlekedőfolyosóra.
Mindezt index nélkül természetesen.
És ebből milyen konzekvenciát vonunk le? Mindig ugyanaz a nóta...
Én meg mentem már olyan Suzuki, Toyota, Skoda, Renault, Mercedes, Audi, Fiat, Volkswagen, Opel, Volvo stb. mögött, amely nem indexelt, de azért köcsög BMW
Tegnap mentem egy ilyen biemdábju mögött 12 Km-t 5 sávváltás 1 körforgalom és biz isten a az index el volt romolva mert egy fia sárga villanás nem jött ki belőle.
Legközelebb felveszem.
a dzsézönsztetem elmehet a picsába a szállító egykettőhárommal,ahogy ezek előznek ködben a jégbordán este 9kor
van,ahol egy teli transporter lett oda..vagy 7 fejfa van egy helyen
az 53as teli van velük, annyiból szarabb nekónk hogy itt már fáradtabbak, aztán nemcsak idióták hanem figyelmetlenebbek is
Van olyan degenerált aki behajtáskor indexel kihajtáskor nem.
ezt megint nem én találtam ki
Nézz utána a kollektív bűnösség elvének, mert jelenleg Zoli Te erről írsz és ezt erőlteted feleslegesen
Mindezt index nélkül természetesen.
Na mára jól elszórakoztattatok Jó éjt!
Én meg mentem már olyan Suzuki, Toyota, Skoda, Renault, Mercedes, Audi, Fiat, Volkswagen, Opel, Volvo stb. mögött, amely nem indexelt, de azért köcsög BMW
Legközelebb felveszem.