Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én nem nevetek......sportgéppel meg nem tudok menni, a 150 centis körméretem miatt nem érem el a kormányt.....vagy ha igen nem kapok levegőt
szóval nincs kismuff
Sírok a nevetéstől
Ezek siman elbirnak.Az elozo szerintem tizenot eve bugaztam mett a szine miatt nem ment el gyorsan.
En siman elvagyok.
En siman elvagyok.
mert elől jobb????
nekem az nem jó mert dagadt vagyok mint állat aztán nem bír el a rugó
Pedig milyen kenyelmetlen hatul.
Van olyan de csak hideghab,sokat adok el de nekem nek jon be.Jo ez a regi rugos.
a kismuffok zakkantak, csak a sportgépre indulnak be, meg a bmw kocsira........
egy régi kicsicsázott 300ezres cbr-re jobban tapadnak mint egy 2 millás endúróra
haverék amit csináltattak azon a téli oldalon van majd egy centi szöszmösz, ha ráülsz meztelen seggel egyből érezni
Azok nem,tul csupasz,sportokat jobban.
A hetvegere hazarancigalom a kivalasztottat,kokuszt nem,akkor mar inkabb a kemping vakum matrac.
Marad egy készleten levo cardo mountain.
A teli humbug nem kell,volt hogy levettem a matricat azota nem tudjuk megallapitani melyik oldal melyik.
Egy birge derekalj jobb ha kene.
Az a kar hogy öcsém legutoljara felfalta az osszes tartalek mydetont,es tramadolort.
Az legalább a lelket fiatalon tartja, nem?
Csajok megnézik egyébként?
Vagyogat.
Ajhwé
Neked van a Triumphod?
keress valami bútorboltot és vegyél fasza matracot utána nem fáj annyit a hátad

amúgy amióta ez a kókuszos pusztulat nehéz franc van negyed annyit se fáj reggel a hátam, csak elbasztuk mert nem kértünk téli oldalt és lefagy a tököm télen, valahonnan kell ismét szerezni birkabunda takarót azon tök jókat aludtam múlt évben
lankadék farokkat tök jókat lehet majd pecázni.....
Nekem a gumino meg hibadzik,a tobbi megvan.
Jah látom, a merevedésről a derekatokban...
Nemsokára jön a négykerék hajtás meg a guminő...
Sic transit gloria mundi...
Miért kell nemlétező dolgokról beszélni?!
Segíteni....?
A merevedésünkről beszélgetünk. Beszállsz?
Biztos fizetik már a lankadót. Csókolomka...
Mi ez a sok rinya itt mostanában?