Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezen már rég túl vagyok....
mondjuk ez az egyik előnye annak hogy megöregszik az ember, álló répával jó szar hugyálni reggel
Aztán a reggeli merevedés átvándorol a farkadból a derekadba...
A 3om eRRR.
fiatalon azt hiszi az ember hogy benne van minden: rocky, rambo, rocco...... és hogy ez örökké fog tartani.........
40év után minden nap egy ajándék.....
10 éve még röhögtem ezen, most már belátom tényleg így van
Próbafekvésre a temetőbe....
Ebben a korban már ne térdelj annyit, és állva se kamatyojjá...
Öregszünk,tesó.... én legalábbis.... Október elsején,pont egy hónapja Siófokon nagy lazán sétálgattam a Balatonban,mert hogy kemény vagyok aztán 2hétig a térdizületem tiszta gyalázat volt... Fekete nadálytő kenőcs javított rajta... Lehet,hogy nem használt neki a fiatalkori téli motorozgatás se...
nyáron vétkeztem, annyi party volt hogy csak dagadtam.......
na mondom ha már zabálok akkor kicsit gyúrok hogy legyen értelme
elkezdtem 80 kilóval fekvenyomni, most már csak a rúddal nyomom mert valami megkattant a törött vállamban aztán végem van
plusz a térd izületeim is begyulladtak még a nyáron azóta se jöttek helyre, menni tudok már csak leülni-felállni fájdalmas
lassan keresek valami tehervonatot aztán kiballagok elé...
Még mindig nyomod a diétát? Helyes! Én is.
Mondjuk most kicsit le vagyok rokkanva, mert enyhén túltoltam a pénteki lábnapot... Elég nyomorultul, de azért még járni tudok.
olvastam valami könyvben hogy ausztrál-újzélandi birkások a fogukkal herélték a kisbárányokat, simán kiharapták a cuccot, gondolom nem kevés időt nyertek így annál a többezer báránynál
Kivéve a kínai étteremben.... Mert ott lehet,hogy cíííke,de lehet,hogy kuta...
A csirke testét celofán fedi... Általános iskolai anyag
De százával? Vazz, ha ott a hodály tele rohangáló nyomorulttal akiket páran elkapdosnak és még néhányan kivégeznek akkor biza az időnek ára van amit jobb serezéssel eltölteni mint a vég nélküli és lassú ollózással.
Ehh próbálok salátázni de nem megy a legelés.
No most látod??! Még a végén nyereg alatt puhítunk húst!
mostanában én is csak a mellét veszem a csirkének, lediétázok tavaszig és hajtom a muffokat ezerrel
Metsző-ollóval remekül lehet csirkét továbbfejleszteni !
Brrrr,ezekszerint a civilizáció tényleg csak vékony máz,én a tálcáról a fóliát tépem le.
teker meghúz és már vérzik is
Hááát, eccer mikor tanyán laktunk az egyik szomszéd elhívott segíteni párszáz tyúk levágásában, ott mutatták a trükköt mivel sokkal hatékonyabb volt mint a vagdalás és tényleg, azóta is ha élő akad akkor letépem a fejét oszt jónapot.
én rákiabálok és szívinfarktust kap, gyors és kíméletes halál