Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fülem a pályán!
Má egyszer kérdeztem de szerintem nem kaptam választ. Szóval apróba miért nincs pályamotor kategória? Ahol értelem szerűen pályamotorokat hírdetnének! Az a weboldal hozzátok tartozik vagy mincs fenhatóságotok felette?

Üdv a killerke!
Látom résen vagy és fülelsz! Szevaszka!
Gyáááá! Mi megy itt !
Értelek!
A neve legyen monGYunk: Trollfosztó fitymafitogtatók
kéne egy külön topik,ahol nyugodtan veszekedhettek...
Nem panaszkodhatom :D pénz annyira nem izgat. Sokat egy kurva is kereshet, de profi motorosnak és jóképűnek születni kell :) :)
Már csak azzal tudnád magad jobban leégetni ha a fizetéseddel kezdenél arcoskodni. Már olvastuk hogy hihetetlenül jol motorozol, azt is olvastuk már hogy minden nő oda van érted. Már csak az hiányzik hogy a pénzeddel hencegj.
Még mindig jobb fő trollnak lenni :P
Vagyis rendszeresen szétcseszed a sportcsoppert és fizetsz egy 5-öst a városszéli ribinek a cummantásért.
Látom megy a buli
Trollkodasban szar vagyok ez tény. Abban ti vagytok a császárok. Nekem csak a profi szintű motorozás és a rajongólányok tucatja jutott :P

Nagyon nem megy neked ez.
Gyakorolj inkább blokk szétcseszést.............abban van a potenciálod.
De én ugye nem.
Mondjuk lehet vastagabb a karom mint a combod :D
Vén fasz vagy. Nincs mar rajtad izom. Csak bőr :P
Könnyű tolni...
Az csak egy dukáti.
Gondolom K5 de akkor én mit szóljak
A motrja csak szimplán hoki egy gsxr1000-hez képest..........a jános az alulméretes.
Alul méretes de mi mert a motor nem akkor a pájlot? Igaz tökmind1 állandóan szívjátok egymás...
Áh nem..............csak belógattam a csalit és egy alulméretes TL tulaj potyka akadt rögtön horogra.
Ja flexelel.
Nyugtasd csak magad :) látom ma is csak itt evett a fene. Na mivan hétfőtől vasárnapi és reggeltől estig van meloidőd?

A majrécsik égő :D :P