Az asszonynak mákja van mert magas és vékony, ebben a kategóriában nem sok vetélytárs van.
Nekem sajna sosincs cucc, szinte mindig női és gyerek cuccokat rejt magába a bála
Amúgy nem értem miféle rongy ez mert van egy csomó amin látszik hogy teljesen új, még a cimke műanyag karikája is rajta van. Nike, gas meg hasonló márkák is vannak kidobálva újonnan
Mikor megindult a rongyozás a rongyoscigányok körfűrésszel szeletelték a ruhákat géprongynak... Aztán rövidesen rájöttek,hogyha egészben küldik a műhelyekbe,sokkal hamarabb jön az új megrendelés....
magam is abból szoktam míg a műhelyben dolgoztam,de a geci főnököm mikor megtudta,hogy hova tűnik a nép ahogy megérkezik az új kollekció,félbevágott ruhát rendelt rongynak....na az volt a lincshangulat apám...
Szerintem meg pont a Vincent mondta hogy ugyanaz a műfaj
Amúgymeg ami öreg az szar, és a szarra nem költünk sokat
Mondjuk épp most vettem 12 gatyát.....de ahogy végig gondolom a dolgot nem is érdemli meg
Oly hasznos válasz volt ez Zoli Mondjuk szerintem nem hulladék minden kínai idom. De tényleg jó meg kell gondolni és utánaolvasni. Én eddig pozitív dolgokat hallottam, de nyilván a 2004-es Hondámra nem veszek már gyári idomot, ami többe kerül, mint maga a gép
Sima szivacson alszom. Elég kemény, ipari szivacs. Nem volt 50ezer a 170×210-es ágykeretbe. Ilyen keménységű cardo kb 130ezer-től van...
A 86-os hatchback Toyotámban(1.3 benzin, 12szelep) annyi spermát lőttem el csajokra(ba) , hogy aztakurva... Lófaszt béemvé... Duma kell nekik...
Nekem sajna sosincs cucc, szinte mindig női és gyerek cuccokat rejt magába a bála
Amúgy nem értem miféle rongy ez mert van egy csomó amin látszik hogy teljesen új, még a cimke műanyag karikája is rajta van. Nike, gas meg hasonló márkák is vannak kidobálva újonnan