Na,ebből is látszik,hogy milyen balfaszok a rendőrök.... Nem vették észre az autót.... Az milyen veszélyes a közbiztonságra! Késsel csak 1embert lehet leszúrni 1szerre,az autóval+el lehet ütni 5öt is....
amúgy szerintem arra megy ki a dolog hogy a sok szemét miatt meg tudnak tenni olyan "biztonsági" lépéseket amit az ilyen fenyegetettségek nélkül sose sikerülne lenyeletni a néppel
pl: http://24.hu/tech/2016/10/25/j...
ilyen volt már régen is.....
pl a baseball ütőért megbasz a jard ha a kocsi hátsó ülésén van egymagában, de a fejszenyélért nem, pedig annak sokkal jobb a fogása
Azért a kettő dolog nem igazán 1forma.... Majd ha én odamegyek az ő országukba élősködni,bűnözni,nőket zaklatni....stb.És még a vallásomat is rájuk akarom kényszeríteni...na akkor nyugodtan engem is basszanak pofán
Az+teljesen logikus következmény,hogyha a rendvédelmi szervek nem védik meg az állampolgárt akkor önvédelmi csoportok alakulnak....a történelem mindig+ismétli önmagát....
Nem bizony ! Hanem a rendfenntartó szervezeteké, rendőrök katonák stb! Csak tudod mikor valakiknem a lányát -feleségét asztatják ezek a férgek akkor valakinek lépni kell, ha az akinek ez lenne a dolga nem teszi!!
melyik csoportot választanád a kettő közül? akiktől még a fiadat sem engedheted el otthonról,vagy akik fel mernek lépni ellenük,meg merik tenni,amit a liberálkutyák nem?
tudom,hogy elég sarkos a hasonlat,de mégiscsak erre tendál a dolog...
Nem az ő dolguk lenne, de teljesen érthető, hogy ilyen ítéletek után nem bíznak az emberek az igazságszolgáltatásban: http://www.atv.hu/kulfold/2016...
Nagy emberjogi aktivisták, meg a bűnözőket védő törvények, stb, úgy szar már ez az egész ahogy van, átestünk a ló túloldalára.
A helyzet az hogy én is belefutottam már ebbe a hírbe. Én nem örülök neki. Ne értsetek félre nem vagyok migráns párti. Egyáltalán nem hiányoztak ők ide a hétköznapokból (Bár egyetlen eggyel nem találkoztam még) Azonban ha elkezdenek csoportok önbíráskodni az azt jelenti hogy az a csoport sem jobb mint azok akik ellen eljárnak. Mi már nem tartunk ott ahol ezek a szerencsétlenek. Nincsenek köztéri megkövezések és hasonlók. Tenni kell ellene és igen a hatóságot mindig szidjuk, de ők is szabályok szerint járnak el. Sajnos a szabályokon kell változtatni és azt be kell tartatni, de ez nem a motoros bandáknak vagy az utcán görkorizóknak vagy bármilyen más alapon szerveződő bandák dolga lenne.
nem hát,persze,hogy nem rossz. az a fura,hogy miért csak a egyes kolóniák képesek erre. focidrukkerek,motorosok...pedig minden filmben ők a rosszak ,tőlük kell megvédeni az embereket a rendőröknek...
Merkelen valami nagy-nagy presszió van szerintem...csőre van baszva a fegyver a tarkójánál...
pl: http://24.hu/tech/2016/10/25/j...
pl a baseball ütőért megbasz a jard ha a kocsi hátsó ülésén van egymagában, de a fejszenyélért nem, pedig annak sokkal jobb a fogása
Az+teljesen logikus következmény,hogyha a rendvédelmi szervek nem védik meg az állampolgárt akkor önvédelmi csoportok alakulnak....a történelem mindig+ismétli önmagát....
tudom,hogy elég sarkos a hasonlat,de mégiscsak erre tendál a dolog...
Nagy emberjogi aktivisták, meg a bűnözőket védő törvények, stb, úgy szar már ez az egész ahogy van, átestünk a ló túloldalára.
ettől még kretén,ha "segítenek" is neki
Merkelen valami nagy-nagy presszió van szerintem...csőre van baszva a fegyver a tarkójánál...