Mert nem volt rajta villanyos indító
Aztán néha voltam olyan helyzetben hogy nagyon tudott hiányozni.
Ezt leszámítva nagyon jó kis motor volt. Szerintem a legjobb motorom volt.
A nadrágom is Shox 3 layer, a thermo aláöltözőből is komplett garnitúrát vettem. Szóval elvileg minden mindennel passzol. Az én göncöm viszont nyáron jó, mert - bélések nélkül - nagyon szellős. A régi (használtan vett, és általam 3 év alatt ronggyá nyúzott) Kushitani cuccom viszont nyáron volt elviselhetetlen, télen szuper. Na, abba tényleg bele lehetett rohadni melegben... A Shox kabátba én is vettem SAS-Tec gerincprotektort.
2 db 1500 Ft-os fűthető autós üléshuzat 2x30W. Fűtőszál alsó ruhára varrva tökéletes meleg. Nem langyos, nem forró, meleg. Bőr alá csak póló, meg ez. Semmi plusz ruha. Felvarrás eltéphetetlen kesztyűszabász cérnával, könyöknél, térdnél ívek, plusz vezeték hagyva, hogy hajlítani, gugolni lehessen. A képen látható dugó nem jó, kirázkódik. A bepattanós fajta kell.
Nekem egy Shox Bergenem van, ősszel tök fasza, jó a thermobélése is, mióta kicseréltem a gerincprotektornak csúfolt 1 centi vastag szivacsot egy rendes protektorra azóta bízom is benne. A nyári belerohadós érzés nekem is ismerős, csak én nem fagyok szarrá indulásnál mert egyáltalán nem szellőzik. Talán megizenem a Jézuskának, hogy jól jönne egy téli motoroskesztyű is, úgy már le lenne fedve minden évszak
Amúgy lehet neked megérné venni egy kabáthoz illeszthető gatyát is
nagyon ravaszak, amiben nem 100%-ig biztosak azt nem csinálják meg a garancia miatt
haver a nyakukra járt vagy 2 évig mire megcsinálták úgy hogy semmi követelése nem lehetett(szemnyomás gondok meg még valami extra)
végül neki a 6-osból lett 0,25-0,5
üveg helyett dobj egy lézert aztán egy halom gondod megoldódik
most se drágább mint 10 éve volt, kb 2 havi fizetés ára
aztán öröm és boldogság........
nekem jövőre lesz 10 éve hogy megcsinálták aztóta jó, ennyi idő alatt szemüvegre2x esetleg 3x annyit költöttem volna
A maszkot nem szeretem (van egy olcsó Lajosos), mert szemüveges vagyok és nagy macera felvenni. Eddig tépőzáras nyakmelegítőt használtam, de a Warmax hosszú nyakú, teljesen pótolja azt. Csak a derekam fázott tegnap (az is csak egy bő félóra után) egyébként meg vagyok elégedve a ruházattal.
Tudom, ilyet szeretnék, de idén nálunk nem volt tavasszal. Jelenleg egy négy évszakosnak mondott (amúgy teljesen nyári, nyitott hálós) Shox cordura göncöm van: http://www.shox.hu/shox-3-laye... , amihez van egy szálállónak nevezett bélés meg egy nagyon vékony thermobélés. Úgy nagyjából nem sok sz*rt ér: nyáron bélések nélkül nagyon jó, 25 fok alatt kell bele a szélállónak mondott bélés, de ez kényelmetlen. Ha az ember megáll azonnal beleizzad, elindulás után meg a sz*r is belém hűl, mert átfúj rajta a szél. Múlt héten vettem egy garnitúra Shox Warmax téli aláöltözőt, ezzel tökéletes a fenti cucc ilyen időben (10-14 fok), csak a derekamnál túl szellős, sehol másutt nem fázom benne. A Lidl-ből van az olcsó vízálló téli kesztyűm, az ilyenkor nagyon kellemes.
Sajnos gyerekkorom óta beteges vagyok (most másztam ki egy egy hónapos vesemedence-gyusziból éppen) nagyon könnyen megfáznak a veséim. Tegnap is végül fél távon fel kellett vennem az esőgöncöm fölsejét, utána már jó volt. Csak az meg lobog a menetszélben, azért nem szeretem, meg nagyon hamar beleizzadok.
Lidlben lehet néha kapni, nagyon jó cucc, nem is volt drága ahogy emlékszem. Nekem nincsenek ilyen úri extrák mint markolatfűtés, veszek egy cérnakesztyűt a rendes bőr motoroskesztyű alá aztán hajrá... 2 zokni+bakancs, aláöltöző alul felül, mackó és egy susugós tréning nadrág (utóbbi a szélvédelem miatt), póló, pulóver, thermobélés, dzseki, fejemre meg símaszk. Mire felveszem már nem is fázok
az xr4 vége olyan 140 volt óra szerint, én nem mertem ennyivel menni, de egy emberkével egyszer cseréltünk motort ő állítólag ennyit ment vele
120-at hosszútávon is tud
de az xr4 már a múlté már vagy 4 éve nincs meg
az lc4 meg elég jól megy, állítólag 160al is tudna, bár amekkora nagy darab vagyok ilyen tempónál levinne a szél....
Aztán néha voltam olyan helyzetben hogy nagyon tudott hiányozni.
Ezt leszámítva nagyon jó kis motor volt. Szerintem a legjobb motorom volt.