Kovács Ádám Zsolt, Európabajnok lett szuperkrosszban. Kedves sportmotor, erről sem fogtok cikket írni ? Vagy ez nem annyira sport mint a bmw vázlatai ?
Lécci magyarázzátok már el hogy ha jó az index és minden bmw-s indexel mért nem látom egyiket sem megtenni?
Igaz ez a wv és audi,mergára is.
Más tanfolyamra jártak mint én?
Nem, nem epul. Semmi koze nincs hozza az opcionalis m packeten kivul. De hat ugye a 20d-hez is van. Az 50dhez szoktak az m-et odarakni, de annak is csak annyi koze van hozza, hogy mar nincs nagyon messze teljesitmenyben (az f10nel ha jol emlkszem igy is van kb 150le kulonbseg az m5 javara). Menetteljesitmenyben meg azert van boven kulonbseg e60as 535d meg m5 kozott is (272 vagy 286 vs 500...). Hasznaltam joparszor 535d-t, jol megy, de nem versenyauto.
És ha azt írtad volna, nem hazudtál volna
Tudod hány embert láttam BMW-vel normálisan driftelni közúton? Persze, hogy egyet sem, de BMW-vel meg dunát lehet rekeszteni.
Az ember jellemét a használati tárgyai tükrözik. Hát igen én motoron sem használok irányjelzőt akkora köcsög vagyok ezáltal még jobban veszélyeztetve magam. Ezt mind tanusíthatják azok akik személyesen ismernek a sm-ról.
Általánosítás
Ez olyan, mintha én azt írnám, hogy még jó, hogy a motort birtokló emberek 1% tud motorozni!
Viszont ez meg olyan, mintha semmit sem mondtam volna, úgyhogy inkább nem is osztok meg ilyen bölcseleteket
Pont azért hoztam egy dízeles és egy benzines példát, mert BMW-éknél az 535-ös széria dízel változata is M-es alapokra épül. Mégsincs óriási különbség a menetteljesítményben. Viszont mind a kettőt tudni kell uralni! És ez ugye nem mindenkinek megy.
Motorosok a Németországba beözönlő megélhetésiek ellen!