És te mit fogsz csinálni egyedül , mikor a te 10 éves kisfiadat ega uszodába egy migráns horda molesztálja és egyik barbár meg is erőszakolja ?! Remélem azt a cikket is részletesen elolvastad ! Nekem 11 éves kisfiam van és bárkitől elfogadnám a segítséget , mert tudnám a kötelességem hogy mit kell tennem , mielött egy bíróság felmentené mint az osztrákoknál ! Ott a németeknél legalább valakik összetartanak valamilyen formában , legyenek motorosok , vagy nemzeti nacionalisták .
Csak azt felejted el, hogy amiket felsoroltál, azok nem viselkedésbeli problémák, hanem adottságbeli hátrányok. Ezekkel a férgekkel pedig elsősorban viselkedés- és nézetbeli problémák vannak, amikről ők maguk tehetnek (tudom, ők ebbe születtek bele, de ez nem nagyon tud meghatni).
Nekik ide se lett volna szabad jönni...
Vagy ha mégis akkor az első olyan cselekedetért ami nem illik ide egyből küldeni haza
De valamiért ez nem működik, van pár elmélet erre hogy ez miért is van de biztosak semmiben se lehetünk
Az biztos hogy van egy réteg aki sokkal okosabb ravaszabb mint mi, ők meg tudják jósolni mi lesz 5-10-100 év múlva, és ha mégsem arra indul a világ akkor meg tudják változtatni az irányt.
Mi sajnos csak az orrunkig látunk sose tudjuk mit hoz a jövő...
Pl a devizahiteleknél, a sok fedezet nélküli kölcsönöknél is előre tudtak mindent, és azt is tudták hogy nem fog tanulni a nép belőle
értem én,ez mindenképpen egyfajta fajelmélet...de ha ők középkori módon élnek,úgy is kell megítélni őket...
mint az összes többi bűncselekménynél.amíg a törvények lágyabbak,mint a bűnelkövetők,visszatartó erő hiánya miatt nemhogy szűnne,duzzad a dolog...
senki sem isten,hogy megmondja melyik az egyensúlyi pont,de ez ami van,nem jó....csak annak a pár gecinek...
Az a baj hogy ez a kiirtósdi nem vezet sehová hosszú távon
Mert ha nincs migráns többé elfogy az újmagyar akkor ki lesz találva akármi ami miatt van a baj
Pl akkor kitalálják hogy ha nincs tolószékes akkor olcsóbb lesz minden, nem kell külön budi meg lift s BKV buszra stbstb
Amikor ez is megvan jöhet a többi ember aki nem tökéletes mert az is a közösség nyakán lóg
Aztán jöhetnek az alacsony emberek mert miattuk kell egy fellépő hogy az iratszekrény felső polcát elérje és ez senkinek se jó....
Azták kiirtunk lassan mindenkit a földön és rend lesz
A legfőbb gond az hogy nem a kialakult problémát kell kezelni százféle módon hanem a probléma kialakulását kellene megszüntetni, így ha nincs baj nem is lesz gond....
Nem érthette,hogy tiltakozott-e a kisfiú???Az eszem megáll Ogergel ellentétben,én szívesen venném,ha szépen sorban felakasztanák ezeket a romlott patkányokat!!
Haverom dobott be egy-két labdát, kesztyűt, sisakot is az űtő mellé, oszt azt mondta, sportol
A két faszfej reddőrt meg asszem picsán rúgtam volna, amint leteszik a zubbonyt szolgálat után...
Vagy ha mégis akkor az első olyan cselekedetért ami nem illik ide egyből küldeni haza
De valamiért ez nem működik, van pár elmélet erre hogy ez miért is van de biztosak semmiben se lehetünk
Az biztos hogy van egy réteg aki sokkal okosabb ravaszabb mint mi, ők meg tudják jósolni mi lesz 5-10-100 év múlva, és ha mégsem arra indul a világ akkor meg tudják változtatni az irányt.
Mi sajnos csak az orrunkig látunk sose tudjuk mit hoz a jövő...
Pl a devizahiteleknél, a sok fedezet nélküli kölcsönöknél is előre tudtak mindent, és azt is tudták hogy nem fog tanulni a nép belőle
mint az összes többi bűncselekménynél.amíg a törvények lágyabbak,mint a bűnelkövetők,visszatartó erő hiánya miatt nemhogy szűnne,duzzad a dolog...
senki sem isten,hogy megmondja melyik az egyensúlyi pont,de ez ami van,nem jó....csak annak a pár gecinek...
Mert ha nincs migráns többé elfogy az újmagyar akkor ki lesz találva akármi ami miatt van a baj
Pl akkor kitalálják hogy ha nincs tolószékes akkor olcsóbb lesz minden, nem kell külön budi meg lift s BKV buszra stbstb
Amikor ez is megvan jöhet a többi ember aki nem tökéletes mert az is a közösség nyakán lóg
Aztán jöhetnek az alacsony emberek mert miattuk kell egy fellépő hogy az iratszekrény felső polcát elérje és ez senkinek se jó....
Azták kiirtunk lassan mindenkit a földön és rend lesz
A legfőbb gond az hogy nem a kialakult problémát kell kezelni százféle módon hanem a probléma kialakulását kellene megszüntetni, így ha nincs baj nem is lesz gond....
A két faszfej reddőrt meg asszem picsán rúgtam volna, amint leteszik a zubbonyt szolgálat után...