Esik az eső ez a hulladék novemberi idő , pedig még csak október van a rosseb egye meg! Még szerencse, hogy tegnap mentem egy kört! Ma nem tudtam volna! Badacsonyban 1 embert láttam összesen Ő is a borozóból, és nem a strandról ment hazafelé! Nem szeretem ezt a hulladék időt!!
Saját garázsomban vállalom motorok téli tárolását. Kamerával és riasztóval védett a kertesház teremgarázsa. Még 3-4 motornak van hely jelenleg. info: toltessyzoli@gmail.com vagy 06304787780 Budapest XVI. ker havonta 6e ft,-
Ha jól veszem le akkor Pécs közeli vagy, így tényleg nincs nagy választék, agv k5 esetleg. Én is ezek közül keresgéltem, az ls2-öt kizárnám, szerintem egy silány bóvli minőség, asszimetrikus, sorjás, nyekergős. Én inkább elmotoroztam pestre és vettem egy Nolan sisakot, n87, sima fehér, jól látható, nem neonsárga de jól látható.
Reggelt mindenkinek!
Friss hír
Idén utoljára Parkoló parádé!!!!! A 13.!!!!
Október 23 vasárnap Hungexpo IV. Kapu!
14:00-tól 17:30-ig
Reméljük nem esik, mert ott a helyünk
Az a baj, hogy nem nagyon van alternatívám: midnenképp "dual sport" sisakot szeretnék, ami ugye nem felnyitható, és napellenzős, fontos, hogy "jól látható" legyen, legyen benne beépített napszemüveg, és bele tudjam tenni a SENA 10S-t, de nincs 200eFt-om rá, hogy vegyek egy Arait/Shubert/Touratech/stb. márkát. A CABERG XTRACE LUX-on kívül maradt még az AFX 41DS, és az LS2 Pioneer, de mindkettőnél jobban tetszik
vagy túl erős vagyok vagy több eszem van és nem tépem meg annyira a szűrőt
Azéé az 1 napééé feltöröm a tojást, mert MEGÉRI
Friss hír
Idén utoljára Parkoló parádé!!!!! A 13.!!!!
Október 23 vasárnap Hungexpo IV. Kapu!
14:00-tól 17:30-ig
Reméljük nem esik, mert ott a helyünk