Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esik az eső ez a hulladék novemberi idő , pedig még csak október van a rosseb egye meg! Még szerencse, hogy tegnap mentem egy kört! Ma nem tudtam volna! Badacsonyban 1 embert láttam összesen Ő is a borozóból, és nem a strandról ment hazafelé! Nem szeretem ezt a hulladék időt!!
Saját garázsomban vállalom motorok téli tárolását. Kamerával és riasztóval védett a kertesház teremgarázsa. Még 3-4 motornak van hely jelenleg. info: toltessyzoli@gmail.com vagy 06304787780 Budapest XVI. ker havonta 6e ft,-
Itt száraz a flaszter
Sajnos itt most esik!
Én sem húzom meg erősen, mert a festéket összeqrnám rajta. Csak annyira amennyire kell. Hogy a tömítés kellőképpen meglegyen szorítva.
Így van öreg sámán!
Egy egy ilyen hozzaszólás után mondom azt hogy sokaknak nem szabadna gép ele ülni. Buzi vagy? Vagy mik ezek a homokos szövegek ? Ez szerinted vicces?
Én is csak kézzel húzom rá ugye a gumitömítést beolajozva előtte, de hátha nem tudom kézzel meglazítani mert ugye nem nagyon lóg ki a szűrő.
Na ugye??! Itt mindig okosodhatsz!!
nekem láncos fogóm van kb minden ismerős viszi de nekem még sosem kellett
vagy túl erős vagyok vagy több eszem van és nem tépem meg annyira a szűrőt
Állat vagyol ini! Természetesen tudod mihez kell, hogy baCCad+ de ez sem rossz 5let!
ez a pöcs szorító minek neked? bajok vannak a vérellátással? igyál többet az kompenzálja a cigi miatti érszűkületet
Mert Te aztán annyit iszol mint a kefekötő. Na vettem, oszt Nyúlig elgurultam de kezdett cseperegni így jöttem haza.
Nekem van egy ilyen kisebb svéd-fogóm, azzal szoktam kitekerni! De lehet, majd én is veszek egyet! Ha majd marad a kocsmapénzből!!
Pervi vagy Jocó! Asszem elgurulok az itteni Obiba még van 5db belőle, ne kelljen mindig kölcsön kunyerni má nincs pofám...
Már megint milyen erkölcstelenségeken jár az eszed??!! Nem győzök miattad pironkodni!
Ha jól veszem le akkor Pécs közeli vagy, így tényleg nincs nagy választék, agv k5 esetleg. Én is ezek közül keresgéltem, az ls2-öt kizárnám, szerintem egy silány bóvli minőség, asszimetrikus, sorjás, nyekergős. Én inkább elmotoroztam pestre és vettem egy Nolan sisakot, n87, sima fehér, jól látható, nem neonsárga de jól látható.
Nevedgéjjé csak Józsi! Bejutni nehéz mert rohadt kicsi a nyílás viszont ha bent vagyol nagyon gyó. Semmi huzat szélzaj sőt inkább túl csendes már...
Jól teszed én sem takarom bakolom még le fel...
üdv pajti
Azéé az 1 napééé feltöröm a tojást, mert MEGÉRI
Reggelt! Nem el raktad már a dárózst
Reggelt mindenkinek!
Friss hír
Idén utoljára Parkoló parádé!!!!! A 13.!!!!
Október 23 vasárnap Hungexpo IV. Kapu!
14:00-tól 17:30-ig
Reméljük nem esik, mert ott a helyünk
Az a baj, hogy nem nagyon van alternatívám: midnenképp "dual sport" sisakot szeretnék, ami ugye nem felnyitható, és napellenzős, fontos, hogy "jól látható" legyen, legyen benne beépített napszemüveg, és bele tudjam tenni a SENA 10S-t, de nincs 200eFt-om rá, hogy vegyek egy Arait/Shubert/Touratech/stb. márkát. A CABERG XTRACE LUX-on kívül maradt még az AFX 41DS, és az LS2 Pioneer, de mindkettőnél jobban tetszik