Tulajdonkepp jobban belegondolva a dologba nem is nagyon szeretném hogy sok kozod legyen egy jo motorhoz.
Igy szerintem maradj meg a csoppernel.
A fonokseghez meg sok szerencset,nekem tiz eve elegem van belole.
Akkor jartad ki az elemit.
Hogy mennyi gond van a beosztottakkal,nem haggyak az embert pihenni meloban.
Minek. Mentem 1000-es gixerrel meg zx10-el is mégse löktem bele a szarom az arokba. Ugyan úgy szeretek vele menni. Most a fenti két motornal a tied se jobb :) sőt.
Há b@xátok meg ha butulással alanyi jogon járna egy háromhengeres / valami ilyesmi alul / én már holnaptól tök hülye vagyok ! Az se baj ha nem hasalós , de beszarás 2700-as fordon 220 Nm emberek , hülye akarok lenni !
mivel akkoriban viszonylag kevés embernek volt érettségije én emiatt puncsos helyre kerültem, úgy dobálták rám a csillagokat hogy alig győztem varrni bár volt ami leesett mert az ilyen levi féléket kicsit durvábban beszopattuk
az őrség lőszerét x időnként cserélni kellett ezeket lövöldzték a népek, ha a tisztek között nem sok aberrált fegyvermániás mini rambó volt jutott a bakáknak is
egyszer kilőttem egy tárral az ak-ból (olyan volt mint a szex sok előkészület és pillanatok alatt kész vagy) aztán sikáltam utána egy órát a gázdugattyút úgy beleégett a lőpor
mindent összevetve nem volt szar buli, most már nem csinálnám de 18 évesen nem volt az annyira gáz
bár a sima lövész élet nem lehetett valami fasza havi 15-20 napot kint a mezőn bújkálni a birkaszaros fűben
Ez mar az az idoszak volt amikot loszerre se tellett,egy ev hereveres volt minde szerencsetlennek mert rendes kikepzesre se futotta igy csak semmitteves es zabalas ment.
Vokt aki szerencse erte es egy fel tarat kilott.
En meg orultem hogy inkabb meloba jarhattam.
épp akartam írni.......
igaz csak akkor ír hülyeségeket amikor ír
de ezt nem fogja sosem észrevenni, mert a hülyék nem tudják magukról hogy hülyék, így szerintük ők nem is hülyék
Igy szerintem maradj meg a csoppernel.
A fonokseghez meg sok szerencset,nekem tiz eve elegem van belole.
Akkor jartad ki az elemit.
Hogy mennyi gond van a beosztottakkal,nem haggyak az embert pihenni meloban.
Ha meg nem írok akkor az a baj h nem pörög a forum :P
Mint lelki vezető es megmondo ember.
Ma ja,muhaha.
De nem fogod megtenni mert tapasztalat nelkul konnyebb az okoskodas.
Amuvy mivel csak az mond hulyeseget aki nem probalta igy nem figyelnek rajuk.
futni kevés feküdni meg sok
az őrség lőszerét x időnként cserélni kellett ezeket lövöldzték a népek, ha a tisztek között nem sok aberrált fegyvermániás mini rambó volt jutott a bakáknak is
egyszer kilőttem egy tárral az ak-ból (olyan volt mint a szex sok előkészület és pillanatok alatt kész vagy) aztán sikáltam utána egy órát a gázdugattyút úgy beleégett a lőpor
mindent összevetve nem volt szar buli, most már nem csinálnám de 18 évesen nem volt az annyira gáz
bár a sima lövész élet nem lehetett valami fasza havi 15-20 napot kint a mezőn bújkálni a birkaszaros fűben
Vokt aki szerencse erte es egy fel tarat kilott.
En meg orultem hogy inkabb meloba jarhattam.
akkoriban kb mindenki volt, a segghülye 6 osztályos is......
igaz csak akkor ír hülyeségeket amikor ír
de ezt nem fogja sosem észrevenni, mert a hülyék nem tudják magukról hogy hülyék, így szerintük ők nem is hülyék