Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah önmagában sosem a motor beszerzése a lényeg az gombokért van,a további belefesszölt dolog költsége tudja húzósan megdobni a dolgot mire használható lesz.
És külön-külön nem is vészes,csak ha elköveted azt a hibát hogy összeadod.
Minek? Gyári állapotú haccázassal a faluból nem tudok kimenni az első saroknál már hánynom kell.
Valami ilyesmi a tervem a köcsög hondával is,csak low budget a célgép,láttam wiseco dugószettet amivel növelni lehet a köbcentit,van 600-as cbr elsőteleszkópom meg a daytona cucc is felszabadult.
Csak egyenlőre szeretnék menni egy 2-3000 km-t a gyári állapotában.
Nincs kedvem hozzád.
Tehát érdemi válasz ?
Mért egy K1 olyan sok pénz? Amúgy nem, csak az asszony végzett az egyetemmel és most már ő is keres.
Ráddőlt azótépé vagy tényleg igaz a hír miszerint az informatikus jobban keres mint a kokainbáró?
Rendben. Elolvastam amit ide írtál. Köszönöm.
Jogos.
Minek az emelt benzinnyomás ? 3bart ha tartja max terhelesen is akkor annal több már felesleges.
Tiszta hülye vagy :D örülnöd kellene hog végre a sok szar galéria helyett végre a cikk alapján oktatott fotómesterek fognak galériákat feltölteni
Gyah, hasít, ahogy kell. De az igazi áttörés jövő lesz, addigra megkapja az ultimate csomagot. Nagyobb szelepek, fokolt K5 tengely, emelt benzinnyomás, cápa exhaust system 2.0 és más apró finomságok. Most a súlycsökkentés is szerepet fog kapni. Eddig is volt némi kontraszt a kotvány meg a többi utcai motor között, de most ezen még dobunk egy picit. Aztán majd a fúrt blokkot is megcsinálom, de veszek hozzá még egy K1-est, hogy legyen egy egyenes kormánnyal is.
A murvat továbbra sem szeretem.

Kotló gondolom jobban száguld mint valaha.
Még az első "jelentést" is Neked címeztem, direkt kiemeltem, hogy a murván csúsztam el. Mondjuk Rossi miatt ez tény, de a murván.
Hazudjak?
Ha most azt állítod, hogy tényleg nem tudtál róla, akkor visítani fogok. Másfél hónapos sztori.
Elcsúsztál?
Meg olyan is van, hogy valaki az őt érdeklő témáról beszél más valakivel, aztán jön egy semmirekellő, oda nem való, hozzá nem értő fórumtárs, aki beleszól és utalgat és a tartalom helyett a formát elemezgeti, meg elkezdi a többiek kilétét keresgélni, személyeskedni. Velem általában ez történik, nekem ez a tapasztalatom. Rendszerint az adatlap kitöltésével fárasztanak, a korlátolt hülyék például. Mondjuk ma írtam bele.
Még kávédarálóknak is van race.
Jó a pálya,nemegykilóméteres.

http://youtu.be/etnGo6OOiGs
Vannak akik az Őket érdeklő témákról beszélgetnek a fórumon. Aztán vannak akik idejárnak kötekedni és az önérzetüket kenegetni, másra nem telik. Ez az az eset amit már több helyen leírtam: A népesség felének az IQ-szintje nem éri el a 100-at. Hol szokott állandó ricsaj lenni? A PUTRISORON! Csak azt nem tudom miért nem a saját farkával szórakozik aki nem tud meglenni az átlagos normális hangvétellel beszélgetve?!
Hiába no, már a Superbike sem a régi!
Igen, csak azt a magazint sosem tudtam elolvasni, a tapló nyelvezete miatt.
Dobd ki a guglidat nekem ilyesmiket dob ki.Ez benne volt a superbike-ban is idén cikkben.

http://youtu.be/iJEtCc1_VMc
Azért ha beírod a gugliba hogy Triumph még mindig csak bugyikollekciót hoz ki.
Ezé fogok nézni Triumph Trophy kupanapot,ott tuti Triumph 675 nyer.