Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy se okos...... a maradék horgászatra bekalibrált agya is elszállna
Egyszerű sima, cukor nélküli espresso
Jó sokat igyál, többet.
ja,nyilván lehet drágább is.De egy sima csöcs semmi extrával ennyiből már simán meg van.
a kávé meg a testsúly nem egyezik
Egy ideig probaltam, de ugyanugy bealudtam toluk, iden inkabb 1 euros jeges latte jott be jobban, kevesbe szar az ize a hagyomanyos kavehoz kepest.
napi 6
Ilyen szennyleveket ne is igyon senki.
Pedig de no taurin
Ha esetleg megnézed a gyetván féle helles filmet az is kiderül, hogy az energiaitalok energiája kizárólag a cukor
Tehát ha megiszol egy jó szörpöt rácsapsz egy kv-t ugyan ott vagy http://youtu.be/BxfM53YS59k
Évek óta mindig az volt az érzésem, INI, hogy ismerlek téged valahonnan Minél több mindent írsz le magadról annál erősebben kerített hatalmamba ez az érzés. Napokat álmatlanul forgolódtam már többször is, hogy ki vagy te, honnan ismerhetlek Aztán most a kv-s sztoridnál beugrott Borivoje
http://youtu.be/PmX36V9zpPE
Juszt sem!
asszem 3-4 éve száműzték az energiaitalokból a taurint
Most már ihatod veder szám
én még azt sem szeretem aki megissza a kv-t
akkor lesz seggből-szájba reggel-este
Zoli: átadásra került a mi10t pro.... jelenleg nem nagyon férek hozza első ránézésre: qrva gyors, nagyon szép kijelző, brutális fénykép minőség. Kicsit nehezebb mint a 11pro, de nagy akksi is van benne.... most nagy az öröm
Én kettőt iszok reggel, meg egyet délután.
Egy délután én sem bírnék annyit meginni. Most reggel ébredés után (7 körül), aztán 9:00 után a másodikat, ebéd után a következőt, majd a negyediket kb. délután 5 körül szoktam / szoktuk meginni. Ennyi még nem gond, legalábbis "ehhez" vannak beállítva a vérnyomás csökkentő piruláim is...
sok éve megittam 6-8 kávét egy délután kb majd kihaltam, csak feküdni tudtam mert a kép is szinte teljesen elment
én egy kettespet kólával elvagyok úgy éjszakai pecán hogy még nem is ásítok
Azt hiszem, túlérzékeny vagyok a taurinra - vagy nem fér össze valamelyik szívgyógyszeremmel.
Én meg imádom a kávét, még szívbetegen, magas vérnyomással is lemegy napi 4-5 (régebben 5, ma már igyekszem beérni néggyel, de nem mindig sikerül... ). Ha nem iszom meg, akkor kibaszottul megfájdul a fejem - ilyenkor még az Algoflex Forte sem segít.
Viszont az energiaitalokat soha nem bírtam, attól nekem is mindig "200" lett a szívverésem (párszor próbáltam csak, még régen).
nem bírja a szervezet a kávét lesz 200 a szívverésem
ha iszok egy energia italt 2 napig fáj a fejem, még a diszkó korszakban előfordult hogy 2 napig nem aludtunk akkor kellett valami ami ébren tartott
Na pont ezért utalnánk inkább Ahhoz nem kell felállnia sem , hogy átvegye, meg nem kell in hüvely gyulladást kapnia a sok 20 ezres számolása miatt
Költhetné a sziamiujáról
Ha néhányan összedobnánk a lét és odaadnánk neki, azt is csak úgy fogadná el nagy duzzogva, ha nem kell felállnia a kanapéról....
nem lusta Ő
Csak megfontolt