Mondjuk egy autótól is meg lehet hülyülni, én már közel álltam... még utoljára költöttünk rá egy csinos kis összeget, aztán amikor minden jó lett elengedtem. Azóta még a közérzetem is jobb, soha többé francia technika!
Nem tudom mit akarok venni, így ami közel van, azt megnézem. Legalább üljek rajta, mi mennyire esik kézre stb.
Azt tudom hogy 600ccm-től fejidom nélküli naked-et akarok. És injektoros legyen, meg olcsó.
aprilia vs yamaha
xt660r és a pegaso 650 blokk ugyanaz, hiszen az olaszok csinálják
az xt tpi behalt, kis ügyeskedéssel (alufólia+faszén) tudtak egy elfogadható ellenállás értéket összehozni amivel haza lehetett jönni
pegasonál volt egy működési rendellenesség, a gép behisztizett egy hibajelzés kíséretében nem indult be többet, pc rádug hiba kiüt és ment tovább úgy hogy nem tudták mi okozta a hibát mert ugye nem tárolta
csak ez a kis gebasz másfélnapi várakozás és 50 ezres hazaszállítási költséggel járt
utána is pordukála ezt a dolgot ugyanúgy nem lett meg mi okozta és ugyanúgy nem indult be
olasz vs japó tervezés
volt munkatársam alfa 156 gépe is örökké szopata, hol ment hol nem ment, kicserélek immo ecu stb minden szart de akkor is vicces volt a kocsi, mert random nem indult
szóval nem mondom hogy minden olasz szar, de én tuti nem veszek olasz járművet
Itt is van egy shiver, teljesen jó motor. Nem tudom mennyi van benne, de az elmúlt 2évben. Em esett még szét, 10ezret biztos belerakott a tulaj. Dorosduroról is jókat hallottam. Én apriliat az alkatrészek miatt nem vennék, kevés van a márkából és spec azt se tudom hol lehetne gyári alkatrészt venni.
Két részre osztanám a problémát. Amit írsz, az jól hangzik, de én nem nagyon hiszek ebben. Az összes többi probléma, hogy- és mivel tankolod fel, hol- és mivel indítod, mivel irányítod, stb. Az, hogy kibérelsz egy ilyen szolgáltatást, és a platón odaviszel egy műholdat, tessék kedves orosz barátaim, ezt állítsátok pályára a xxx geostacionárius pályán, azt már elhiszem.
Ja nekem is van egy csodapezsóm minden fordítva van benne és logikát messze elkerülve... de azért szerethető egy szar ez... olcsó az olajcsere legalább ebben az 1,6hdi versenymotorban
https://index.hu/mindekozben/p...