nem találom a tv papírját, mert az volt az első netes rendelésem, de vagy 10 éve semmi villanyos cuccot nem vettem boltban
leírás elolvas, ha tetszik néhány teszten átrágom magam aztán lehet rendelni
mondjuk most pont bajban vagyok mert nem találok max 140 centi magas inox hűtőszekrényt, de még nem adtam fel........
Ok, én sajnos dolgozok nappal vagy éjszaka így általában nekem gond a futár, én nem nagyon rendeltem semmit tavalyig azóta úgy 6-8 rendelésem volt és abból 2 csalódás 3-4 szo-szo és 2-3 siker, nekem ez nem jó arány ahhoz, hogy m,ennyivel több vesződéssel jár mint boltba járnom, nem tartom kizártnak, hogy többségnek ez jó, de én nem ájultam el ettől.
Nem látod a hozzáadott értéket. Na elmondom, hogy van ez.
Gép elromlik. Nekiesik az user, mert ő ugye nem szakmás, de 30 éve gépel rajta. Nem megy. Szólás a szomszéd gyereknek, ő ért hozzá, mert OKJ meg jutyúber is. Nem megy. Szólás a céges informatikusnak, a Pistának Nem megy (ő meg tudná csinálni talán, de xarik rá)
Na ekkor viszed be a boltba a szervizbe. Persze eddigre már szét van barmolva-kísérletezve az egész. Megcsinálják.
...de te nem látod a hozzáadott értéket - hisz ez a dolguk, naná, hogy csinálják meg, és te fizecc is érte
futárral mi a baj? volt hogy úton voltunk mert túl hamar ért oda aztán találkoztunk 2 falu között egy földútnál
szerintem a futárok tök jó arcok, haver szinte mind, kutyám is tetszik mindegyiknek
Örülök, hogy van időd a futárokkal bíbelődni, nekem nincs és kedvem sem......tegnap pl. kellett valami és a bolt ebédidőt tartott és a mellette lévőben nem volt, de mondta várjam meg mert csak 15 perc és jönnek a lányok.......nem vártam meg, engem már az ebédidő fogalma is felbasz mert ilyet én sosem tartottam és nem vagyok hajlandó kivárni sehol, akkor majd pont futárokkal egyezkedek, nekem egyszerűbb boltban megrendelni, megnézni átvételkor a kezemben tartva, kifizetni és használni ha beszarik az eladónak visszavinni és küzdjön azért plusz 20%-ért a gyártóval, nagykerrel és ne én pedig nem vagyok gazdag (sajnos), de talán épp ezért nincs időm szórakozni na meg ha a képeken és leírásügyileg jónak talált termék közel sem nyújtja azt amit szeretnék akkor küldözgethetek jobbra balra miközben a boltostól simán nem veszem át ha nem azt tudja a cucc amit én gondoltam.
a netes rendelés nem egyenlő az alibaba rendeléssel
aki közvetlen kínából rendel annak tisztába kell lenni az előnnyel és a hátránnyal is
pl minket egyszer átkúrtak az ecu házakkal vagy 10 ezer tűzősaru hiányzott a pakkból, végül angliából lett rendelve sos-ben de még így is nagyságrendekkel olcsóbb volt mint itthon megvenni a cuccot
sanyi vazzeg
amit a neten rendelsz egy csomó időd van visszaküldeni indoklás nélkül, még azt sem kell mondani hogy nem tetszett
persze többnyire a posta bukó, de pl az emag küld érte egy futárt és jónapot
ugyanez az emag egy 3 ezer forintos teafőzőt ingyen elvitt, megjavított és visszaküldte
mostanában nemigen kedvenc az emag de az ilyen nagyobb villanyos dolgokat onnan rendelek pont a gari miatt, nem kell baszakodni a különféle szerelőkkel-szervizekkel
de egy 1200forintos led izzót is kicserélt a lumenet mert 3 éves cseregari volt rá...
boltban meg ha megveszed akkor baszhatod ha nem tetszik, ha szar esetleg kicserélik pár napon belül, de sajnos az se mindig sikerül
De fenntartja azt a nyomorult boltot és vállalkozását minden költségével, hogy ha mégis kell szagértelem és cucc, de hirtelen akkor ott van.........nehéz elhinnem, hogy ezt nem látod mert akkor a logikád alapján minek a kisker? Rendelje mindenki a neten és rakja össze magának ha meg beszarik a holmi akkor majd lebirkózza a kínaival vagy a netes kereskedőnek a kikapcsolt elérhetőségein.
Nem, én magam be tudom üzemelni - 30 éve intenzíven használok számítógépeket, még ha nem is ez a szakmám..
Nem érzem a hozzáadott értéket, amit meg kellene fizessek a helyi kisboltban. A fickó semmivel sem ért jobban a dolgokhoz, mint én, sőt látom rajta, hogy nem is érdekli az egész.
Semmi kurrens dolog nincs készleten, a 3 éve nyakán rohadó, rég elavult vackát meg ne nekem akarja eladni méregdrágán.
Öcsém halálra röhögi magát az ilyen gizdákon.
-mennyi az xy videókártya
-24600 és holnap itt van
-de hát a lajcsi.net-en csak 23800.-
-jó akkor érdemes ott megvenni,rajta.
-de hát nincs készleten
-ja úgy nekem csak 22300.-
Pont ezért van a másfél nap meg a nagyobb ár a kis boltban - mert mindenki a neten vásárol. A kisbolt meg éhenhal.
Tudom, te azt szeretnéd, hogy helyben legyen, azonnal, és ne legyen drágább, mint a neten. Persze mindig kiderül, nem is annyira sürgős, tucc 2 napot várni, ha nem 18 csak 15
Van 100 fajta vinyó, az mind legyen készleten, ugye?
El se hiszed, hogy tele volt az összes faxom az ilyenekkel, amíg számtech kiskereztem... megvette a neten, bebarmolta otthon, aztán hozta be, hogy "csinájjamámeg mert nemmegy" aztán mikor megcsináltam 10 perc alatt, sírva fakadt a 2000 Ft miatt amit kértem.
Nem olyan jo buli az, hidd el. Nem.találsz embereket akik normálisan dolgoznak, egyedül vagy másodmagaddal csak kisebb melok vannak.az meg elég strapás és.koszos. mondjuk családi ház esetében. A közület az már jo.de oda nehéz.bejutni többnyire foglalatak. Én felülvizsgálok is de az is telitödött piac rendesen. Az áramszolgáltatoi reg.szerelöi.meg akkora idegbetegség hogy hiába van a napelemejük.miatt oriási kereslet inkább probálom elkerülni.
Még 2 maszek melóm van, egy épület megtoldása lépcsőházzal és egy 1.5 hektáros horgásztó tervezés. Ezekkel november közepére végzek, utána átgondolhatjuk, hogy mit és hogyan lehet a telkedre, hogy a legjobban megérje.
Voltunk körülnézni utánad az új xxl-lutzban. ugyanaz a gardrób vagy legalábbis nagyon hasonló 100 rugóval volt több.......nézelődni szép meg jó, de vásárolni ritkán fogunk.
Te álomvilágban élő jó barátom (építészeti szempontból)...melyik építész jár Bentley-vel az országban?
Esetleg az, amelyiknek már börtönben lenne a helye.
Jobb ugyan nekem, mint egy szakipari melósnak, de azért ennyivel nem...
2,3-2,4-es netto szorzó.Bár ez a relatíve prémium és középkategória árrése.
No és igen,amit te látsz az valószínűleg a reklámcélú dömpingáras cucc amin nem keres hanem beszerzési alatt árulja veszteséggel.Hogy a hozzád hasonló egyszerit beszippantsa.
Ugyanis utána ránéz a delkvens,megtaperolja,és inkább rákölti az egyel jobb kategóriára,mert láthatóan 2 rúgás után szétcsuklik.
Behozza az árát hidd el.
És általában meglepődnek hogy nálam olcsóbb.
Persze,van a jysk féle hulladék amit meg én nem tennék be a boltba.
leírás elolvas, ha tetszik néhány teszten átrágom magam aztán lehet rendelni
mondjuk most pont bajban vagyok mert nem találok max 140 centi magas inox hűtőszekrényt, de még nem adtam fel........