Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 év alatt sem használsz el 1-1 téli és nyári szettet, ergo kb. 10x2x8000 = 160.000.- forintot dobsz ki kerékcserélgetésre.
Ezt csak random kiszámoltam, szívesen.
Mert hogy kéne?
Ha nincs villához való spéci lefogató akkor a kereket hiába köti le, így meg nem tud felborulni.
Ez rám is vár... még 7végén csinálok egy 700 km-es kis kiruccanást a nyárival, de utána irány a gumis... bezzeg a jól bevált 13 éveseket fel tudnám tenni otthon is, mert azok külön felnin vannak de aztán csak fikáznátok
Volt olyanom is de eladtam. Nehéz volt és macerás hajtogatni
Mert igy jo. Három spanifer és olyan mintha oda lenne hegesztve
...meg hát elférne egy kombiban, nem kell a tetőre rakni... mi most egy 4-be hajthatót használunk néha, de a megfizethető lóg, mint a herezsák, a masszív meg q drága
Sose értettem mért így kötik le sokan a motort.
Ja, fenn virítanak a Fidesz-színűn a Bridgestonok! Nyócezer péz' 'vót, és Kalocsán ez az egyetlen gumis, aki nyomatékkulcsot használ.
A 3x7 fokú teszkós az kettővel lejjebb...
Az kellett egy érzékelö cseréhez de tényleg fasza mert utokso elötti fokig tolhato, mig a többi három fokkal lejjebb akad be
De faxa! Ilyen alacsony kitolható létra nekem is jó lenne!
Pedig így van... csak tor böngésző és dark web és bitcoin kell hozzá...
Hát azt mondjuk valóban nehéz megoldani.
Kizárt. Ez nem kottyan ugy be van ültetve a hátulja. Összes motorom igy hoztam haza vásárlás után egynek se volt baj az oldaltámasszal.
Úgy tudom oldaltámaszra feszítve ki tudja kotyogósítani a támaszt az így szállítás és úthibákon bukdácsolás.

Ezért szoktak a motorok egy idő után úgy megdőlni a kinyúlt, kikotyogósodótt oldaltámaszon, hogy majdnem oldalra borulnak.
Emberek, sorsok, szerencsék...
Nehezen tudtam volna például hajózási cégnél dolgozni az Alföld közepéről.
Bizony. Legstabilabb. Egyébként sincs közép.
Ejnye, oldaltámaszon szállítás...
Lassan otthon, szezonra kész mondjuk még az idomokat rá kell dobálnom.
De azért azt te sem hiszed el, hogy az oroszokhoz odaállíthat bárki is, hogy pénzem van, adjatok el egy rakétát, mert egy műholdat akarok fellőni a kertemből...
Ez csak szervezés és igény mértéke.
Én mindig a jelenlegi városban éltem, a legmesszebb levő munkahelyem sem volt több légvonalban, mint 3 km.
Kihagynám a nyóckert és kutyásval kertes albérlet kell.
Jobb itt a peremvidéken, picivel kevesebb a szmog meg a feka.
Ötletem sincs hogy szűrted le ezt...
Jahogy más ne menjen csak te.
amúgy ha úgy is albérlet van miert nem a meló mellé cuccolsz?