A 2t 125 etetni kell, idén egy 2t 50essel toltam de az kicsit kicsi volt
Legnagyobb gondom az hogy aludni abban akarok pl haver vett valami 4x4 hondát szűk 500ért és kurva jó cucc csak feküdni nem lehet benne
Lenne a családban egy nagyon megkímélt RAV4 is jó áron az is jó lenne a parton de abban se lehet aludni
Kia sportage II, mint az enyém.... az első ülést is le lehet dönteni előre egy mozdulattal, egy sík teret lehet bent kapni, nyugodtan lehet aludni is benne
Az enyémnek a nagy hangya csáp tükrei pont a suvok és kisteherautók tükör magasságában van, így eleve birkózós a belváros nekem.
Cserébe a két gyári dobozom áramvonalas, sokkal lentebb lesz a súlypont (bár nyilván nem pakolok 30 kiló bizbaszt) és nem csúnya.
Elleszek ezzekkel is, normálisan, haladósan.
Rendes dobozt kell rárakni, tudom sokaknak szitál a motorjuk tőle... mert szar a motor, valami hibája van de a dobozra fogjuk. Nem voltál még nagy dugóban vagy sokáig nem kellett sorok között menni. Hátul ami olyan széles mint a kormány, az veszélyes nagyon.
Pont egy 30-40 eves orosz vödör szarra vagyik 5-8 kiloert.
A hahun az elso 4-5 van ez alatt arban, de ezek 15 eve egy helyben malltak szet, es kurvasok platos. A fellelheto 13 bol.
Legnagyobb gondom az hogy aludni abban akarok pl haver vett valami 4x4 hondát szűk 500ért és kurva jó cucc csak feküdni nem lehet benne
Lenne a családban egy nagyon megkímélt RAV4 is jó áron az is jó lenne a parton de abban se lehet aludni
Cserébe a két gyári dobozom áramvonalas, sokkal lentebb lesz a súlypont (bár nyilván nem pakolok 30 kiló bizbaszt) és nem csúnya.
Elleszek ezzekkel is, normálisan, haladósan.
Sosem veszem le a dobozokat a k1600-rol
Az ócsó s jő 4X4 olyan mint az unikornis vagy az igazmondó politikus.
Tuggggyuk, hogy kell lennie, csak még senki sem látta.
A hahun az elso 4-5 van ez alatt arban, de ezek 15 eve egy helyben malltak szet, es kurvasok platos. A fellelheto 13 bol.