Nem is volt penne sok pályázás, öszz ha 600 km... meg 4 db 1000-1800 km közti túra. Ott se egetverő tempó, se gumiégetés - mégis lement a közepe.
A sok mű-Rossi meg hiába ugat be, hogy nem kopik az oldala, túrázni nem lehet állandóan lapon és hát ez RoadTec nem RaceTec
A cigótelep Gyöngyös után Egerig mondjuk kellemes az út a 24-esen. A Csákvár-Tatabánya környékén is szuperek az utak, most hirtelen ez jutott eszembe. Balaton felvidék 71-es és 8-as út is jó a szezonon kívül.
A hajszerkezet nem a legelőnyösebb szerintem, de egyedi az biztos. A sok plüss faszom azonban kissé elriaszt.
Amit még nem lájkolok, hogy erőltetetten akarja a nőiségét egy jellemzően férfivilágba beleerőszakolni. Van aki jól csinálja, de ez vagy mennyiségben, vagy választásban számomra fura.
Köszönöm az infót.
Az Innovv csak példa volt, hogy nekem az jön be, amikor van két kisméretű (de jó képű) kamera és van egy rögzítő, amit oda teszek ahová akarom.
Az Androidos 2 Din-es fejegység az az alap, csak a Ceed-ben formatervezett a fejegység körüli keret, ami bizonyos esetekben még drágább is lehet, mint egy olcsóbb fejegység. Tehát egy fejegység, egy keret és egy normális dual kamera szerintem megközelíti a 150 ezret és még mindig nem a csúcsminőségről beszélünk.
Ez az összeg csak annak a fényében elgondolkodtató, hogy ennyivel többet is ad-e, mintha veszek 20+ ezerért valami elfogadhatót és kész is.
https://filmvilag.me/get/film/1223232
Tök klafa film.