Cuki, hogy úgy tudott a Kátéjem első lenni osztrákfalván, hogy a BMW-t ketté vették (GS-GSA) Kicsit elqrták, mert ha a GS-t is ketté veszik piros ill. szürke csoportra, akkor az összes KTM még előrébb végez
Az ő sávjában nem állt senki... a zsernyák hajtott át oda, akkor, mikor az egyenesnek zőggye volt és nem hinném, hogy 50 felett volt.
A piros autós buzi, ez nem vitás, mert Priusa van , de ez esetben a zsernyák a hunyó, szóval a JQA - én is morcos lennék, ha az én saját autómat törné össze a másik autómmal, amit ugye vettem neki
meg sztán miért szólna az ember olyanhoz amihez úgy sem lesz köze sosem?
pl bmw gs geci szar motor mégis viszik, aki meg fikázza egy keewayt se tud venni újonnan
pontosan nem emlékszem de a kresz írja hogy útkereszteződésbe csak úgy lehet bemenni ha a kijutás biztosított
persze ha mindenki betartaná akkor a budapesti forgalom egész jól belassulna
de attól még csak írja a kresz, és egész élhető bp közlekedése nem kell változtatni semmin
nekem ezzel azért akad egy kivetnivalóm. Mégpedig az, hogy a hazai (európai?) kereskedők több ok mellett akkora árréssel kereskednek a jól láthatóan általuk is Kínából beszerzett cuccal, hogy az ember a idő és a garancia hiánya mellett is inkább Kína felé fordul.
És mi az az ok? Hát a sok szar, szemét aljadék zsírdisznó, cigány, buzi, bölcsész munkanélküli és álroki kitartásának költségéhez való erőszakosan kikényszerített hozzájárulás mértéke miatt. Ja, a bagósok, alkeszok és drogosok álhumanista kitartását ki ne hagyjam, illetve pár év szolgálati idővel rendelkező nyugger minimálnyugdíj kifizetése miatt.
Nyilván a kereskedő minél rövidebbi (időben) meggazdagodása is tetten érhető...
A piros autós buzi SEM a megengedettel hajtott szerintem, de ha a relatív gyorshajtás is tetten érhető, mert én pl. semmilyen járművel nem úgy megyek át egy kereszteződésen, ahol JÓL LÁTHATÓAN bent áll a forgalom, mert valamiért összetömörültek.
" a rendőrautó nem használt villogót és szirénát, viszont az is látszik, hogy a zöld jelzésre indult el" hát a faxt. Még a videón is látszik, hogy az egyenes főbb útnak ződ van, mikor kihajtott - ja, hogy egy perce még ződ volt neki, az kit érdekel?
közvetlen kínából mindig olcsóbb lesz rendelni
hiszen a kereskedő haszna zsebben marad
itt az a kérdés megéri-e várni 4-6-sok hetet azért a különbségért
mert ha nem féláras a buli akkor már nem feltétlen fog az ember hónapokat várni
garaciális termékekért meg biztos nem
pl kocsi rádió ha itt 40 garival, kint meg 30 vagy több akkor nem fogják sokan bevállalni
Nem leszebböl semmi, mert akkor behal a portál a lassuság és a macera miatt, nem vásárolnak annyian, akinai meg ebböl él. Öt egy negativ értékelés is szivenüti, nem higy ne tudjon eladni.
Így van ezért volt eddig az alsó értékhatár mert nem tudnak mindent ellenőrizni és persze ezek után sem tudják majd, de ezért toltak felelősséget a portálokra, hogy majd azok fogják betartatni a szabályokat mert ugye a bünti is az övék lesz nem a kínaié.
Megoldják,hidd el. Eddig sem egyenként kerültek be a raktárba a cuccok meg vannak igen drága eszközpk is nem csak filléres kacatok. Százezer körüli müszereket is vettem.már tölük minden mentesen ami itthon duplájs
Nem a kínai cégnek hanem a kereskedő portálnak ha jól olvastam vagy legalábbis felelős lesz a befizetésért és azért is, hogy valós-e a számla és a csomag tartalma így nagy eséllyel ők is beleszólnak abba, hogy mi kerül a számlára és mi a dobozba.
Azt tudom felvinni a majdani rendszerbe, amiről a számla szól nem tehetek mást
Amúgy meg a kínai cégnek kell befizetnie az ÁFA-t, tehát nem nekünk majd.... o meg számla alapján fogja fizetni, megígérem
A piros autós buzi, ez nem vitás, mert Priusa van , de ez esetben a zsernyák a hunyó, szóval a JQA - én is morcos lennék, ha az én saját autómat törné össze a másik autómmal, amit ugye vettem neki
pl bmw gs geci szar motor mégis viszik, aki meg fikázza egy keewayt se tud venni újonnan
persze ha mindenki betartaná akkor a budapesti forgalom egész jól belassulna
de attól még csak írja a kresz, és egész élhető bp közlekedése nem kell változtatni semmin
És mi az az ok? Hát a sok szar, szemét aljadék zsírdisznó, cigány, buzi, bölcsész munkanélküli és álroki kitartásának költségéhez való erőszakosan kikényszerített hozzájárulás mértéke miatt. Ja, a bagósok, alkeszok és drogosok álhumanista kitartását ki ne hagyjam, illetve pár év szolgálati idővel rendelkező nyugger minimálnyugdíj kifizetése miatt.
Nyilván a kereskedő minél rövidebbi (időben) meggazdagodása is tetten érhető...
https://index.hu/belfold/2020/...
hiszen a kereskedő haszna zsebben marad
itt az a kérdés megéri-e várni 4-6-sok hetet azért a különbségért
mert ha nem féláras a buli akkor már nem feltétlen fog az ember hónapokat várni
garaciális termékekért meg biztos nem
pl kocsi rádió ha itt 40 garival, kint meg 30 vagy több akkor nem fogják sokan bevállalni
Amúgy meg a kínai cégnek kell befizetnie az ÁFA-t, tehát nem nekünk majd.... o meg számla alapján fogja fizetni, megígérem