Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul belső sávban. Mert az ha külsőben a mellékutcából látom hogy bujkál valaki akkor odafigyelek, de itt se látni nem lehetett, se számítani. Azon a részen az a lámpa mindig zöld, mert szinkronban van az előzővel. A következő pedig az Andrássy út kereszteződése szokott megfogni. Gyanítom inkább arra figyelt, nem egy balról mellékutcából beragadóra.

Máshol, de jöttek ki nekem is pont így csak nekem annyi szerencsém volt hogy még volt időm elkapni a kormányt. Semmi jel nem utalt rá, hogy valaki jönni akar keresztbe, a szembe jövő autók közül, mert totálisan kitakarták, és nem is jellemző hogy még el kelljen engedni a piroson átcsúszókat, mert ugye arra figyel minden pesti motoros.
Ez tipikusan a védhetetlen helyzet a Priusos irányából, de a szerencsétlen rendőr részéről is, mert bár utólag okoskodva láttuk, hogy már zöld volt a Priusosnak, de a rendőr helyében, jó eséllyel én is beszoptam volna ezt a szitut.
Mindkettő.
Aztakurva, neked így be van építve a traffipax a szemedbe? Vagy kiszúrtad a műszerfalát?
Prius állítólag nem tud gyorsan menni
Azon a szakaszon amúgy tényleg nehéz 50 felett menni. 20 méterenként lámpa van, és a Prius nem sportautó hogy lámpától lámpáig gyorsuljunk vele.
És az is teljesen jogos lett volna, de a bringásfutárok többnyire körbenéznek mielőtt átmennek a piroson
Csak érdekes az értékítéleted, megint valahogy te mész szembe a forgalommal az autópályán, pedig ehhez még empátia sem szükséges.
Puszta logika és racionalitás.
Zöld a lámpa, főútvonal. Egyáltalán nem kell rá számítanod hogy valaki kijön takarásból eléd, még akkor sem ha erősen defenzíven vezetsz.
Mindenesetre lécci töltsd már fel a videót a vezetésedről Budapesten, hogy te hogy csinálod ezt, hogy zöld lámpánál lassítasz és körülnézel, és nem okozol ezzel balesetet, meg nem anyáznak le, mert szeretnék tőled tanulni, ha te ennyivel jobban csinálod.
Aha, ilyen volt nálunk. Szarrá lett birságolva mindenki, káosz lett belőle meg pereskedés, aztán leszedték. Egy baromság.
Így van, de az egyik fél nem tud a másik fél helyett cselekedni hogy ne jöjjön létre a szabálytalanság.
Nagy igazsag, mint ahogyan az is, hogy ketton all a vasar.
Dehogyis.
Ki kene probalnotok a kokuszolajat.
Igen,elkerülhető lenne,ha odafigyelne az aki hibázott.
mi évek óta kamionos okajat használunk
kamionos hizza 20-30 literes kannákban 200 forint/liter áron
50ft a másodosztályú 5 literes pet flakon aztán abba van kiöntve
plusz költség hogy ki kell mosni a kannát elég sok mosogatószer kell bele
több céghez is viszi de én nem éreztem semmi különbséget ha minden igaz lengyel olaj
amúgy tejet is kamion szám hoz lengyelből magyar tejipari cégeknek
Te szerintem egy másik dimenzióban vagy és csak véletlenül írkálsz ennek a világnak a forumjába.
A zassony is fórumokon szokott összeolvasgatni mindenféle marhaságot az olajcseréről...
Van aki szerint a bogarak csinálják a mézet.
Én nem érzem a különbséget.
Végrr valami építö jellegü és valoban jobb vagy csak befolyásoltak?
A méh a rovarok osztályába tartozik....
A zasszony pár hete Floriolra cserélte a Vénuszt, mert állítólag jobb az íze.
Nah. Oajcsere?
Előbb leírtam, 52 éves vagyok, tulajdonképpen soha nem volt balesetem. Ezek alapján úgy gondolom - persze lehet, hogy rosszul - hogy valami mégis van.
Pontosan tudom, hogy van olyan kereszteződés, ahol az egyik utca dombról jön, belendülnek a barmok de mint az állat, ott szinte mindig piroson megy át az utolsó.
Tehát ott én a zöld után mindig vagy 1-2 másodperccel később indulok, balra mindig jobban figyelek, és ha úgy érek oda az előző lámpától, hogy pont zöldre vált, akkor a tükröt bámulva mindig a forgalomhoz képest (amúgy leszarva) lelassítok.
Ez a helyismeret, tágabban fogalmazva, ezt kéne tudni aki arrafelé lakik, hogy amit láttunk az mindig előfordul, mert ott délután 16 órakor vagy reggel 7 után mindig össze-vissza mennek az autók.
Mindenre valóban nem, csak a legvalószínűbbre.
Megint leiratod velem, hogy feltorlódott kereszteződésben arra, hogy oldalról jön valaki, a fürdőbe nem rakok mázas járólapot, kisgyereknél meg hülyegyerek védő lófaszt a konnektorba.
Csak a legvalószínűbbre.
A youtuben évek óta nézem az autós videókat, ilyenből mint amiről mi is, szerintem ezrekben számolhatnám. 95%-ban azt láttam, hogy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna, VAGY valaki igen hülye volt. Vagy egyszerre a kettő.
Amiket írsz, nincs realitása.