Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fennállt, de csak 22€ fölött ami miatt simán lehetett csalni az ár feltüntetésénél viszont jövő júliustól eltörlik az alsó árkorlátot, persze ettől még lehet, hogy egy mobilteló lesz horgászcuccként feltüntetve és csak mondjuk 10€ után fizetnek majd áfát, de itt jön a képbe az, hogy ezért nem a kínai eladó lesz a felelős hanem a kereskedő platformok tehát ha ezzel buknak akkor az ebay, amazon és tsai buknak meg és büntetik őket szénné tehát vagy belemennek abba, hogy az ő oldalukon vásárolt holmikkal csaljanak vagy nem, ez majd kiderül.
...a kinai...
Majd bekerül a raktárba 1 USD-ért ingyen szállítással... a kinek sem kevésbé rafkos mint a magyar, ha csalásról van szó
Ez a kötelezettség eddig is fennállt. Megoldja a kinai. Oda meg amugy se postán mefy.
Eddig sem volt.Általában az EU priority line,premium line picit drágább postaköltséges volt és annyi.
Drágább cuccok jöttek így amik már most is áfa kötelesek.
csomó peca cuccot is rendeltünk már ami itthon 12 db 300 ft kint 100ft az 50 db
de volt hogy itthon 6db volt annyiért mint kint 50, igaz az itthoni csini csomagolásban volt
teszteltem a teherbírást is és közel azonos
Ok, de abban a pillanatban, hogy uniós raktárba kerül lesz rajta áfa legfeljebb annak az országnak az áfája ahol a raktár van.
Unios raktarbol most sem kell.
Erősen nehezített lesz illetve igazából csak kissé csökkentett módon és dupla postázással ami szintén plusz költség lenne azért amit lejjebb leírtam, legfeljebb kisebb lenne az áfa és nem 27%, de lenne.
Valószínűleg így lesz... most is működik sok aliexpress-es shop-nál.
Ügyesen keresel, én eddig csak pár dolgot rendeltem (legutóbb egy autósrádiót, de egy rakat szar, jobb lett volna itthon megvenni mert akkor tudnám hova visszavinni), de semmi nem volt annyival olcsóbb, hogy ha eljárási díj és áfát hozzáteszek akkor megérné, hogy ne itthon vegyem egy kereskedőtől akit utolérek.
Nem csak Mo.-n hanem az unióban kell áfát fizetnie így mindenképp drágább lesz no meg ezentúl nem a kínaival leszünk üzleti kapcsolatban illetve igen, de az ebay. amazon stb. lesz akinek az áfát meg kell fizetnie és beszedni nem a kínainak és hiába létesít bármelyik ilyen cég a legkisebb áfás uniós országban központot akkor is a célországban létező áfát kell befizetnie, mondjuk az nem tudom hová hogy az uniónak vagy a célországnak fizetnek-e?
Kínai megoldja. Lesz egy tranzit raktára Hollandiában és onnan küldi, ahogy eddig is.
szerintem lesz értelme
pl rendeltem egy mini víz szivattyút itthon 20 ezer+ posta az aliról 5 ezer postával
áfa+vám legyen egy nagyon durva 40 % az ügyintézés meg 6(ettől szerintem nincs drágább, van ahol 2500 körüli) akkor is még csak 13 ezer és nem 22
amúgy a 14 ezres kapásjelző szett 18ban állt meg vámolva, itt 2 szett volt az ügyintézési költség 2 fele lett osztva
buzi kínai elkúrta a súlyt és kivették, és mivel több volt mint a vámmentes érték így vámolták, előtte nem sokkal egy másik ismerősnek simán átcsúszott ugyanez a szett
Úgy fest értelmetlen lesz kínából rendelni cuccot, jövő nyártól áfás lesz minden bejövő áru értéktől függetlenül. Persze ha itt megemelik ugyanannyival az árakat akkor érdemes lehet rendelni, majd kiderül.
Reggel néztem a nagy királyi csatornán a híreket, kíváncsi lettem volna a balesetekre, de meg sem említették. Volt mindenféle más külföldi fiszemfaszom ami marhára érdekel.
Egy "valamikori" autó elporladt tetemét....
Igen, kollégám 2 puntót vett összesen ennyiért és mindkettőt használják a nejével melóba járásra már több mint 1 éve, igazából egyiknek sem volt nagy gondja eddig.
Kapni autót ennyiért?
De abban motorosok voltak a sofőrök.Én is lehúzódok ha autóval megyek,és utolér egy motoros.
1 et nem adtam el, a többibe meg azét amit vettem helyette.
Ez borzasztó! Nyugodjanak békében! Néhány éve nálunk is történt hasonló! Ittas állapotban vezette a pikupját, egy helyi ember, és elé fordult a motoros srácnak, aki szintén helyi lakos volt! Úgy kijátszották az egészet, hogy a fiú túl gyorsan ment, és már enyhébb is lett a bünti! Persze a környék legjobb ügyvédje lett felkérve. Először úgy volt hogy felfüggesztést kap, de végül valamennyi sitt lett, de olyan hogy hétvégente hazajárt.
MOST MEGINT MI A FASZT FOGNAK MONDANI AZOK A TETVES GECI FASSZOPÓ ÜGYVÉDEK, MEG HELYSZINELŐ BUZI RETKEK, AKIK MEGMAGYARÁZZÁK, HOGY AZ ÚT JOBB SZÉLÉN 80km/h val HALADÓ MOTOROSOK VOLTAK A HIBÁSOK.
"VÉDEMCEMNEK ALVÁS ZAVARA VAN HA ALKOHOLT VAGY DROGOT FOGYASZT"
És amikor azt a 3 autót eladtad akkor milyen akksit adtál hozzá?
Nekem volt ellenkező tapasztalatom is ma, simán lehúzódtak a szélére, amikor utolértem őket.