Már ma is azt tapasztaltam hogy nem figyelnek. Volt három.autos aki a szar uton simán.rámhuzta a kormányt mikor elöztem de ugy hogy csomot mentem mögötte.
Ja, csak ki tart meg addig egy autót? Kérdezem ezt úgy hogy én sem évente cserélek autót, az elöző autóm 11évig volt meg, egy akksit vettem bele, a mostani 4éve,ebbe is vettem egy akksit,de gyanítom ezzel is fogom eladni.
Kocsiba csak ezt és el lehet felejteni örökre az aksi gondot, 18 éves ilyen aksim volta kocsiban mikor eladtam a kocsit. https://www.auto-motor-akkumul...
Nekem is hasonló volt... fiam 50-eséből vettem ki a spirál 4,5 Ah-t, az FZR 1000-be... pöccre indult vele, úgy, mint az eredeti 14 Ah-val - de ha mégse, akkor a 3. indítózást már nem bírta. Akkor maradt a tolás, a gyújtásnak még úgy is adott eleget.
az biztos hogy a 6 ah úgy tekerte a 600ast mint egy fasza 12ah
egy hibája volt hogy ha rajta hagytam a világítás gyors leseggelt, itt azért látszódott hogy fele kapacitású volt
jártam úgy hogy a hegyről lefele ereszkedtünk egy nagyobb csapattal jó lassan, és a dupla féklámpa lenullázta az a kis akkut jó gyorsan mert gyújtáson maradt
Sima 100-as helyett a 60-as spirál is elég - és még sokkal jobb is. Valahogy eltűntek, régebben a Forex nyomatta, de múltkor (mikor kellett volna) ott se találtam.
Amúgy egy spirál 60-as árán megkapsz 2 jó 100-ast
Én tavasszal vittem ki ki vagy 90 kilónyit a MÉH-be (ami már nem az, de minek nevezzem?), adott érte az ember vagy 15 rugót, és láttam, örül neki szóval biztos keresett rajta.
sprinterbe meg a defenderbe akarok most venni 100amperest, már mindkettőbe elmúlt 7éves a jelenlegi akksi, lehet , h azt a spirálcellásat kéne venni, de abba meg nincs százas , csak vmi kisebb.
amúgy nekem a yuasa eddig minden motorba jól teljesített, volt olcsó "kifolyós"savas is meg gondozásmentes is
kocsikban a bosch manapság nagyon szar, a bannert nem tudom, amíg volt addig hibátlanul ment de max fél éves ha volt és elment kocsival együtt
mondjuk a yuasa állítólag van kínaiban, ami szar is
De ezt hogy??? Nyíl egyenes belátható út. Telefont nyomkodott az autós?
egy hibája volt hogy ha rajta hagytam a világítás gyors leseggelt, itt azért látszódott hogy fele kapacitású volt
jártam úgy hogy a hegyről lefele ereszkedtünk egy nagyobb csapattal jó lassan, és a dupla féklámpa lenullázta az a kis akkut jó gyorsan mert gyújtáson maradt
Amúgy egy spirál 60-as árán megkapsz 2 jó 100-ast
Sajnos még október vége felé is összejön.
kocsikban a bosch manapság nagyon szar, a bannert nem tudom, amíg volt addig hibátlanul ment de max fél éves ha volt és elment kocsival együtt
mondjuk a yuasa állítólag van kínaiban, ami szar is