Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én direkt olyatkerestem, ami nem GPS - mert az felírja a sebességet, és abból legtöbbx nem jól jönnék ki
Csak arra írtam hogy fekete hajjal nem szerelt.
Lehet, annyira nem ismerem. De a net nem felejt.....
fekete haj az jobb akkor elég lenne fél kék is
Amióta motorozik, azóta pink.

Nekem a holland bmw-s csaszi kell.

Egyébként van fekete hajas képe is.....mondjuk azon nem szerel....
Persze hogy nem. Formás a csaj, csak kötelező utálni, így jót nem lehet róla mondani.
Szerintem ha fekete hajjal feltenne ilyen bikniben szerelős videót, Zoli már húzná is be a recskázós videói közé
a kék a legkevesebb az ilyen 1000ft alatti összeg nagyobb tételben, a szervezés a gond, mert ugye ide nem jöhet mert kitörne a balhé én meg az utca túloldalára sem mennék nagy kedvvel dugni, hát még olyan messzire........
nem az igény csökken hanem a látás
amúgy amikor szakközépbe jártam 10 lányból tetszett 2 amikor a gyerek ballagásán voltam 10ből simán kellett volna 8
Én sem vagyok matyóhimzés, azt nem basztatom, mert azon nem sokat tud segíteni az ember. Az alakján már inkább.
Ezt meg ne vedd. Ez a régi Innovv csak akkora szar volt hogy leálltak a gyártásával.
Csak a rázkódást nem bírja, meg a motorom gyújtásától hülyül meg, minden más esetben jó
Újabbak lehet már jobbak.
https://www.innovv.com/the-k
https://innovv.hu/

Nekem az Androidos fejegységem tud kezelni analóg tolatókamerát meg USB-s fedélzeti kamerákat is. Rögzít, hátramenetben mutatja a képét, sőt elvileg valami sávelhagyás figyelmeztetőt is lehet vele csinálni, de arra azt mondták megbízhatatlan.
Szerintem ezt a fejegységes megoldás a legjobb, nem kell külön kütyü hozzá, és a képernyő is kéznél van...plusz fut rajta a Waze
Inkább, mint az anyósom képe.
Minden viszonylagos.
Ugye? A korral az embernek csökken az igénye.

Bár engem alapból riaszt a dohányzó, az állandóan telefonbasztató, a cigány és a büdös nő. Két hete voltam fodrásznál, a velem kb. egykorú nő amikor kipattant a székből, egyből a telcsiért nyúlt és megmutatta a világnak, hogy milyen lett a sérója. Azt hittem, elhányom magam.
Fizetem a kéket
Csak a virtuális világban tud létezni. Aki nem éet vele egyet azt tiltja, ignorálja. Márpedig sokan vannak igy. A valóvilágban valahogy nehezen boldogul.
Mi bajom lehetne?
Valószínűleg nem állna meg nekem, nőért én max 500 forintot adnék, mert vagy ingyé, (az 500 manapság majdnem ingyé) vagy keresek másikat.
Szép az idő.
Feje irritálóbb
Volt itt is már valami.hasonlo képe. Ne akard látni mert beég a retinádba egy életre
végülis így behúzott hassal nem is olyan vészes, egy kékkel a szervezetben simán támadnám
Arra speciel nem is gondoltam. De gondolom a facebookra csak érdekfeszítőbb képek kerülnek.
Mondjuk a titok-on is rengeteg részlet van az életéből, ezt soha nem értem meg.
Ezek az emberek virtuális pénzként kezelik a like-t? Lájkolj engem, én is lájkollak téged cserébe.
Badacsony: Lóg az eső lába! Bánatos tkigfelhős szr idő van!
Ha neked bejon, hajra.