Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a videot nezve elcsodalkozom mekkora batyukkal indulnak neki, hihetetlen meretu nem motorra valo felszerelessel, a matracaik nagyobb helyet foglalnak mint nekem ket heti cuccom.
18:15 tol.
http://youtu.be/tEXYLpULq6U
Van egy hengertáskám, ami belefér az jön, ami nem az nem.
Eddig még az egyhengeresekre is felfért.
Mivel gyakran lemegyek az útról, a doboz nem játszik, meg utálom is.
A platni elcsufitana a motort, az ulestaska keves egy picit, a blaze oldaltaska minden tekintetben jo, csak keresni szar benne, es szeles, bar nem annyira mint a doboz.
A kinai kriega koppintas nem lenne rossz mint rendszer.
De ha eljutok jovore virusmentesen valahova kiprobalom a legvadabb kenyelmi faktort, es betolom a motort a lom furgonba es gyííí egy kemping.
Egy tanktasakaval meguszom.
Probat meger, mostmar csaknki kene deritenem ezt az osztrak zold kornyezrtvedelmi matricat.
Mert mit viszbek a konyhaszekrény.meg a gardrob is.megy?
Igen, meg amíg bepakolnak, meg amikor valamit keresni kell meg utolsó nap “baszki a fele cuccot nem is használtam”
Nekem a hengertaskat is kicsit szar felrakni de nem találtam olyat amit sokkal könnyebb lenne mert nincs jó rögzítési pont a motoromon. At kell hurkolni a csatokat aztán összenyomva meghúzni.
Egy olyan kéne mint a tied csak olyan ami platnira csattan, nem a patkóra mert az szerintem imbolygós, valami nagyobb platnis kellene, a bmw-nek van egy jó softbagje. Jó annak akinek van platni a motoron.
Én is hasonlót javasoltam Kell a szélvédelem, az extrák (tempomat, navi, faxom) kell a hely, van rá 8 milla - akkor vegyenek egy 1-es kis Bömbit Nem lettem népszerű
Meg kell tanulni csomagolni és szelektálni.
Sajnos én is elkövetem a hibát, hogy az itthoni körülményeket akarom utazás során, pedig az nem megy.
A fura hogy mindig azzal jonnek, csak felkattintom es mar indulhatok, de mire lehozzak a szobabol a 2-3 koffert en mar ulok a motoron beoltozve.
Ez nem.
Nem kell az öregasszonyt felgumipókozni a hátsó ülésre, és már nem is kell annyi lom....
Menjenek X5el.
A bmw-hez hozzátartozik a variokoffer... amikor mondom hogy ne vegye meg mert baszott drága és mocskos nehéz akkor nem hallgat rám aztán amikor kell vinni 100métert meg 3szint lépcsőt akkor megy a nyavajgás
BMW-s totyikon nyavajognak mindig, hogy nem férnek el 130 literben
A cordura táska pont olyan széles megrakva, mint egy doboz... mondjuk rugalmas, ez jól jött, mikor olaszban neki mentem egy balra kanyarodó X5 seggének nem adta ki a hely pedig úgy tűnt messziről, elfér
Az egy szépen kidolgozott motor. Élvezet végignézni minden porcikáját - az erre fogékonyaknak (a "mit megy" és "1000 alatt nincs motor" típusó surmóknak nem )
Neha ranezek a hahura, 2,5 millioig csak olyanokat talalok ami szarabb mint amit februarban lomoltam.
Meg mindig ami ranezesre elviselheto abban is egymillo km van, csak egy hajszallal jobb a kaszni.
van 1 halász/vadász haverom, aki egy micu l300 4x4 B/G üzeműt használ ilyen célra
Hájszba lisztharmatúr van otthon.
Nagyon szar az út ? Egy sharan-alhambra 1.9tdi nem lenne jó ? 500alatt lehet venni olyat ami jön-megy. Raksz rá 4 nagyobb mintás gumit, nem egy terepjáró de legalább nagy. Az üléseket kidobod belőle és van egy jo nagy fekhelyed. 2méter hosszra simán elfér benne, az ülést ha előre tolod akkor több is. Igénytelen 90 vagy 110lovas tdi, van belőle összkerekes de szerintem ilyen korban már nem nagyon működik bennük
Katás alvállalkozóknak kellett személykocsi kiváltására, kia preggio meg egy régi hiace volt.
Tedd le a C-ét és egy öreg unimog.........mondjuk olcsót mondtál abból meg a legöregebb is mocskos drága, de hátha.
"olcsó" terepjáró még esetleg lenne is
de kitétel hogy elférjek hátul fekve, na ilyen nemigen van
végülis a terepjáró mint kategória nem feltétel csak a 4 kerék+difizár és egy átlagtól 10 centivel nagyobb hasmagasság
Deréktől lefelé kilógna hátul, de csak akkor ha az első üléseket is kiszereli, persze lehet, hogy ez is elég kényelmes tud lenni horgászás közben elfogyasztott alkohol hatására, de másnap reggel rohadtul tudna fájni a derék.
Ennyi melos van?
Milyen busz?