Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fosfranciát meg a szarolaszt se a szél fújta össze. Megy a tartalékolás, felhalmozás ezerrel.
Én most csak féktárcsákra költök százezreket, pedig csak egy hülye vasdarab
én még nem látam olyan embet hogy nem kell ha van rá alkalom
Akkor van pénz lóvéra.
Ha szeretném, lenne..... de nem kell...
Nem tudom, nem űzöm a cigi és pia ipart.
Kinek mi a fontos, arra költ ami nekem megéri neked lehet pénzkidobás, és totál logikátlan pazarlás. Ugyanez fordítva vagy egyéb fiszemfaszom...
hogy lehet évente 100ezreket elcigarettázni meg inni?
Ezt jól látod - meg párosul hozzá az igény
De hát F2-nek ez is ingyé van, ne vegyétek alapul Megsért embereket ha nem fogadja el
Nem mondod!
Kizárólag úgy, hogy ha van.
Nekem meg van egy Galaktikus A40-esem, 60-ért beszerezve újonnan és egyszerűen zseniális. Hogy lehet telefonra 300-400-500 ezreket költeni...
Tudjátok mi? MindenkiNET :
Jól is néz ki.... de miután tavalyi a 11 pro-m, így én meg vagy 2-3 évig jó vagyok
Amúgy is ez pronyó.... a pro még csak most jön.... az meg 570, nem ilyen olcsósított beugrós teló
komolyan mondom ez az első ájfón az 5-ös óta ami tetszik
ez a készülékház legalább tok nélkül is fogható, nem gömbölyített az alja
Nálunk nemrég egy szomszéd házaspár kisfia lett vírusos kint is volt a piros cédula az ajtajukon, nem mentek sehova. Kettő napig volt magas láza a fiuknak ennyi volt ami durvább tünet elmondásuk szerint.
És hogy hiányoznak nektek ezek belőle
Holnap sógiékkal kirándulás 4esbe de szombaton lődörgés...
Szép estét István! Most megjósolhatom Neked, : Nagyon remek idő lesz! Ha el nem bszódik! De azt mondta a hazudozós , hogy szép motorozós idő várható!
na most meglátjuk mire képes a vírusunk
egy fodrász nálunk bizonyítottam az, sok baja nincs de lett tesztelve többször is (csak nem tévedett mind)
volt nála vagy 40 kuncsaft a héten, köztük a szomszédom is
eddig nem is tudtam senkiről sem közvetlenül hogy vírusos lett volna, olyan volt hogy ismerős ismerőse
Szevasz Fater! Milyen idő vár6ó holnap?
Judapesten??
Sötét van! Az idő hűvösebb!