Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leesett a kamionról, peeersze.
Lopatod.
Kapom
Lopod őket?
Az meg.... sosem adtam még ki pénzt telefonért....
Most láthatsz az alkalom folyamatos, bármikor van rá...
Értelek, akkor Zolit majd hívom meg elcsoszogok a garázsához...
Há ja ésszel. Szerintem szombaton mást csinálok, de Zoli mondta, hogy akar menni.
A literes olasz nem megy 240-250-nél többet, nagyon rövid áttételű.
Legközelebb remélem. Vigyázni kell már nem úgy tapad én 219nél elcsuktam a kis gyösz csupaszt.
Nekem van, de ez baromság akkor is.
Gyerek spórol én mi ezzel támogatjuk, nem kell gazdagság minden van ami kell, tudunk a kicsinek is örülni.
Baszki, pedig még meg is fogtam a telót...Mentünk párat, 240 nel nem értem utol {os6 megy mint állat, pedig nem is a butábbikat hozta ki

Meg is érdemli aki ennyit kiad ezért a szarért, előbb veszek Teslát kp.ra számláról átutalva
Dajcsvágen meg Lidl fosztogatás, meg gyerek péééézelése, így nem lesz gazdaság öreg.
Így van kérlek.
Mert a dajcsvágen javítása elviszi, azé.
Ha viseltek maszkot, meg tisztálkodtak, akkor van rá esély hogy nem kapták el.
Fiatal kolléga is COVID-os lett egy esküvőn, egy autóban, ültek a többiekkel, de senki nem kapta el. Vagy szerencséjük volt és akkor még nem fertőzött (utána tört ki rajta) vagy viselték a maszkot.
Már visszaengedték, de valamiért mindenki messziről kerüli
Bakker erről lemaradtam a kúVa élet! Szombaton jössz? 955iZolit is elcsaljuk...
Pocsi! voltál ma? aszittem tegnap kerülsz. Ma délig voltam aztán kivettem a Hoddát. Gyuri cimbora a H2 SX el jött ki a kerülőre, megleshetted volna...
Ez inkább ilyen fojtogatós. Nekem annyi sincs, hogy gyalog kimenjek az állomásra.
Jajjjj...lemaradt a nevetős fej.