Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lenne egy faszányos 20 év körüli lányod akkor be tudnám bizonyítani hogy nem vagyok buzi
Aki nem ér akkor rá az buzi.
legyen soltvadkerten, van fagyi 2 helyen is........
mondjuk én pont akkor nem fogok ráérni
Győrtől nem rossz.
Az is jó, vagy kutva közel vagy kurva messze legyen
Frászkarikát,mar kibeztem vorau-t.
Jajj ezen ne aggódj....vannak minimális elvárhato dolgok amit képtelen betartani, ellenben tele van.elvárásokkal. Nagyon Z generáció.....csak a virtuális világban boldogul, mert ott ki tud iktatni minden zavaró tényezőt...
Én nem basztatom, ezután sem fogom, találkoztunk már régebben. Szólhatott volna, hogy ide jön Győrbe simán lettem volna idegenvezető. De a feltöltött galériájához nem tudtam írni akkor esett le, hogy lapátra tett engem is. Ennyi, iszok is egy sört, illetve már a következőt.
számomra az a fura hogy eléggé extravagáns külső, és nagyon nem bírja a kritikát, pedig ilyen kinézettel kellene bírnia...........
számomra az a fura hogy eléggé extravagáns külső, és nagyon nem bírja a kritikát, pedig ilyen kinézettel kellene bírnia...........
Amugy jogos, tessék közelebb szervezni
Csak mert hogy ott voltál, azé tiltott.......
Tök gáz az a nö.......elég érdekes kapcsolatai lehetnek a társadalommal......
Dehogyis. Mért nem ehettem volna? Jövőre valahová az ország közepére kellene, hogy ne legyen vernyogás by. Zoli32, hogy meeszire kell motorozni. Nem csak borér a lerakatba vagy az első nyalodáig.
Megasszhatod, a 60-centis hóban!! Még a maszkot is a Főorvos-asszonnyal " együtt! Nem átoknak szántam , hadd legyen Neked is néha valami örömöd! Mennyire fogsz majd örülni ha nem keres meg!
he?
Nem mehettél volna, vagy mi?
De kérlek, a semmiért tiltott, mert ugye ott voltam a talin. De mind1 is.
én régen mindig verettem amikor leesett az első hó, de mostanában nincs olyan hó ami miatt érdemes lenne beindítani a motort
30+os hóban már fasza veretni
Gonosz vagy, pedig téged nem.is tiltott még
Fullgázica tudja ezt igazán csak.
Téligumi, sapka, sál, maszk - és lehet is.
Van egy nagyon szr megérzésem: Ezen a "télen" nem nagyon lehet majd motorozgatni, a szr hideg csapadékos időjárás miatt! De egyelőre reménykedem!
Jáááj tááásvííír há kikre gondóóósz?
https://index.hu/belfold/2020/...

Csak Bagdy Emöke miatt index, de hihetetlen hogy már öt is támadják mert buzinak.lenni trendi. Szerintem elég magasan képzett és jófej piszológus