Jajj ezen ne aggódj....vannak minimális elvárhato dolgok amit képtelen betartani, ellenben tele van.elvárásokkal. Nagyon Z generáció.....csak a virtuális világban boldogul, mert ott ki tud iktatni minden zavaró tényezőt...
Én nem basztatom, ezután sem fogom, találkoztunk már régebben. Szólhatott volna, hogy ide jön Győrbe simán lettem volna idegenvezető. De a feltöltött galériájához nem tudtam írni akkor esett le, hogy lapátra tett engem is. Ennyi, iszok is egy sört, illetve már a következőt.
Dehogyis. Mért nem ehettem volna? Jövőre valahová az ország közepére kellene, hogy ne legyen vernyogás by. Zoli32, hogy meeszire kell motorozni. Nem csak borér a lerakatba vagy az első nyalodáig.
Megasszhatod, a 60-centis hóban!! Még a maszkot is a Főorvos-asszonnyal " együtt! Nem átoknak szántam , hadd legyen Neked is néha valami örömöd! Mennyire fogsz majd örülni ha nem keres meg!
én régen mindig verettem amikor leesett az első hó, de mostanában nincs olyan hó ami miatt érdemes lenne beindítani a motort
30+os hóban már fasza veretni
mondjuk én pont akkor nem fogok ráérni
Tök gáz az a nö.......elég érdekes kapcsolatai lehetnek a társadalommal......
Nem mehettél volna, vagy mi?
30+os hóban már fasza veretni
Csak Bagdy Emöke miatt index, de hihetetlen hogy már öt is támadják mert buzinak.lenni trendi. Szerintem elég magasan képzett és jófej piszológus